Ben Woldring
Vragen? Wij bellen je graag terug.
Vergelijk en bekijk hoeveel je kunt besparen
Woonverzekeringen vergelijken
Woongarant

Kies voor een woonverzekering bij Woongarant

Ben je op zoek naar de premie van Woongarant woonverzekeringen? Poliswijzer.nl zet de premies van de woonverzekeringen bij Woongarant voor jou op een rij. Je kunt via Poliswijzer.nl eenvoudig je woonverzekering bij Woongarant afsluiten of de premies vergelijken met die van andere woonverzekeraars.

Vergelijk alle verzekeringen van Woongarant

Zoals de naam al doet vermoeden richt Woongarant zich op voorzieningen rondom het wonen. Hierbij kun je denken aan hypotheken, de bouwkundige keuring en woonverzekeringen. Huiseigenaren worden bij het afsluiten van een hypotheek verplicht om een opstalverzekering af te sluiten voor de gekochte woning. De inboedelverzekering en de aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren zijn niet verplicht, maar zeker wel raadzaam. Het verzekeringsaanbod gaan wel veel verder dan alleen het wonen. Je kunt bijvoorbeeld ook bij Woongarant terecht voor een ongevallenverzekering, reisverzekering en rechtsbijstandverzekering. 

Vergelijk en bespaar tot € 292
Dit bedrag is het verschil tussen de jaarpremie van het duurste en het goedkoopste woonverzekering pakket met Allrisk dekking.
per jaar op je woonverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle woonverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie