Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op Poliswijzer.nl helpen we jou ook te besparen op je (zorg)verzekering!
Vergelijk en bekijk hoeveel je kunt besparen
Woonverzekeringen vergelijken

Zoek je vakman via Centraal Beheer Klushulp

Je hebt een aantal klusjes in huis, maar je komt er zelf niet aan toe. Of je hebt zelf twee linkerhanden en je waagt je niet aan de klus. Hulp inschakelen via de Klushulp van Centraal Beheer is zo geregeld, maar wie kun je om hulp vragen en wat kost het?

Klushulp van Centraal Beheer

Help mijn man is klusser

Je hebt laminaat gekocht om de vloer van een slaapkamer te vervangen. Dapper ben je begonnen met het leegruimen van de kamer en je bekijkt een instructievideo op Youtube. In stapjes wordt het goed uitgelegd, maar dan kom je er achter dat je specialistisch gereedschap nodig hebt, die je niet bezit. En bij nader inzien is het minder eenvoudig dan het in eerste instantie leek. Waarschijnlijk begin je ook niet zelf aan het onderhoud van je cv, de reparatie van je vaatwasser of aan het plaatsen van extra stroompunten. Je kunt het aan de vakman overlaten, maar je wilt wel de beste kwaliteit tegen een redelijke prijs. Centraal Beheer helpt sinds 2018 met klussen in- en om het huis. 

Klushulp van de verzekeraar

Via de Klushulp van Centraal beheer worden mensen die hun huis willen opknappen gekoppeld aan bedrijven die deze klusjes uit handen nemen. De verzekeraar heeft de bedrijven naar eigen zeggen op kwaliteit uitgezocht. Je kunt bijvoorbeeld een klusjesman of een elektricien tegen een vast tarief inschakelen. Je kunt ook gelijk een datum en een tijdstip afspreken. Met de Klushulp lift je mee op de ervaring van Centraal Beheer. Zij schakelen vaker specialisten in om schade te herstellen en denken daarom te weten bij welk bedrijf je niet en juist wél moet zijn.

Direct duidelijkheid over de tarieven

Je betaalt geen voorrijkosten. Voor een klus wordt wel minimaal één uurtarief gerekend, maar door het wegvallen van de voorrijkosten is de klushulp van Centraal Beheer ook voor kleine klusjes  geschikt. Per klus betaal je € 19,95 aan servicekosten. Voor deze kosten krijg je een netwerk van bedrijven tot je beschikking. Na het klaren van de klus betaal je gelijk via Ideal. 

Profiteer van de ‘Komt goed garantie’

Centraal Beheer biedt bij de klushulp de ‘Komt goed garantie’. Ben je achteraf niet tevreden met de klus? Vertel het de vakman, zodat hij of zij het nog op kan lossen. Is het nog steeds niet opgelost? Dan regelt Centraal Beheer dat het alsnog goed komt, zonder dat het je extra kost. 

Moet je verzekerd zijn bij Centraal Beheer voor de Klushulp?

Nee, dat hoeft niet. De service is voor iedereen beschikbaar.

Voordelen van de Klushulp van Centraal Beheer:

  • Geen voorrijkosten
  • Duidelijkheid over de hoogte van de kosten
  • Komt goed garantie
  • Voor iedereen: klant of geen klant

Nadelen van de Klushulp:

  • Niet beschikbaar voor alle klussen in huis
  • Voor kleine klusjes kan het misschien te duur zijn
Geactualiseerd: donderdag 11 augustus 2022

Juul Dijkhuis
Juul Dijkhuis Expert in verzekeringen

Als freelance tekstschrijver ben ik gespecialiseerd in het schrijven van teksten over verzekeringszaken. Na een carrière van 20 jaar als verzekeringsadviseur, leg ik mij nu toe op het voorlichten over verzekeringen. Mijn doel is om mijn kennis over te dragen aan de bezoekers van Poliswijzer.nl en ik deel graag nieuwe ontwikkelingen. Over het verzekeren wordt vaak ingewikkeld gedaan, maar eigenlijk is het eenvoudig.

Vergelijk en bespaar tot € 455
Dit bedrag is het verschil tussen de jaarpremie van het duurste en het goedkoopste woonverzekering pakket zonder eigen risico.
per jaar op je woonverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle woonverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie