Ben Woldring
Vragen? Wij bellen je graag terug.
Vergelijk en bekijk hoeveel je kunt besparen
Woonverzekeringen vergelijken

Lemonade – de ‘op stap’ proof fietsverzekering

Bij Lemonade kun je een inboedel- en een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten. Dat maakt deze verzekeraar niet bijzonder, maar ze bieden tegen een aanvullende premie iets unieks aan. Je kunt namelijk ook je fiets verzekeren tegen diefstal. Het unieke hieraan is dat je fiets ook verzekerd is als deze in de stad wordt gestolen tijdens het stappen of het winkelen. Hier heb je normaal een speciale fietsverzekering voor nodig. Dat noemen we meedenken van Lemonade.

woonverzekeraar-lemonade.png

Wie is Lemonade? 

Sinds april 2020 is verzekeraar Lemonade actief in Nederland. Het is een zogenaamde techverzekeraar met roots uit de VS. Dat wil zeggen dat ze een digitale verzekeraar zijn die gebruikt maakt van data. Lemonade voorspelt op basis van statistieken uit het verleden het risico van schade in jouw persoonlijke situatie. Ook gebruiken ze de digitale techniek en data om bijvoorbeeld schades snel uit te keren en om te communiceren met jou als klant. Uiteraard hebben wij deze inboedelverzekeraar ook in onze inboedelverzekering vergelijker opgenomen.

Je fiets en telefoon overal verzekerd tegen diefstal?

De traditionele inboedelverzekeringen bieden ook dekking tegen diefstal van bijvoorbeeld je laptop, mobiele telefoon en je fiets. Een beperking is vaak wel dat het pas wordt vergoed als de spullen worden gestolen uit je huis na een inbraak. Zodra je met jouw mobieltje buiten loopt, heb je niet zoveel meer aan de dekking in de inboedelverzekering. Dan heb je echt een aanvullende buitenhuisdekking nodig.

Je inboedelverzekering uitbreiden met de 'Superpower Dekking'

De aanvullende verzekering noemt Lemonade de ‘Superpower Dekking’. Voor een bedrag van € 3 per maand verzeker je jouw kostbare spullen mee in de inboedelverzekering. De kracht is dat je voor een gering bedrag per maand jouw spullen ook buiten tegen diefstal verzekert. Bij diefstal van je smartphone of je fiets krijg je een uitkering van Lemonade.

Een goed doel

Lemonade hanteert een vast bedrag van de premie als winst. Als er eind van het jaar toch nog geld over is, komt de rest ten goede aan een goed doel. Je kunt denken aan bijvoorbeeld KNGF Geleidehonden, KiKa en het Nationaal Ouderenfonds.

Maak een vergelijking op Poliswijzer.nl en ervaar of ze qua premie ook gunstig voor jou uitvallen. Wil je meer weten over Lemonade? Lees dan ons nieuwsbericht.

Geactualiseerd: maandag 18 juli 2022

Juul Dijkhuis
Juul Dijkhuis Webredacteur

Als freelance tekstschrijver ben ik gespecialiseerd in het schrijven van teksten over verzekeringszaken. Na een carrière van 20 jaar als verzekeringsadviseur, leg ik mij nu toe op het voorlichten over verzekeringen. Mijn doel is om mijn kennis over te dragen aan de bezoekers van Poliswijzer.nl en ik deel graag nieuwe ontwikkelingen. Over het verzekeren wordt vaak ingewikkeld gedaan, maar eigenlijk is het eenvoudig.

Vergelijk en bespaar tot € 292
Dit bedrag is het verschil tussen de jaarpremie van het duurste en het goedkoopste woonverzekering pakket met Allrisk dekking.
per jaar op je woonverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle woonverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie