Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op Poliswijzer.nl helpen we jou ook te besparen op je (zorg)verzekering!
Vergelijk en bekijk hoeveel je kunt besparen
Woonverzekeringen vergelijken
AnsvarIdea

Kies voor een woonverzekering bij AnsvarIdea

Ben je op zoek naar de premie van AnsvarIdea woonverzekeringen? Poliswijzer.nl zet de premies van de woonverzekeringen bij AnsvarIdea voor jou op een rij. Je kunt via Poliswijzer.nl eenvoudig je woonverzekering bij AnsvarIdea afsluiten of de premies vergelijken met die van andere woonverzekeraars.

Vergelijk alle verzekeringen van AnsvarIdea

AnsvarIdea is een duurzame verzekeraar wat haar oorsprong kent in Zweden. Daarom ook de Zweedse naam met de betekenis “verantwoordelijkheid” en “idee”. AnsvarIdea belegt alleen in duurzame projecten. In 1967 vestigde de verzekeraar zich in Nederland. Sinds 2006 valt AnsvarIdea onder Turien & Co. Holding, een naam die je misschien ook wel kent van verzekeringen. Bij Poliswijzer.nl vergelijk je de woonverzekeringen van AnsvarIdea. 

Vergelijk en bespaar tot € 455
Dit bedrag is het verschil tussen de jaarpremie van het duurste en het goedkoopste woonverzekering pakket zonder eigen risico.
per jaar op je woonverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle woonverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie