Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op Poliswijzer.nl helpen we jou ook te besparen op je (zorg)verzekering!
Vergelijk en bekijk hoeveel je kunt besparen
Woonverzekeringen vergelijken
Lancyr

Kies voor een woonverzekering bij Lancyr

Ben je op zoek naar de premie van Lancyr woonverzekeringen? Poliswijzer.nl zet de premies van de woonverzekeringen bij Lancyr voor jou op een rij. Je kunt via Poliswijzer.nl eenvoudig je woonverzekering bij Lancyr afsluiten of de premies vergelijken met die van andere woonverzekeraars.

Vergelijk alle verzekeringen van Lancyr

Lancyr is opgericht in 1999 en telt ruim 80.000 verzekerden. Lancyr biedt verzekeringen aan van andere partijen onder hun eigen naam. Deze vind je terug bij ons in de vergelijker. Lancyr biedt verzekeringen op gebied van vervoer, gezondheid, wonen en reizen. Lancyr werkt samen met Het Nederlands Volmachtbedrijf. Zij verzorgen het innen van de premie en de schade-afwikkeling. Het voordeel van deze samenwerking is dat de schadeclaim sneller wordt behandeld. 

Vergelijk en bespaar tot € 455
Dit bedrag is het verschil tussen de jaarpremie van het duurste en het goedkoopste woonverzekering pakket zonder eigen risico.
per jaar op je woonverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle woonverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie