Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op Poliswijzer.nl helpen we jou ook te besparen op je (zorg)verzekering!
Vergelijk en bekijk hoeveel je kunt besparen
Woonverzekeringen vergelijken
Rhion

Kies voor een woonverzekering bij Rhion

Ben je op zoek naar de premie van Rhion woonverzekeringen? Poliswijzer.nl zet de premies van de woonverzekeringen bij Rhion voor jou op een rij. Je kunt via Poliswijzer.nl eenvoudig je woonverzekering bij Rhion afsluiten of de premies vergelijken met die van andere woonverzekeraars.

Vergelijk alle verzekeringen van Rhion

Rhion, onderdeel van de Duitse Rheinland Versicherungsgruppe, is een verzekeraar die woonverzekeringen (inboedel-, opstal- en aansprakelijkheidsverzekering) en autoverzekeringen aanbiedt. Je sluit deze verzekeringen af bij een volmachtkantoor of tussenpersoon. Zo’n kantoor of tussenpersoon beheert de verzekering en is ook aanspreekpunt voor jou als klant, maar Rhion is de zogenoemde risicodrager. Het hebben van één aanspreekpunt vindt Rhion belangrijk voor de klant.

Vergelijk en bespaar tot € 455
Dit bedrag is het verschil tussen de jaarpremie van het duurste en het goedkoopste woonverzekering pakket zonder eigen risico.
per jaar op je woonverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle woonverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie