Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op Poliswijzer.nl helpen we jou ook te besparen op je (zorg)verzekering!
Vergelijk en bekijk hoeveel je kunt besparen
Woonverzekeringen vergelijken
ASN

Kies voor een woonverzekering bij ASN

Ben je op zoek naar de premie van ASN woonverzekeringen? Poliswijzer.nl zet de premies van de woonverzekeringen bij ASN voor jou op een rij. Je kunt via Poliswijzer.nl eenvoudig je woonverzekering bij ASN afsluiten of de premies vergelijken met die van andere woonverzekeraars.

Vergelijk alle verzekeringen van ASN

Naast bankzaken kun je ook bij ASN Bank terecht voor verzekeringen. Het gaat om een opstal-, inboedel- en aansprakelijkheidsverzekering. ASN Bank werkt hierin samen met a.s.r.. ASN Bank int de premie en regelt het aanvragen van de verzekering. Bij schade kun je terecht bij a.s.r..  

ASN Bank zet zich in voor duurzaamheid. Zo gaat 2% van de premie naar een duurzame innovatie. Ook heb je de mogelijkheid om bij schade je verzekerde spullen duurzaam te laten herstellen, zodat spullen een tweede leven krijgen. Kan of wil je dat niet? Dan ontvang je een vergoeding. 

Vergelijk en bespaar tot € 455
Dit bedrag is het verschil tussen de jaarpremie van het duurste en het goedkoopste woonverzekering pakket zonder eigen risico.
per jaar op je woonverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle woonverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie