Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op Poliswijzer.nl helpen we jou ook te besparen op je (zorg)verzekering!
Vergelijk en bekijk hoeveel je kunt besparen
Woonverzekeringen vergelijken

De goedkoopste inboedelverzekering kun je zelf vinden

Wil je de goedkoopste inboedelverzekering, zonder dat het ten koste gaat van de kwaliteit? Dat is mogelijk! Wij vergelijken namelijk op kwaliteit en op prijs. De prijsverschillen zijn enorm!

de goedkoopste inboedelverzekering

De meeste inboedelverzekeringen bieden een onderling vergelijkbare dekking aan. Toch zijn er verschillen. De grootste verschillen worden veroorzaakt doordat verzekeraars verschillende verzekeringsvormen aanbieden. De volgende verzekeringsvormen worden standaard aangeboden: 

  • Extra uitgebreide inboedelverzekering 
  • Allrisk inboedelverzekering 

Verschil tussen duurste en goedkoopste inboedelverzekering 

We willen jou graag een indruk geven van de verschillen tussen de duurste en de goedkoopste inboedelverzekering. Hierbij gaan we uit van een modaal gezin met kinderen wonende in een koopwoning. Voor de berekening gaan we uit van een goedkope regio, namelijk een klein plaatsje in de provincie Groningen.

  • De goedkoopste extra uitgebreide inboedelverzekering komt op ongeveer € 6 en de duurste op € 16 (2022). 
  • Voor de goedkoopste allrisk inboedelverzekering kom je ongeveer uit op € 10 en de duurste op € 29 (2022). 
Geactualiseerd: donderdag 11 augustus 2022

Juul Dijkhuis
Juul Dijkhuis Expert in verzekeringen

Als freelance tekstschrijver ben ik gespecialiseerd in het schrijven van teksten over verzekeringszaken. Na een carrière van 20 jaar als verzekeringsadviseur, leg ik mij nu toe op het voorlichten over verzekeringen. Mijn doel is om mijn kennis over te dragen aan de bezoekers van Poliswijzer.nl en ik deel graag nieuwe ontwikkelingen. Over het verzekeren wordt vaak ingewikkeld gedaan, maar eigenlijk is het eenvoudig.

Vergelijk en bespaar tot € 455
Dit bedrag is het verschil tussen de jaarpremie van het duurste en het goedkoopste woonverzekering pakket zonder eigen risico.
per jaar op je woonverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle woonverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie