Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op Poliswijzer.nl helpen we jou ook te besparen op je (zorg)verzekering!
Vergelijk en bekijk hoeveel je kunt besparen
Woonverzekeringen vergelijken

Wat kost het verzekeren van mijn inboedel?

Verzekeraars bepalen hierin hun eigen beleid. We kunnen dus niet één premie noemen voor het verzekeren van de inboedel. Er zijn veel variabelen waar de hoogte van de premie voor het verzekeren van de inboedel van afhankelijk is. Je hebt al een inboedelverzekering voor iets meer dan 3 euro per maand. Afhankelijk van bijvoorbeeld de gezinssamenstelling, het type woning en het aantal waardevolle spullen kan de premie ook boven de 10 euro per maand uitkomen.
woonverzekering-kroonluchter.jpg

Ga eerst de inboedelverzekering vergelijken

Door de grote premieverschillen tussen verzekeraars kun je beter niet een willekeurige verzekering voor de inboedel kiezen. Vergelijk inboedelverzekeringen weloverwogen en kies de verzekering die het beste bij je past.


Juul Dijkhuis
Juul Dijkhuis Expert in verzekeringen

Als freelance tekstschrijver ben ik gespecialiseerd in het schrijven van teksten over verzekeringszaken. Na een carrière van 20 jaar als verzekeringsadviseur, leg ik mij nu toe op het voorlichten over verzekeringen. Mijn doel is om mijn kennis over te dragen aan de bezoekers van Poliswijzer.nl en ik deel graag nieuwe ontwikkelingen. Over het verzekeren wordt vaak ingewikkeld gedaan, maar eigenlijk is het eenvoudig.

Vergelijk en bespaar tot € 455
Dit bedrag is het verschil tussen de jaarpremie van het duurste en het goedkoopste woonverzekering pakket zonder eigen risico.
per jaar op je woonverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle woonverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie