Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op Poliswijzer.nl helpen we jou ook te besparen op je (zorg)verzekering!
Vergelijk en bekijk hoeveel je kunt besparen
Woonverzekeringen vergelijken

De allrisk inboedelverzekering heeft grote voordelen

Met de allrisk inboedelverzekering kies je voor de meest complete dekking. Bijvoorbeeld als je zelf per ongeluk je laptop laat vallen is deze gewoon meeverzekerd.

Allrisk inboedelverzekering

Maximale dekking

Bij een inboedelverzekering kun je kiezen tussen de extra uitgebreide en de allrisk dekking. Ga je voor de beste verzekering voor jouw inboedel? Dan kies je voor de allrisk inboedelverzekering. In de extra uitgebreide polis keert de verzekeraar uit bij schade door één van de in de polisvoorwaarden omschreven schadeoorzaken. De allrisk verzekering werkt anders. Alles is verzekerd, tenzij de schadeoorzaak uitgesloten is in de polisvoorwaarden.

Waarom kiezen voor de allrisk inboedelverzekering?

In één jaar heb je veel pech. In januari ontstaat er brand in een slaapkamer. De totale schade aan de inboedel bedraagt: € 2.000. Een paar maanden later slaat het noodlot nog een keer toe. Je bent jouw nieuwe tv aan het ophangen en per ongeluk laat je het vallen. De schade bedraagt € 1.500. Wat krijg je vergoed uit de verzekering?

De extra uitgebreide verzekering keert uit: € 2.000. Een tv die je door eigen toedoen laat vallen is niet verzekerd. Vliegt de tv in brand of wordt hij gestolen? Dan is hij wel verzekerd.
De allrisk inboedelverzekering keert uit: € 2.000 + € 1.500 = € 3.500. Deze verzekering keert haast altijd uit. Dus ook als je de tv laat vallen.

Geactualiseerd: donderdag 11 augustus 2022

Juul Dijkhuis
Juul Dijkhuis Expert in verzekeringen

Als freelance tekstschrijver ben ik gespecialiseerd in het schrijven van teksten over verzekeringszaken. Na een carrière van 20 jaar als verzekeringsadviseur, leg ik mij nu toe op het voorlichten over verzekeringen. Mijn doel is om mijn kennis over te dragen aan de bezoekers van Poliswijzer.nl en ik deel graag nieuwe ontwikkelingen. Over het verzekeren wordt vaak ingewikkeld gedaan, maar eigenlijk is het eenvoudig.

Vergelijk en bespaar tot € 455
Dit bedrag is het verschil tussen de jaarpremie van het duurste en het goedkoopste woonverzekering pakket zonder eigen risico.
per jaar op je woonverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle woonverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie