Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op Poliswijzer.nl helpen we jou ook te besparen op je (zorg)verzekering!
Vergelijk en bekijk hoeveel je kunt besparen
Woonverzekeringen vergelijken

De allrisk opstalverzekering biedt grote voordelen

Met de allrisk opstalverzekering heb je een zeer ruime verzekering voor jouw woonhuis. Onverwacht ontstane schade is verzekerd. Ook als het door jezelf is veroorzaakt.  

Allrisk opstalverzekering

In de polisvoorwaarden zijn een aantal schadeoorzaken uitgesloten in de allrisk opstalverzekering. Alles wat niet letterlijk is uitgesloten, is meeverzekerd. Daarnaast zijn er ook een aantal algemene uitsluitingen waarbij een woonverzekeraar nooit uitkeert. Dit is bijvoorbeeld het geval bij aardbevingen en opzettelijk veroorzaakte schade.

De standaarddekking die wordt aangeboden door verzekeraars is meestal de extra uitgebreide dekking. De dekking in de allrisk opstalverzekering is ruimer. 

Waarom kiezen voor de allrisk opstalverzekering? 

Door een klein foutje kun je door jouw eigen schuld schade aanrichten aan jouw huis. Je laat bijvoorbeeld een open blik verf vallen op de nieuwe vloer. Repareren van de vloer is bijvoorbeeld niet mogelijk, dus moet de vloer vervangen worden. De schade loopt in de duizenden euro's. Met de gebruikelijke opstalverzekering (= extra uitgebreide opstalverzekering) zou er geen dekking zijn. De allrisk dekking is duurder, maar je krijgt ook meer verzekering voor jouw geld. 


Juul Dijkhuis
Juul Dijkhuis Expert in verzekeringen

Als freelance tekstschrijver ben ik gespecialiseerd in het schrijven van teksten over verzekeringszaken. Na een carrière van 20 jaar als verzekeringsadviseur, leg ik mij nu toe op het voorlichten over verzekeringen. Mijn doel is om mijn kennis over te dragen aan de bezoekers van Poliswijzer.nl en ik deel graag nieuwe ontwikkelingen. Over het verzekeren wordt vaak ingewikkeld gedaan, maar eigenlijk is het eenvoudig.

Vergelijk en bespaar tot € 455
Dit bedrag is het verschil tussen de jaarpremie van het duurste en het goedkoopste woonverzekering pakket zonder eigen risico.
per jaar op je woonverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle woonverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie