Ben Woldring
Vragen? Wij bellen je graag terug.

Zorgverzekering op Maat

Vergelijk de goedkoopste zorgverzekeringen

Je leeftijd kan van invloed zijn op de hoogte van de premie.
Wij vragen je postcode omdat we willen laten zien bij welke zorgverleners zoals ziekenhuizen in jouw buurt je terecht kunt.
Je kunt altijd terecht bij alle ziekenhuizen in Nederland.

Tandverzekering nodig? Sport je veel?

Wij helpen je stap voor stap de juiste zorgverzekering te vinden

Zo stel je eenvoudig jouw
Zorgverzekering op Maat samen

Voordelen van de Zorgverzekering op Maat

 • Altijd geaccepteerd door de verzekeraar
 • Alle ziekenhuizen in Nederland zijn gedekt
 • Geen wachttijden op vergoedingen
 • Tegemoetkoming eigen risico
 • Gratis deskundig advies van gediplomeerde adviseurs
Lees meer veelgestelde vragen
"Enorm handig en makkelijk overstappen zo!"
26 april 2022

Heb je een vraag over zorgverzekeringen?

Neem dan gerust contact op met de specialisten van Poliswijzer.nl.
Wij staan iedere maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.30 voor je klaar.
Poliswijzer.nl Bencom specialisten

Veelgestelde vragen

Lees alles over onze zorgverzekeringen en de samenwerking tussen Poliswijzer.nl en de Gemeente Bronckhorst

 • Tegemoetkoming eigen risico

  Het verplicht eigen risico voor zorg uit de basisverzekering bedraagt € 385 per jaar. Inwoners met een inkomen tot 110% van de bijstandsnorm kunnen een groot deel vergoed krijgen van dit eigen risico. Alleen de eerste €100 betaalt u uiteindelijk zelf. U kunt deze vergoeding in 2021 aanvragen via www.bronckhorst.nl nadat u de rekening van de behandeling hebt betaald. In januari ontvangen de inwoners die nu een collectieve verzekering hadden ook nog een brief met uitleg over deze regeling.

 • Wat is een collectieve zorgverzekering?

  Gemeenten, werkgevers en ledenorganisaties kunnen met verzekeraars afspraken maken over de zorgverzekering. Door deze afspraken kunnen inwoners, werknemers of leden soms korting krijgen op de premie van zo'n collectieve zorgverzekering. Op dit moment mag een zorgverzekeraar overigens nog maar maximaal 5% korting geven op de basisverzekering. In 2023 zal deze korting helemaal komen te vervallen.

  De laatste jaren is de collectieve zorgverzekering minder interessant geworden. Verzekeraars geven minder korting of trekken zich volledig terug.

 • Wat is een zorgverzekering op maat?

  Er is niet één zorgverzekering die voor iedereen voldoet. Dit komt doordat iedereen andere zorgbehoeften heeft. Daardoor heeft een collectieve verzekering al snel een te uitgebreide dekking. Denk maar eens aan de fysiotherapeut: niet iedereen heeft 24 behandelingen nodig maar je betaalt er wel voor. De Zorgverzekering op Maat werkt persoonlijk. Door het eenvoudig vergelijken van alle zorgverzekeringen op de markt kies je de best passende zorgverzekering in jouw persoonlijke situatie tegen de laagste premie. Alleen de zorgverzekering die voldoet aan al jouw wensen blijft over. Dat noemen we de Zorgverzekering op Maat.

 • Wanneer kan ik overstappen?

  Vanaf half november zijn alle zorgpremies voor het komende jaar bekend. Je kunt dan t/m 31 december overstappen. Overstappen is geen gedoe. Wij regelen de gehele overstap en je oude polis wordt automatisch opgezegd. Onze zorgadviseurs zitten altijd voor je klaar om je te helpen met kiezen en overstappen.

 • Kan ik begeleiding en ondersteuning krijgen bij het vergelijken?

  Jazeker. De gediplomeerde zorgadviseurs van Team Poliswijzer.nl helpen je graag wanneer je een vraag hebt over de vergelijker of met een persoonlijk advies over de verschillende zorgverzekeringen. Wij zijn iedere maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 09.00 tot 17.30 via mail, telefoon en WhatsApp. Hierboven staan de contactgegevens. 

 • Welke regelingen heeft Gemeente Bronckhorst nog meer?

  Naast de tegemoetkoming Eigen Risico en de Zorgverzekering op Maat biedt de gemeenten meer hulp en ondersteuning.

  Vroeg eropaf

  Voor inwoners die moeite hebben om rond te komen. Die beginnende of uit de hand lopende schulden hebben, of die bang zijn om in de schulden te raken en die dat willen voorkomen. De gemeente geeft gratis advies en hulp met het project ‘Vroeg Eropaf’. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met de gemeente. Dat kan via tel. (0575) 75 02 78 en per e-mail via vroegeropaf@bronckhorst.nl.

  Kindpakket 

  Heeft u een laag inkomen of zit u in de schuldsanering (WSNP) of ontvangt u een voedselbankpakket? Dan kunt u voor uw kinderen in aanmerking komen voor een Kindpakket. Bijvoorbeeld voor de aanschaf van schoolspullen zoals een laptop. Benieuwd naar de inhoud van het Kindpakket? Kijk op: www.bronckhorst.nl (zoek op kindpakket).

Vergelijk de goedkoopste zorgverzekeringen

Je leeftijd kan van invloed zijn op de hoogte van de premie.
Wij vragen je postcode omdat we willen laten zien bij welke zorgverleners zoals ziekenhuizen in jouw buurt je terecht kunt.
Je kunt altijd terecht bij alle ziekenhuizen in Nederland.

Tandverzekering nodig? Sport je veel?

Wij helpen je stap voor stap de juiste zorgverzekering te vinden

Navigatie