Zorgverzekering vergelijken

Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 17.30 uur
050 2111 456   Logo WhatsApp
Vergelijk en bekijk hoeveel je kunt besparen
Zorgverzekeringen vergelijken
Zorgverzekering bij Univé
Beoordeling

Dit cijfer is gebaseerd op de resultaten uit een grootschalig onderzoek naar de tevredenheid van Nederlanders over hun zorgverzekeraar uitgevoerd door Telegraaf Media Groep en Poliswijzer.nl.

Lees het Nationaal Zorgverzekeraars Onderzoek
TMG Poliswijzer.nl
7,1
120 reviews

Zorgverzekering bij Univé

Ben je op zoek naar de premie van Univé zorgverzekeringen? Poliswijzer.nl zet de premies van een basisverzekering en aanvullende zorgverzekeringen bij Univé voor jou op een rij. Je kunt via Poliswijzer.nl eenvoudig je zorgverzekering bij Univé afsluiten of de premies vergelijken met die van andere zorgverzekeraars.

Vergelijk alle verzekeringen van Univé

Univé is een zorgverzekeraar zonder winstoogmerk. Je hebt bij Univé keuze uit een uitgebreid pakket aan verzekeringen. Ook biedt Univé veel extra services aan. Zo zijn er Univé-winkels en Univé-adviseurs en bemiddelt de verzekeraar bijvoorbeeld bij het vinden van hulp in de huishouding. Zorgverzekeraar Univé maakt onderdeel uit van coöperatie VGZ. Hiertoe behoren ook VGZ en IZA. Coöperatie VGZ is één van de vier grote zorgverzekeraars van Nederland. Ongeveer negen op de tien Nederlanders sluiten een zorgverzekering af bij deze 'big four'.

Premie basisverzekering Univé 2021

Univé biedt een basisverzekering aan. De inhoud van deze basisverzekering is door de overheid vastgesteld. Die is dus bij elke verzekeraar hetzelfde.

Premies basisverzekeringen van Univé

Iedereen in Nederland moet verplicht een basisverzekering afsluiten. Net als bij andere verzekeraars betalen kinderen tot 18 jaar geen premie voor een zorgverzekering bij Univé.

Premie aanvullende zorgverzekering Univé 2021

Univé heeft ook diverse aanvullende verzekeringen. Zo'n aanvullende verzekeringen dekt bijvoorbeeld de kosten van een bril of lenzen, een tandartsbehandeling of fysiotherapie.

Premies aanvullende verzekeringen van Univé

Een aanvullende verzekering is niet verplicht. Kinderen tot 18 jaar kun je bijschrijven op jouw polis. Ze zijn dan meeverzekerd en betalen geen premie voor de aanvullende zorgverzekering bij Univé.

Vergelijk en bespaar tot € 504
Dit bedrag is het verschil tussen de premie van de duurste en de goedkoopste zorgverzekering met een eigen risico van € 385.
per jaar op je zorgverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle zorgverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie