Zorgverzekering vergelijken

Ben Woldring
Vragen? Wij bellen je graag terug.

Zorgverzekering bij UnitedConsumers (VGZ)

Zorgverzekering bij UnitedConsumers (VGZ)
Beoordeling

Dit cijfer is gebaseerd op de resultaten uit een grootschalig onderzoek naar de tevredenheid van Nederlanders over hun zorgverzekeraar uitgevoerd door Telegraaf Media Groep en Poliswijzer.nl.

Lees het Nationaal Zorgverzekeraars Onderzoek
TMG Poliswijzer.nl
Te weinig reviews

Ben je op zoek naar de premie van UnitedConsumers (VGZ) zorgverzekeringen? Poliswijzer.nl zet de premies van een basisverzekering en aanvullende zorgverzekeringen bij UnitedConsumers (VGZ) voor jou op een rij. Je kunt via Poliswijzer.nl eenvoudig je zorgverzekering bij UnitedConsumers (VGZ) afsluiten of de premies vergelijken met die van andere zorgverzekeraars.

Over UnitedConsumers (VGZ)

UnitedConsumers koopt collectief zorgverzekeringen in bij VGZ. Hierdoor krijg jij korting op de premie. Je bent dan verzekerd bij VGZ, UnitedConsumers is je tussenpersoon.

Premie basisverzekering UnitedConsumers (VGZ) 2021

UnitedConsumers (VGZ) biedt een basisverzekering aan. De inhoud van deze basisverzekering is door de overheid vastgesteld. Die is dus bij elke verzekeraar hetzelfde.

Premies basisverzekeringen van UnitedConsumers (VGZ)

Iedereen in Nederland moet verplicht een basisverzekering afsluiten. Net als bij andere verzekeraars betalen kinderen tot 18 jaar geen premie voor een zorgverzekering bij UnitedConsumers (VGZ).

Premie aanvullende zorgverzekering UnitedConsumers (VGZ) 2021

UnitedConsumers (VGZ) heeft ook diverse aanvullende verzekeringen. Zo'n aanvullende verzekeringen dekt bijvoorbeeld de kosten van een bril of lenzen, een tandartsbehandeling of fysiotherapie.

Premies aanvullende verzekeringen van UnitedConsumers (VGZ)

Een aanvullende verzekering is niet verplicht. Kinderen tot 18 jaar kun je bijschrijven op jouw polis. Ze zijn dan meeverzekerd en betalen geen premie voor de aanvullende zorgverzekering bij UnitedConsumers (VGZ).

Navigatie