Zorgverzekering vergelijken

Ben Woldring
Vragen? Wij bellen je graag terug.

Zorgverzekering bij IZA Zorgverzekeraar

Zorgverzekering bij IZA Zorgverzekeraar
Beoordeling

Dit cijfer is gebaseerd op de resultaten uit een grootschalig onderzoek naar de tevredenheid van Nederlanders over hun zorgverzekeraar uitgevoerd door Telegraaf Media Groep en Poliswijzer.nl.

Lees het Nationaal Zorgverzekeraars Onderzoek
TMG Poliswijzer.nl
6,9
38 reviews

Ben je op zoek naar de premie van IZA Zorgverzekeraar zorgverzekeringen? Poliswijzer.nl zet de premies van een basisverzekering en aanvullende zorgverzekeringen bij IZA Zorgverzekeraar voor jou op een rij. Je kunt via Poliswijzer.nl eenvoudig je zorgverzekering bij IZA Zorgverzekeraar afsluiten of de premies vergelijken met die van andere zorgverzekeraars.

Over zorgverzekeraar IZA

De IZA Zorgverzekering en de aanvullende pakketten Basic, Classic en Perfect zijn per 1 oktober 2015 overgedragen aan VGZ. Dat betekent dat klanten per die datum verzekerd zijn bij VGZ. De IZA Zorgverzekering en aanvullende pakketten blijven nog tot einde van 2015 geldig. Tot 31 december kunnen klanten het polisaanbod van VGZ voor 2016 accepteren of overstappen.

Premie basisverzekering IZA Zorgverzekeraar 2021

IZA Zorgverzekeraar biedt een basisverzekering aan. De inhoud van deze basisverzekering is door de overheid vastgesteld. Die is dus bij elke verzekeraar hetzelfde.

Premies basisverzekeringen van IZA Zorgverzekeraar

Iedereen in Nederland moet verplicht een basisverzekering afsluiten. Net als bij andere verzekeraars betalen kinderen tot 18 jaar geen premie voor een zorgverzekering bij IZA Zorgverzekeraar.

Premie aanvullende zorgverzekering IZA Zorgverzekeraar 2021

IZA Zorgverzekeraar heeft ook diverse aanvullende verzekeringen. Zo'n aanvullende verzekeringen dekt bijvoorbeeld de kosten van een bril of lenzen, een tandartsbehandeling of fysiotherapie.

Premies aanvullende verzekeringen van IZA Zorgverzekeraar

Een aanvullende verzekering is niet verplicht. Kinderen tot 18 jaar kun je bijschrijven op jouw polis. Ze zijn dan meeverzekerd en betalen geen premie voor de aanvullende zorgverzekering bij IZA Zorgverzekeraar.

Navigatie