Zorgverzekering vergelijken

Ben Woldring
Vragen? Wij bellen je graag terug.
IZA zorgverzekering 2022 + Premies
Beoordeling

Dit cijfer is gebaseerd op de resultaten uit een grootschalig onderzoek naar de tevredenheid van Nederlanders over hun zorgverzekeraar uitgevoerd door Telegraaf Media Groep en Poliswijzer.nl.

Lees het Nationaal Zorgverzekeraars Onderzoek
TMG Poliswijzer.nl
6,9
38 reviews

IZA zorgverzekering 2022 + Premies

De IZA Zorgverzekering en de aanvullende pakketten Basic, Classic en Perfect zijn per 1 oktober 2015 overgedragen aan VGZ. Dat betekent dat klanten per die datum verzekerd zijn bij VGZ. De IZA Zorgverzekering en aanvullende pakketten blijven nog tot einde van 2015 geldig. Tot 31 december kunnen klanten het polisaanbod van VGZ voor 2016 accepteren of overstappen.

Vergelijk alle verzekeringen van IZA Zorgverzekeraar Of vergelijk met je huidige IZA Zorgverzekeraar verzekering

Premie basisverzekering IZA Zorgverzekeraar 2021

IZA Zorgverzekeraar biedt een basisverzekering aan. De inhoud van deze basisverzekering is door de overheid vastgesteld. Die is dus bij elke verzekeraar hetzelfde. Iedereen in Nederland moet verplicht een basisverzekering afsluiten. Net als bij andere verzekeraars betalen kinderen tot 18 jaar geen premie voor een zorgverzekering bij IZA Zorgverzekeraar.

Premie aanvullende zorgverzekering IZA Zorgverzekeraar 2021

IZA Zorgverzekeraar heeft ook diverse aanvullende verzekeringen. Zo'n aanvullende verzekeringen dekt bijvoorbeeld de kosten van een bril of lenzen, een tandartsbehandeling of fysiotherapie. Een aanvullende verzekering is niet verplicht. Kinderen tot 18 jaar kun je bijschrijven op jouw polis. Ze zijn dan meeverzekerd en betalen geen premie voor de aanvullende zorgverzekering bij IZA Zorgverzekeraar.

Polissen

Hieronder staat het overzicht van alle basis-, aanvullende- en tandverzekeringen van IZA Zorgverzekeraar.

Aanvullende verzekering

  • Classic Comfort
  • Extra Zorg Instap
  • Extra Zorg 1
  • Extra Zorg 2
  • Extra Zorg 3

Tandverzekering

  • Extra Tand 1
  • Extra Tand 2
  • Extra Tand 3

Extra service

IZA is onderdeel van VGZ. De zorgverzekeringen van IZA zijn afgestemd op de behoeften van medewerkers in de (semi) overheid. IZA heeft voor het ondergaan van een knie- of heupoperatie en de revalidatie afspraken gemaakt met ziekenhuizen en verzorghotels in Spanje en Duitsland. Verder kun je online declareren en je verzekeringsgegevens bekijken via Mijn IZA.

Voordelen

Nadelen

  • Gericht op een specifieke doelgroep (semi overheid)

Vergelijk en bespaar tot € 504
Dit bedrag is het verschil tussen de premie van de duurste en de goedkoopste zorgverzekering met een eigen risico van € 385.
per jaar op je zorgverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle zorgverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie