Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op Poliswijzer.nl helpen we jou ook te besparen op je (zorg)verzekering!
Vergelijk en bekijk hoeveel je kunt besparen
Zorgverzekeringen vergelijken
IZA Zorgverzekeraar

IZA zorgverzekering en de IZA zorgpremies voor 2024

IZA is al 70 jaar actief als zorgverzekeraar in Nederland. Ze richten zich met name op medewerkers van gemeenten en waterschappen, maar iedereen is bij de verzekeraar welkom. Ze zijn een onderdeel van Coöperatie VGZ, en dat zie je ook terug in de basisverzekeringen die ze bieden. Ze hanteren namelijk dezelfde namen voor de drie soorten basisverzekering die je bij IZA kunt afsluiten. 

Vergelijk alle verzekeringen van IZA Zorgverzekeraar Of vergelijk met je huidige IZA Zorgverzekeraar verzekering

Premies

IZA heeft de stijging van de premie beperkt kunnen houden. De combinatiepolis stijgt met € 2,10 en de naturapolis met € 5,00 en € 7,00. Hiermee komt hun voordeligste naturapolis uit op € 139,95 per maand.

IZA - Basisverzekering Polis Premie 2024 p.m. Premie 2023 p.m. Verschil in € Verschil in %
IZA Basis Keuze Natura € 139,95 € 132,95 + € 7,00 + 5,3%
IZA Ruime Keuze Natura € 146,95 € 141,95 + € 5,00 + 3,5%
IZA Eigen Keuze Combinatie € 149,95 € 147,85 + € 2,10 + 1,4%

Premie basisverzekering 2024 IZA

Een basisverzekering afsluiten is verplicht in Nederland. De verzekeraar bepaalt welke premie je hiervoor maandelijks betaald. Jij kiest zelf je eigen zorgverzekaar. Verzekeraars hebben niet de bevoegdheid om te bepalen wat in het basispakket zit. De dekking is vastgelegd door de overheid. Verzekerden tot 18 jaar oud betalen geen premie voor de basisverzekering.

Premie aanvullende verzekering 2024 IZA

De aanvullende zorgverzekering is niet verplicht, maar juist optioneel. Zorgverzekeraars bepalen zelf de vergoedingen in de aanvullende verzekering. Daar stemmen ze ook de hoogte van de premie op af. In de aanvullende verzekering kun je bijvoorbeeld brillen en contactlenzen, alternatieve geneeswijzen en fysiotherapie meeverzekeren.


Polissen

Hieronder staat het overzicht van alle basis-, aanvullende- en tandverzekeringen van IZA Zorgverzekeraar.


Extra service

  • IZA is onderdeel van VGZ, één van de grootste zorgverzekeraars van Nederland
  • Mogelijkheid om het verplicht eigen risico gespreid over 10 maanden te betalen (aanvragen voor 31-01-2024)
  • Ga uitdagingen aan om gezonder te leven met Mijn Leefstijlcoach appIn samenwerking met Albert Heijn. Je vindt er populaire recepten, work-outs en tips van experts. Je hebt keuze uit 75 uitdagingen, zoals gezond avondeten met kinderen of meer genieten van pauzes.
  • Gratis gebruik van de beweegapp VGZ Soepel en Sterk CoachMet oefeningen van fysiotherapeuten. Je kiest zelf een programma uit, zoals oefeningen die je spieren soepel of sterker maken of juist laten ontspannen.
  • Gratis VGZ Mindfulness coach app

Vergelijk en bespaar tot € 468
Dit bedrag is het verschil tussen de premie van de duurste en de goedkoopste zorgverzekering met een eigen risico van € 385.
per jaar op je zorgverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle zorgverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie