Zorgverzekering vergelijken

Ben Woldring
Vragen? Wij bellen je graag terug.

Zorgverzekering bij VGZ

Zorgverzekering bij VGZ
Beoordeling

Dit cijfer is gebaseerd op de resultaten uit een grootschalig onderzoek naar de tevredenheid van Nederlanders over hun zorgverzekeraar uitgevoerd door Telegraaf Media Groep en Poliswijzer.nl.

Lees het Nationaal Zorgverzekeraars Onderzoek
TMG Poliswijzer.nl
6,5
265 reviews

Ben je op zoek naar de premie van VGZ zorgverzekeringen? Poliswijzer.nl zet de premies van een basisverzekering en aanvullende zorgverzekeringen bij VGZ voor jou op een rij. Je kunt via Poliswijzer.nl eenvoudig je zorgverzekering bij VGZ afsluiten of de premies vergelijken met die van andere zorgverzekeraars.

Over zorgverzekeraar VGZ

VGZ is een grote Nederlandse aanbieder van zorgverzekeringen. VGZ biedt ruime keuze in verschillende zorgverzekeringen met verschillende dekkingen. Ook service is belangrijk bij VGZ. Zo krijg je gratis zorgadvies en zijn er verpleegkundigen die gezondheidsvragen beantwoorden. VGZ is onderdeel van de coöperatie VGZ. Dat is één van de vier grote zorgverzekeringsconcerns van Nederland. Tot de coöperatie behoren ook merken als Univé. VGZ heeft geen winstoogmerk.

Premie basisverzekering VGZ 2021

VGZ biedt een basisverzekering aan. De inhoud van deze basisverzekering is door de overheid vastgesteld. Die is dus bij elke verzekeraar hetzelfde.

Premies basisverzekeringen van VGZ

Iedereen in Nederland moet verplicht een basisverzekering afsluiten. Net als bij andere verzekeraars betalen kinderen tot 18 jaar geen premie voor een zorgverzekering bij VGZ.

Premie aanvullende zorgverzekering VGZ 2021

VGZ heeft ook diverse aanvullende verzekeringen. Zo'n aanvullende verzekeringen dekt bijvoorbeeld de kosten van een bril of lenzen, een tandartsbehandeling of fysiotherapie.

Premies aanvullende verzekeringen van VGZ

Een aanvullende verzekering is niet verplicht. Kinderen tot 18 jaar kun je bijschrijven op jouw polis. Ze zijn dan meeverzekerd en betalen geen premie voor de aanvullende zorgverzekering bij VGZ.

Navigatie