Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en bekijk hoeveel je kunt besparen
Zorgverzekeringen vergelijken
VGZbewuzt

VGZbewuzt zorgverzekering 2023 + VGZbewuzt premie 2023

Met de zorgverzekering van VGZbewuzt (voorheen Bewuzt) heb je een lagere premie zelf in de hand. Het is de bedoeling van VGZbewuzt dat je een bewuste keuze in jouw zorggebruik en zorgverzekering maakt. VGZbewuzt werkt met een zogenaamd no-claim beleid. Wanneer je geen claim indient bij jouw aanvullende verzekering, krijg je het jaar daarop korting op de premie. Deze korting kan oplopen tot 40 procent. Bij VGZbewuzt kun je veel online regelen: declaraties, herhaalrecepten en wijzigingen. VGZbewuzt is zoals de naam als zegt onderdeel van zorgverzekeraar VGZ.

Vergelijk alle verzekeringen van VGZbewuzt Of vergelijk met je huidige VGZbewuzt verzekering

Premies

De zorgpremie 2023 van VGZbewuzt (voorheen Bewuzt) is € 12,55 hoger geworden. De premie komt hiermee uit op € 127,45 per maand.

Bewuzt - Basisverzekering Polis Premie 2023 p.m. Premie 2022 p.m. Verschil in € Verschil in %
Bewuzt Basis Natura € 127,45 € 114,90 + € 12,55  + 10,9%

Zorgverzekering VGZbewuzt: Premie voor de basisverzekering 2023

De basisverzekering van VGZbewuzt behoort ieder jaar tot de top 5 van goedkoopste basisverzekeringen. Dit heeft geen gevolgen voor de dekking, want de dekking in de basisverzekering is door de overheid vastgesteld en bij alle verzekeraars gelijk. Er geldt een standaard eigen risico van € 385. De premie voor de basisverzekering is op geen enkele manier afhankelijk van je leeftijd of je gezondheid.

Zorgverzekering VGZbewuzt: Premie voor de aanvullende dekking 2023

De VGZbewuzt zorgverzekering kun je uitbreiden met aanvullende pakketten. Deze aanvullingen zijn gericht op fysio (Bewuzt Fysio), tand (Bewuzt Tand) en dekking in het buitenland (Bewuzt Buitenland). De premie is afhankelijk van welke dekking je kiest. De aanvullende opties zijn beperkt als je het vergelijkt met andere verzekeraars.


Polissen

Hieronder staat het overzicht van alle basis-, aanvullende- en tandverzekeringen van VGZbewuzt.

Basisverzekering

Aanvullende verzekering


Extra service

  • VGZbewuzt is onderdeel van VGZ, één van de grootste zorgverzekeraars van Nederland
  • Mogelijkheid om het verplicht eigen risico gespreid over 10 maanden te betalen (aanvragen voor 31-01-2023)
  • Stapelkorting op aanvullende producten tot 10%
  • Sparen voor no-claimkorting tot 40%

Vergelijk en bespaar tot € 402
Dit bedrag is het verschil tussen de premie van de duurste en de goedkoopste zorgverzekering met een eigen risico van € 385.
per jaar op je zorgverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle zorgverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie