Ben Woldring
Vragen? Wij bellen je graag terug.
Vergelijk en bekijk hoeveel je kunt besparen
Zorgverzekeringen vergelijken
ONVZ

ONVZ zorgverzekering 2023 en ONVZ premie 2023

ONVZ is een middelgrote, zelfstandige zorgverzekeraar zonder winstoogmerk. Iedereen in Nederland kan er een zorgverzekering afsluiten. ONVZ richt zich op mensen die belang hechten aan de best mogelijke zorg en grote keuzevrijheid. Zo kun je bij ONVZ zelf kiezen naar welke zorgverlener je gaat of welk merk medicijnen je gebruikt. De zorgverzekeringen van ONVZ zijn niet het goedkoopst, maar mensen die er een zorgverzekering hebben zijn erg tevreden over hun verzekeraar.

Vergelijk alle verzekeringen van ONVZ Of vergelijk met je huidige ONVZ verzekering

Premies

De zorgpremie 2023 van ONVZ stijgt met € 8 ten opzichte van vorig jaar. ONVZ doet daarmee hetzelfde als vele andere zorgverzekeraars die hun premie aanzienlijk verhoogden. Je betaalt in 2023 € 142,50 per maand voor de basisverzekering van ONVZ.

ONVZ - Basisverzekering Polis Premie 2023 p.m. Premie 2022 p.m. Verschil in € Verschil in %
Vrije Keuze Basisverzekering Combinatie € 142,50 € 134,50 € 8,00 5,9%

Premie basisverzekering ONVZ 2023

Met de basisverzekering verzeker je de meest noodzakelijke zorg. De dekking in deze verzekering verschilt niet per verzekeraar. De hoogte van de premie voor de basisverzekering juist wel. Verzekerden tot 18 jaar zijn gratis verzekerd en betalen geen eigen risico van € 385. De basisverzekering kun je uitbreiden met een aanvullende verzekering.

Premie aanvullende verzekering ONVZ 2023

De premie van de aanvullende verzekering is afhankelijk van het pakket van ONVZ dat je kiest. Je betaalt meer voor de uitgebreidere aanvullende verzekeringen. De beste keuze is afhankelijk van de zorgkosten die je in 2023 verwacht. Een aanvullende verzekering is niet verplicht. Over vergoedingen uit de aanvullende verzekering betaal je geen eigen risico.


Polissen

Hieronder staat het overzicht van alle basis-, aanvullende- en tandverzekeringen van ONVZ.

Basisverzekering

Wereldfit

OntzorgPlus

Tandverzekering


Extra service

  • Bij ONVZ kies je zelf naar welke arts, specialist of andere zorgverlener je gaat en welk geneesmiddel je wilt gebruiken
  • Persoonlijke hulp en advies van ZorgConsulenten met een medische achtergrond
  • In de Gids in Gezondheid van ONVZ vind je veel informate, inspiratie en tips om je fysieke - en mentale gezondheid en leefstijl te verbeteren 

Vergelijk en bespaar tot € 402
Dit bedrag is het verschil tussen de premie van de duurste en de goedkoopste zorgverzekering met een eigen risico van € 385.
per jaar op je zorgverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle zorgverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie