Zorgverzekering vergelijken

Ben Woldring
Vragen? Wij bellen je graag terug.
Vergelijk en bekijk hoeveel je kunt besparen
Zorgverzekeringen vergelijken
Zorgverzekering bij ONVZ
Beoordeling

Dit cijfer is gebaseerd op de resultaten uit een grootschalig onderzoek naar de tevredenheid van Nederlanders over hun zorgverzekeraar uitgevoerd door Telegraaf Media Groep en Poliswijzer.nl.

Lees het Nationaal Zorgverzekeraars Onderzoek
TMG Poliswijzer.nl
8,1
126 reviews

Zorgverzekering bij ONVZ

Ben je op zoek naar de premie van ONVZ zorgverzekeringen? Poliswijzer.nl zet de premies van een basisverzekering en aanvullende zorgverzekeringen bij ONVZ voor jou op een rij. Je kunt via Poliswijzer.nl eenvoudig je zorgverzekering bij ONVZ afsluiten of de premies vergelijken met die van andere zorgverzekeraars.

Vergelijk alle verzekeringen van ONVZ

ONVZ is een middelgrote, zelfstandige zorgverzekeraar zonder winstoogmerk. Iedereen in Nederland kan er een zorgverzekering afsluiten. ONVZ richt zich op mensen die belang hechten aan de best mogelijke zorg en grote keuzevrijheid. Zo kun je bij ONVZ zelf kiezen naar welke zorgverlener je gaat of welk merk medicijnen je gebruikt. De zorgverzekeringen van ONVZ zijn niet het goedkoopst, maar mensen die er een zorgverzekering hebben zijn erg tevreden over hun verzekeraar.

Premie basisverzekering ONVZ 2021

ONVZ biedt een basisverzekering aan. De inhoud van deze basisverzekering is door de overheid vastgesteld. Die is dus bij elke verzekeraar hetzelfde.

Premies basisverzekeringen van ONVZ

Iedereen in Nederland moet verplicht een basisverzekering afsluiten. Net als bij andere verzekeraars betalen kinderen tot 18 jaar geen premie voor een zorgverzekering bij ONVZ.

Premie aanvullende zorgverzekering ONVZ 2021

ONVZ heeft ook diverse aanvullende verzekeringen. Zo'n aanvullende verzekeringen dekt bijvoorbeeld de kosten van een bril of lenzen, een tandartsbehandeling of fysiotherapie.

Premies aanvullende verzekeringen van ONVZ

Een aanvullende verzekering is niet verplicht. Kinderen tot 18 jaar kun je bijschrijven op jouw polis. Ze zijn dan meeverzekerd en betalen geen premie voor de aanvullende zorgverzekering bij ONVZ.

Vergelijk en bespaar tot € 504
Dit bedrag is het verschil tussen de premie van de duurste en de goedkoopste zorgverzekering met een eigen risico van € 385.
per jaar op je zorgverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle zorgverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie