Zorgverzekering vergelijken

Ben Woldring
Vragen? Wij bellen je graag terug.
ONVZ zorgverzekering 2022 + premies
Beoordeling

Dit cijfer is gebaseerd op de resultaten uit een grootschalig onderzoek naar de tevredenheid van Nederlanders over hun zorgverzekeraar uitgevoerd door Telegraaf Media Groep en Poliswijzer.nl.

Lees het Nationaal Zorgverzekeraars Onderzoek
TMG Poliswijzer.nl
8,1
126 reviews

ONVZ zorgverzekering 2022 + premies

ONVZ is een middelgrote, zelfstandige zorgverzekeraar zonder winstoogmerk. Iedereen in Nederland kan er een zorgverzekering afsluiten. ONVZ richt zich op mensen die belang hechten aan de best mogelijke zorg en grote keuzevrijheid. Zo kun je bij ONVZ zelf kiezen naar welke zorgverlener je gaat of welk merk medicijnen je gebruikt. De zorgverzekeringen van ONVZ zijn niet het goedkoopst, maar mensen die er een zorgverzekering hebben zijn erg tevreden over hun verzekeraar.

Vergelijk alle verzekeringen van ONVZ Of vergelijk met je huidige ONVZ verzekering

Premie basisverzekering ONVZ 2021

ONVZ biedt een basisverzekering aan. De inhoud van deze basisverzekering is door de overheid vastgesteld. Die is dus bij elke verzekeraar hetzelfde. Iedereen in Nederland moet verplicht een basisverzekering afsluiten. Net als bij andere verzekeraars betalen kinderen tot 18 jaar geen premie voor een zorgverzekering bij ONVZ.

Premie aanvullende zorgverzekering ONVZ 2021

ONVZ heeft ook diverse aanvullende verzekeringen. Zo'n aanvullende verzekeringen dekt bijvoorbeeld de kosten van een bril of lenzen, een tandartsbehandeling of fysiotherapie. Een aanvullende verzekering is niet verplicht. Kinderen tot 18 jaar kun je bijschrijven op jouw polis. Ze zijn dan meeverzekerd en betalen geen premie voor de aanvullende zorgverzekering bij ONVZ.

Polissen

Hieronder staat het overzicht van alle basis-, aanvullende- en tandverzekeringen van ONVZ.

Extra service

Bij ONVZ kun je online declaren en je verzekeringsgegevens bekijken via Mijn ONVZ of mobiel via de ONVZ Zorgpas App.

Voordelen

  • Vrije zorgkeuze.
  • Mobiel declareren.

Nadelen

  • Medische beoordeling bij de aanvullende verzekeringen Optifit, Topfit en Superfit.
  • Medische beoordeling bij de tandverzekeringen Tandfit B en C.

Vergelijk en bespaar tot € 504
Dit bedrag is het verschil tussen de premie van de duurste en de goedkoopste zorgverzekering met een eigen risico van € 385.
per jaar op je zorgverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle zorgverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie