Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op Poliswijzer.nl helpen we jou ook te besparen op je (zorg)verzekering!
Vergelijk en bekijk hoeveel je kunt besparen
Zorgverzekeringen vergelijken
De christelijke zorgverzekeraar

Bekijk de zorgverzekering van De christelijke zorgverzekeraar

De christelijke zorgverzekeraar (voorheen Pro Life) is onderdeel van Achmea en heeft zoals de naam al zegt een christelijke achtergrond. Dit is vooral merkbaar bij sommige vergoedingen. De christelijke zorgverzekeraar vergoedt namelijk geen behandelingen die het leven beëindigen of ingrijpend veranderen. 

Vergelijk alle verzekeringen van De christelijke zorgverzekeraar Of vergelijk met je huidige De christelijke zorgverzekeraar verzekering

Premies

De christelijke zorgverzekeraar (voorheen Pro Life) heeft de premie van de goedkoopste zorgverzekering met € 8,50 per maand verhoogd. De premie van de Principe Polis komt hiermee uit op € 140,45 per maand. De christelijke zorgverzekeraar heeft de premiestijging van hun naturapolis beperkt kunnen houden met € 5,50 per maand.

De christelijke zorgverzekeraar - Basisverzekering Polis Premie 2024 p.m. Premie 2023 p.m. Verschil in € Verschil in %
Principe Polis Budget Natura beperkt € 140,45 € 131,95  + € 8,50 + 6,4%
Principe Polis Natura € 143,45 € 137,95 + € 5,50 + 4,0%

Premie voor de basisverzekering 2024 – De christelijke zorgverzekeraar

De premie voor de basisverzekering verschilt per zorgverzekeraar. De dekking niet, want de inhoud van de basisverzekering is door de overheid vastgesteld en bij iedere zorgverzekeraar vrijwel hetzelfde. Houd hier rekening mee bij het vergelijken. De premie maakt het verschil tussen verzekeraars. Voor verzekerden tot 18 jaar oud is de basisverzekering gratis. Er geldt een standaard eigen risico van € 385.

Premie voor de aanvullende verzekering 2024 – De christelijke zorgverzekeraar 

Je kunt kiezen uit verschillende aanvullende verzekeringen met ook verschillende premies. Vanuit de aanvullende dekking ontvang je bijvoorbeeld een vergoeding voor tandkosten, de fysiotherapeut en een beugel voor volwassenen of voor kinderen. De premie verschilt per aanvullende verzekering. Welke aanvullende verzekering het beste bij jou past, is afhankelijk van de zorgkosten die je verwacht.


Polissen

Hieronder staat het overzicht van alle basis-, aanvullende- en tandverzekeringen van De christelijke zorgverzekeraar.

Aanvullende verzekering

 • Smallpolis
 • Mediumpolis
 • Largepolis
 • Extra Largepolis

Tandverzekering

 • Tand Small
 • Tand Medium
 • Tand Large

Extra service

 • De christelijke zorgverzekeraar (voorheen Pro Life) is onderdeel van Achmea, het grootste concern van Nederland
 • Een zorgverzekering met extra aandacht voor christelijke kraamzorg, verpleging en palliatieve zorgverlening
 • Je kunt een vertrouwensarts raadplegen. De arts heeft een christelijke achtergrond
 • Gratis deelname aan het het programma Zorgen voor elkaarMet het programma Zorgen voor elkaar ontvang je 6 weken lang hulp om je gezonder te voelen met een Bijbelse visie op gezondheid. Niet alleen gericht op gezonder eten en meer bewegen, maar ook op bezieling, ouder worden en sterke relaties.

Vergelijk en bespaar tot € 468
Dit bedrag is het verschil tussen de premie van de duurste en de goedkoopste zorgverzekering met een eigen risico van € 385.
per jaar op je zorgverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle zorgverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie