Zorgverzekering vergelijken

Ben Woldring
Vragen? Wij bellen je graag terug.

Zorgverzekering bij Zilveren Kruis

Zorgverzekering bij Zilveren Kruis
Beoordeling

Dit cijfer is gebaseerd op de resultaten uit een grootschalig onderzoek naar de tevredenheid van Nederlanders over hun zorgverzekeraar uitgevoerd door Telegraaf Media Groep en Poliswijzer.nl.

Lees het Nationaal Zorgverzekeraars Onderzoek
TMG Poliswijzer.nl
6,6
447 reviews

Ben je op zoek naar de premie van Zilveren Kruis zorgverzekeringen? Poliswijzer.nl zet de premies van een basisverzekering en aanvullende zorgverzekeringen bij Zilveren Kruis voor jou op een rij. Je kunt via Poliswijzer.nl eenvoudig je zorgverzekering bij Zilveren Kruis afsluiten of de premies vergelijken met die van andere zorgverzekeraars.

Over zorgverzekeraar Zilveren Kruis

Zilveren Kruis werd in 1949 opgericht in Woerden. Het is tegenwoordig een van de grootste Nederlandse verzekeraars. Zilveren Kruis zet zich in voor goede zorg tegen een betaalbare premie. Klanten zijn over het algemeen zeer tevreden over deze verzekeraar. Zilveren Kruis is onderdeel van Achmea. Achmea is met meer dan 5 miljoen polissen. de grootste zorgverzekeringsmaatschappij van Nederland.

Premie basisverzekering Zilveren Kruis 2021

Zilveren Kruis biedt een basisverzekering aan. De inhoud van deze basisverzekering is door de overheid vastgesteld. Die is dus bij elke verzekeraar hetzelfde.

Premies basisverzekeringen van Zilveren Kruis

Iedereen in Nederland moet verplicht een basisverzekering afsluiten. Net als bij andere verzekeraars betalen kinderen tot 18 jaar geen premie voor een zorgverzekering bij Zilveren Kruis.

Premie aanvullende zorgverzekering Zilveren Kruis 2021

Zilveren Kruis heeft ook diverse aanvullende verzekeringen. Zo'n aanvullende verzekeringen dekt bijvoorbeeld de kosten van een bril of lenzen, een tandartsbehandeling of fysiotherapie.

Premies aanvullende verzekeringen van Zilveren Kruis

Een aanvullende verzekering is niet verplicht. Kinderen tot 18 jaar kun je bijschrijven op jouw polis. Ze zijn dan meeverzekerd en betalen geen premie voor de aanvullende zorgverzekering bij Zilveren Kruis.

Navigatie