Zorgverzekering vergelijken

Ben Woldring
Vragen? Wij bellen je graag terug.
a.s.r. zorgverzekering 2022 + Premies
Beoordeling

Dit cijfer is gebaseerd op de resultaten uit een grootschalig onderzoek naar de tevredenheid van Nederlanders over hun zorgverzekeraar uitgevoerd door Telegraaf Media Groep en Poliswijzer.nl.

Lees het Nationaal Zorgverzekeraars Onderzoek
TMG Poliswijzer.nl
6,8
19 reviews

a.s.r. zorgverzekering 2022 + Premies

De oorsprong van verzekeraar a.s.r. ligt in 1720. Toen verkocht a.s.r. de allereerste verzekering. Hun slogan “Dit is de tijd van doen” staat voor bewust invloed uitoefenen met de keuzes die je maakt. Zo zet a.s.r. zich in voor een eerlijke en duurzame maatschappij door bijvoorbeeld verzekerden een mogelijkheid te geven hun huis meer energiebesparend te maken. Sinds april 2021 is de Amersfoortse a.s.r. geworden. Voorheen was de Amersfoortse een onderdeel van a.s.r., net zoals online verzekeraar Ditzo nog steeds is.

Vergelijk alle verzekeringen van a.s.r. Of vergelijk met je huidige a.s.r. verzekering

Premie basisverzekering a.s.r. 2021

a.s.r. biedt een basisverzekering aan. De inhoud van deze basisverzekering is door de overheid vastgesteld. Die is dus bij elke verzekeraar hetzelfde. Iedereen in Nederland moet verplicht een basisverzekering afsluiten. Net als bij andere verzekeraars betalen kinderen tot 18 jaar geen premie voor een zorgverzekering bij a.s.r..

Premie aanvullende zorgverzekering a.s.r. 2021

a.s.r. heeft ook diverse aanvullende verzekeringen. Zo'n aanvullende verzekeringen dekt bijvoorbeeld de kosten van een bril of lenzen, een tandartsbehandeling of fysiotherapie. Een aanvullende verzekering is niet verplicht. Kinderen tot 18 jaar kun je bijschrijven op jouw polis. Ze zijn dan meeverzekerd en betalen geen premie voor de aanvullende zorgverzekering bij a.s.r..

Polissen

Hieronder staat het overzicht van alle basis-, aanvullende- en tandverzekeringen van a.s.r..

Aanvullende verzekering

  • Start
  • Extra
  • Uitgebreid

Tandverzekering

  • Tand Start
  • Tand Extra
  • Tand Uitgebreid

Extra service

A.s.r. biedt extra’s voor hun verzekerden zoals een gezondheidsapp waar je spaart voor beloningen. Ook zet a.s.r. zich in voor een duurzame maatschappij door bijvoorbeeld te investeren in groene energie. 

Voordelen

  • De a.s.r. Vitality app helpt jou meer te bewegen
  • Met de a.s.r. Vitality app spaar je voor cadeaus en een cashback op je aanvullende zorgverzekering
  • Het verplicht eigen risico kun je vooraf gespreid betalen bij a.s.r.

Vergelijk en bespaar tot € 504
Dit bedrag is het verschil tussen de premie van de duurste en de goedkoopste zorgverzekering met een eigen risico van € 385.
per jaar op je zorgverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle zorgverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie