Zorgverzekering vergelijken

Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 17.30 uur
050 2111 456   Logo WhatsApp
Vergelijk en bekijk hoeveel je kunt besparen
Zorgverzekeringen vergelijken
Zorgverzekering bij a.s.r.
Beoordeling

Dit cijfer is gebaseerd op de resultaten uit een grootschalig onderzoek naar de tevredenheid van Nederlanders over hun zorgverzekeraar uitgevoerd door Telegraaf Media Groep en Poliswijzer.nl.

Lees het Nationaal Zorgverzekeraars Onderzoek
TMG Poliswijzer.nl
6,8
19 reviews

Zorgverzekering bij a.s.r.

Ben je op zoek naar de premie van a.s.r. zorgverzekeringen? Poliswijzer.nl zet de premies van een basisverzekering en aanvullende zorgverzekeringen bij a.s.r. voor jou op een rij. Je kunt via Poliswijzer.nl eenvoudig je zorgverzekering bij a.s.r. afsluiten of de premies vergelijken met die van andere zorgverzekeraars.

Vergelijk alle verzekeringen van a.s.r.

De oorsprong van verzekeraar a.s.r. ligt in 1720. Toen verkocht a.s.r. de allereerste verzekering. Hun slogan “Dit is de tijd van doen” staat voor bewust invloed uitoefenen met de keuzes die je maakt. Zo zet a.s.r. zich in voor een eerlijke en duurzame maatschappij door bijvoorbeeld verzekerden een mogelijkheid te geven hun huis meer energiebesparend te maken. Sinds april 2021 is de Amersfoortse a.s.r. geworden. Voorheen was de Amersfoortse een onderdeel van a.s.r., net zoals online verzekeraar Ditzo nog steeds is.

Premie basisverzekering a.s.r. 2021

a.s.r. biedt een basisverzekering aan. De inhoud van deze basisverzekering is door de overheid vastgesteld. Die is dus bij elke verzekeraar hetzelfde.

Premies basisverzekeringen van a.s.r.

Iedereen in Nederland moet verplicht een basisverzekering afsluiten. Net als bij andere verzekeraars betalen kinderen tot 18 jaar geen premie voor een zorgverzekering bij a.s.r..

Premie aanvullende zorgverzekering a.s.r. 2021

a.s.r. heeft ook diverse aanvullende verzekeringen. Zo'n aanvullende verzekeringen dekt bijvoorbeeld de kosten van een bril of lenzen, een tandartsbehandeling of fysiotherapie.

Premies aanvullende verzekeringen van a.s.r.

Een aanvullende verzekering is niet verplicht. Kinderen tot 18 jaar kun je bijschrijven op jouw polis. Ze zijn dan meeverzekerd en betalen geen premie voor de aanvullende zorgverzekering bij a.s.r..

Vergelijk en bespaar tot € 504
Dit bedrag is het verschil tussen de premie van de duurste en de goedkoopste zorgverzekering met een eigen risico van € 385.
per jaar op je zorgverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle zorgverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie