Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en bekijk hoeveel je kunt besparen
Zorgverzekeringen vergelijken

Welke ziekenhuizen zijn gecontracteerd komend jaar door welke zorgverzekeraar?

Elk jaar rond de overstapperiode zijn verzekeraars en ziekenhuizen in gesprek over nieuwe afspraken voor het komende jaar. Ben je benieuwd of jouw ziekenhuis al een contract heeft voor 2023? Vul hieronder jouw ziekenhuis in en zie direct of jouw gewenste zorgverzekeraar dat ziekenhuis al gecontracteerd heeft.

Nog geen contract? Wij laten ook direct zien welke zorgverzekeraars al wel een contract hebben met jouw ziekenhuis voor komend jaar. Misschien is overstappen naar deze zorgverzekeraar een optie voor je? Zo weet je zeker dat je met een gerust gevoel behandeld kan worden in het door jouw gewenste ziekenhuis.

Goed om te weten: In het geval van een medische spoedsituatie is de contractstatus helemaal niet belangrijk! Bij een medische noodsituatie wordt elk ziekenhuis volledig vergoed door alle zorgverzekeraars.

Vergelijk je zorgverzekering

Vergelijk en bespaar tot € 402
Dit bedrag is het verschil tussen de premie van de duurste en de goedkoopste zorgverzekering met een eigen risico van € 385.
per jaar op je zorgverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle zorgverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie