Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op Poliswijzer.nl helpen we jou ook te besparen op je (zorg)verzekering!
Vergelijk en bekijk hoeveel je kunt besparen
Zorgverzekeringen vergelijken

Welke ziekenhuizen zijn gecontracteerd door jouw zorgverzekeraar?

Elk jaar rond de overstapperiode zijn verzekeraars en ziekenhuizen in gesprek over nieuwe afspraken voor het komende jaar. Ben je benieuwd of jouw ziekenhuis een contract heeft voor 2024? Vul hieronder jouw ziekenhuis in en zie direct of jouw gewenste zorgverzekeraar dat ziekenhuis al gecontracteerd heeft.

Geen contract? Wij laten ook direct zien welke zorgverzekeraars wel een contract hebben met jouw ziekenhuis. Misschien is overstappen naar deze zorgverzekeraar een optie voor je? Zo weet je zeker dat je met een gerust gevoel behandeld kan worden in het door jouw gewenste ziekenhuis.

Goed om te weten: In het geval van een medische spoedsituatie is de contractstatus helemaal niet belangrijk! Bij een medische noodsituatie wordt elk ziekenhuis volledig vergoed door alle zorgverzekeraars.

Is jouw zorgverlener niet gecontracteerd? Kijk dan of je kan overstappen naar een andere zorgverzekering die wel een contract heeft met jouw gewenste ziekenhuis.

Vergelijk je zorgverzekering

Vergelijk en bespaar tot € 468
Dit bedrag is het verschil tussen de premie van de duurste en de goedkoopste zorgverzekering met een eigen risico van € 385.
per jaar op je zorgverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle zorgverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie