Zorgverzekering vergelijken

Ben Woldring
Vragen? Wij bellen je graag terug.

Zorgverzekering bij Just

Zorgverzekering bij Just
Beoordeling

Dit cijfer is gebaseerd op de resultaten uit een grootschalig onderzoek naar de tevredenheid van Nederlanders over hun zorgverzekeraar uitgevoerd door Telegraaf Media Groep en Poliswijzer.nl.

Lees het Nationaal Zorgverzekeraars Onderzoek
TMG Poliswijzer.nl
Te weinig reviews

Ben je op zoek naar de premie van Just zorgverzekeringen? Poliswijzer.nl zet de premies van een basisverzekering en aanvullende zorgverzekeringen bij Just voor jou op een rij. Je kunt via Poliswijzer.nl eenvoudig je zorgverzekering bij Just afsluiten of de premies vergelijken met die van andere zorgverzekeraars.

Over zorgverzekeraar Just

Just is een prijsvechtersmerk van grote zorgverzekeraar CZ. Just biedt één basisverzekering, één aanvullende verzekering en één tandartsverzekering aan. Minder keuze en meer eenvoud is daarbij het motto van Just.

Premie basisverzekering Just 2021

Just biedt een basisverzekering aan. De inhoud van deze basisverzekering is door de overheid vastgesteld. Die is dus bij elke verzekeraar hetzelfde.

Premies basisverzekeringen van Just

Iedereen in Nederland moet verplicht een basisverzekering afsluiten. Net als bij andere verzekeraars betalen kinderen tot 18 jaar geen premie voor een zorgverzekering bij Just.

Premie aanvullende zorgverzekering Just 2021

Just heeft ook diverse aanvullende verzekeringen. Zo'n aanvullende verzekeringen dekt bijvoorbeeld de kosten van een bril of lenzen, een tandartsbehandeling of fysiotherapie.

Premies aanvullende verzekeringen van Just

Een aanvullende verzekering is niet verplicht. Kinderen tot 18 jaar kun je bijschrijven op jouw polis. Ze zijn dan meeverzekerd en betalen geen premie voor de aanvullende zorgverzekering bij Just.

Navigatie