Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op Poliswijzer.nl helpen we jou ook te besparen op je (zorg)verzekering!
Vergelijk en bekijk hoeveel je kunt besparen
Zorgverzekeringen vergelijken
Just

Just zorgverzekering en de Just zorgpremie voor 2024

Just is een prijsvechtersmerk van grote zorgverzekeraar CZ. Just biedt één basisverzekering, één aanvullende verzekering en één tandartsverzekering aan. Minder keuze en meer eenvoud is daarbij het motto van Just.

Vergelijk alle verzekeringen van Just Of vergelijk met je huidige Just verzekering

Premies

De zorgpremie van Just gaat in 2024 naar € 141 per maand. Dat is een flinke verhoging van € 13,05 per maand. Toch behoort Just daarmee nog steeds tot een van de voordeligere zorgverzekeringen van dit moment. 

Just - Basisverzekering Polis Premie 2024 p.m. Premie 2023 p.m. Verschil in € Verschil in %
Basic Natura € 141,00 € 127,95 + € 13,05 + 10,2%

Premie basisverzekering Just 2024

Het maakt voor de dekking in de basisverzekering niet uit bij welke verzekeraar jij je verzekert. De vergoeding uit de basisverzekering is namelijk gelijk bij alle Nederlandse verzekeraars. De premie voor de basisverzekering is juist niet overal hetzelfde. De verzekeraars bepalen hun eigen premie. Tot de 18e verjaardag betaal je geen premie. Ook betalen jongeren onder de 18 jaar geen eigen risico over vergoedingen uit de basisverzekering.

Premie aanvullende zorgverzekering Just 2024

Heb je onvoldoende aan de dekking in de basisverzekering? Met een aanvullende zorgverzekering kun je jezelf ruimer verzekeren. Met de aanvulling kun je bijvoorbeeld tandartskosten en fysiotherapie verzekeren. De inhoud en de premie van de aanvullende verzekering verschilt per verzekeraar. Over vergoedingen uit de aanvullende verzekering betaal je geen eigen risico.


Polissen

Hieronder staat het overzicht van alle basis-, aanvullende- en tandverzekeringen van Just.

Basisverzekering

Aanvullende verzekering

Tandverzekering


Extra service

  • Just is een prijsvechtersmerk van CZ, één van de grootste zorgverzekeraars van Nederland
  • Mogelijkheid om het verplicht eigen risico gespreid over 10 maanden te betalen (aanvragen voor 31-01-2024)
  • Gratis medisch advies met App de dokterStel je gezondheidsvraag aan een dokter via de app. Medisch deskundigen geven snel antwoord en adviseren of je beter wel of niet naar de huisarts kunt gaan. Je kunt ook videobellen met een huisarts.
  • Ontvang gratis hulp bij jouw mentale gezondheid, zoals bij stress of slecht slapen, met de App de Coach appBij App de Coach kun je een zelftest doen om erachter te komen hoe het met jouw mentale gezondheid gaat, aan de slag met zelfhupmodules of in gesprek gaan met een erkende coach (via een chat of videobellen). Zelfs 's avonds en in het weekend.
  • Online fysiotherapie met App de FysioDoe een zelftest, plan een videoconsult met een erkende fysiotherapeut en volg een online persoonlijke oefenprogramma om van je klachten af te komen.
  • Gratis huidcheck in de SkinVision appMet de SkinVision app check je plekjes op je huid, zoals een moedervlek. De app vertelt aan de hand van jouw foto binnen 30 seconde of het plekje een laag, gemiddeld of hoog risico heeft.

Vergelijk en bespaar tot € 468
Dit bedrag is het verschil tussen de premie van de duurste en de goedkoopste zorgverzekering met een eigen risico van € 385.
per jaar op je zorgverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle zorgverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie