Zorgverzekering vergelijken

Ben Woldring
Vragen? Wij bellen je graag terug.
Just zorgverzekering 2022 + Premies
Beoordeling

Dit cijfer is gebaseerd op de resultaten uit een grootschalig onderzoek naar de tevredenheid van Nederlanders over hun zorgverzekeraar uitgevoerd door Telegraaf Media Groep en Poliswijzer.nl.

Lees het Nationaal Zorgverzekeraars Onderzoek
TMG Poliswijzer.nl
Te weinig reviews

Just zorgverzekering 2022 + Premies

Just is een prijsvechtersmerk van grote zorgverzekeraar CZ. Just biedt één basisverzekering, één aanvullende verzekering en één tandartsverzekering aan. Minder keuze en meer eenvoud is daarbij het motto van Just.

Vergelijk alle verzekeringen van Just Of vergelijk met je huidige Just verzekering

Premies

Voor deze zorgverzekeraar zijn nog geen premiewijzigingen voor volgend jaar bekend. Zodra deze in de toekomst wel bekend zijn, dan zullen deze hier toegevoegd worden.

Polissen

Hieronder staat het overzicht van alle basis-, aanvullende- en tandverzekeringen van Just.

Basisverzekering

Aanvullende verzekering

Tandverzekering

Extra service

Just is een voordelig label van grote zorgverzekeraar CZ. Just wil minder keuzes in zorgverzekeringen en meer gemak. Daarom biedt Just slechts één basisverzekering, één aanvullende verzekering en één tandartsverzekering aan. 

Voordelen

  • Onderdeel van CZ 
  • Just biedt een voordelige premie
  • Je ontvangt een gratis tandongevallenverzekering met een vergoeding tot maximaal € 10.000 bij alle aanvullende verzekeringen van Just
  • Met verschillende apps van Just kun je vragen stellen aan een dokter, plekjes op je huid checken en oefeningen voor fysiotherapie bekijken
  • Het verplicht eigen risico kun je vooraf gespreid betalen bij Just

Vergelijk en bespaar tot € 504
Dit bedrag is het verschil tussen de premie van de duurste en de goedkoopste zorgverzekering met een eigen risico van € 385.
per jaar op je zorgverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle zorgverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie