Zorgverzekering vergelijken

Ben Woldring
Vragen? Wij bellen je graag terug.

Zorgverzekering bij Menzis

Zorgverzekering bij Menzis
Beoordeling

Dit cijfer is gebaseerd op de resultaten uit een grootschalig onderzoek naar de tevredenheid van Nederlanders over hun zorgverzekeraar uitgevoerd door Telegraaf Media Groep en Poliswijzer.nl.

Lees het Nationaal Zorgverzekeraars Onderzoek
TMG Poliswijzer.nl
6,5
277 reviews

Ben je op zoek naar de premie van Menzis zorgverzekeringen? Poliswijzer.nl zet de premies van een basisverzekering en aanvullende zorgverzekeringen bij Menzis voor jou op een rij. Je kunt via Poliswijzer.nl eenvoudig je zorgverzekering bij Menzis afsluiten of de premies vergelijken met die van andere zorgverzekeraars.

Over zorgverzekeraar Menzis

Menzis is één van de vier grote Nederlandse zorgverzekeringconcerns. Het concern omvat de labels AnderZorg en HEMA. Menzis is een coöperatie zonder winstoogmerk. Verzekerden zijn lid en hebben via de ledenraad invloed op het beleid van de verzekeraar. Menzis is vooral actief in Noord- en Oost-Nederland. De verzekeraar heeft in die regio’s meerdere winkels en servicepunten. Daar kunnen verzekerden onder meer terecht voor advies.

Premie basisverzekering Menzis 2021

Menzis biedt een basisverzekering aan. De inhoud van deze basisverzekering is door de overheid vastgesteld. Die is dus bij elke verzekeraar hetzelfde.

Premies basisverzekeringen van Menzis

Iedereen in Nederland moet verplicht een basisverzekering afsluiten. Net als bij andere verzekeraars betalen kinderen tot 18 jaar geen premie voor een zorgverzekering bij Menzis.

Premie aanvullende zorgverzekering Menzis 2021

Menzis heeft ook diverse aanvullende verzekeringen. Zo'n aanvullende verzekeringen dekt bijvoorbeeld de kosten van een bril of lenzen, een tandartsbehandeling of fysiotherapie.

Premies aanvullende verzekeringen van Menzis

Een aanvullende verzekering is niet verplicht. Kinderen tot 18 jaar kun je bijschrijven op jouw polis. Ze zijn dan meeverzekerd en betalen geen premie voor de aanvullende zorgverzekering bij Menzis.

Navigatie