Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 17.30 uur
050 2111 456   Logo WhatsApp
Stad Holland zorgverzekering 2022 en Stad Holland premie 2022

Stad Holland zorgverzekering 2022 en Stad Holland premie 2022

Stad Holland Zorgverzekeraar is één van de kleine zorgverzekeraars. Ruim 87.000 mensen hebben een zorgverzekering bij Stad Holland Zorgverzekeraar. Stad Holland Zorgverzekeraar is een label van DSW zorgverzekeraar. Stad Holland Zorgverzekeraar kwalificeert zichzelf als een slagvaardige, betrokken en servicegerichte zorgverzekeraar. Klanten kunnen bij Stad Holland Zorgverzekeraar rekenen op een optimale bereikbaarheid en een snelle betaling van declaraties.

Vergelijk alle verzekeringen van Stad Holland Zorgverzekeraar Of vergelijk met je huidige Stad Holland Zorgverzekeraar verzekering

Premies

Stad Holland Zorgverzekeraar heeft de zorgpremie 2022 op hetzelfde bedrag gehouden. Dus ook in 2022 betaal je € 133,00 per maand.

Stad Holland - Basisverzekering Polis Premie 2022 p.m. Premie 2021 p.m. Verschil in € Verschil in %
Zorgpolis Restitutie € 133,00 € 133,00 € 0,00 0%

Basisverzekering van Stad Holland: premie 2022

Stad Holland biedt één basisverzekering aan, namelijk de Stad Holland Zorgpolis. De premie voor deze basisverzekering behoort niet tot de top 5 van goedkoopste basisverzekeringen. De Stad Holland zorgverzekeraar biedt in de basisverzekering dezelfde dekking aan als alle andere zorgverzekeraars. De dekking in deze zorgverzekering is namelijk bij iedere verzekeraar gelijk.

Aanvullende verzekering van Stad Holland: premie 2022

Stad Holland heeft een ruime keuze in aanvullende verzekeringen.  De Stad Holland zorgverzekering heeft zelfs een aanvullend pakket speciaal voor jongeren, namelijk de Jongeren AV. De hoogte van de premie is afhankelijk van de gekozen aanvullende polis.


Polissen

Hieronder staat het overzicht van alle basis-, aanvullende- en tandverzekeringen van Stad Holland Zorgverzekeraar.


Extra service

  • Stad Holland is onderdeel van zorgverzekeraar DSW
  • Bij Stad Holland is het verplichte eigen risico € 10 lager, dus € 375
  • Mogelijkheid om het verplicht eigen risico gespreid over 10 maanden te betalen (aanvragen voor 31-01-2022)

Vergelijk en bespaar tot € 535
Dit bedrag is het verschil tussen de premie van de duurste en de goedkoopste zorgverzekering met een eigen risico van € 385.
per jaar op je zorgverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle zorgverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie