Zorgverzekering vergelijken

Ben Woldring
Vragen? Wij bellen je graag terug.
Vergelijk en bekijk hoeveel je kunt besparen
Zorgverzekeringen vergelijken
Zorgverzekering bij Stad Holland Zorgverzekeraar
Beoordeling

Dit cijfer is gebaseerd op de resultaten uit een grootschalig onderzoek naar de tevredenheid van Nederlanders over hun zorgverzekeraar uitgevoerd door Telegraaf Media Groep en Poliswijzer.nl.

Lees het Nationaal Zorgverzekeraars Onderzoek
TMG Poliswijzer.nl
7,9
21 reviews

Zorgverzekering bij Stad Holland Zorgverzekeraar

Ben je op zoek naar de premie van Stad Holland Zorgverzekeraar zorgverzekeringen? Poliswijzer.nl zet de premies van een basisverzekering en aanvullende zorgverzekeringen bij Stad Holland Zorgverzekeraar voor jou op een rij. Je kunt via Poliswijzer.nl eenvoudig je zorgverzekering bij Stad Holland Zorgverzekeraar afsluiten of de premies vergelijken met die van andere zorgverzekeraars.

Vergelijk alle verzekeringen van Stad Holland Zorgverzekeraar

Stad Holland Zorgverzekeraar is één van de kleine zorgverzekeraars. Ruim 87.000 mensen hebben een zorgverzekering bij Stad Holland Zorgverzekeraar. Stad Holland Zorgverzekeraar is een label van DSW zorgverzekeraar. Stad Holland Zorgverzekeraar kwalificeert zichzelf als een slagvaardige, betrokken en servicegerichte zorgverzekeraar. Klanten kunnen bij Stad Holland Zorgverzekeraar rekenen op een optimale bereikbaarheid en een snelle betaling van declaraties.

Premie basisverzekering Stad Holland Zorgverzekeraar 2021

Stad Holland Zorgverzekeraar biedt een basisverzekering aan. De inhoud van deze basisverzekering is door de overheid vastgesteld. Die is dus bij elke verzekeraar hetzelfde.

Premies basisverzekeringen van Stad Holland Zorgverzekeraar

Iedereen in Nederland moet verplicht een basisverzekering afsluiten. Net als bij andere verzekeraars betalen kinderen tot 18 jaar geen premie voor een zorgverzekering bij Stad Holland Zorgverzekeraar.

Premie aanvullende zorgverzekering Stad Holland Zorgverzekeraar 2021

Stad Holland Zorgverzekeraar heeft ook diverse aanvullende verzekeringen. Zo'n aanvullende verzekeringen dekt bijvoorbeeld de kosten van een bril of lenzen, een tandartsbehandeling of fysiotherapie.

Premies aanvullende verzekeringen van Stad Holland Zorgverzekeraar

Een aanvullende verzekering is niet verplicht. Kinderen tot 18 jaar kun je bijschrijven op jouw polis. Ze zijn dan meeverzekerd en betalen geen premie voor de aanvullende zorgverzekering bij Stad Holland Zorgverzekeraar.

Vergelijk en bespaar tot € 504
Dit bedrag is het verschil tussen de premie van de duurste en de goedkoopste zorgverzekering met een eigen risico van € 385.
per jaar op je zorgverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle zorgverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie