Zorgverzekering vergelijken

Ben Woldring
Vragen? Wij bellen je graag terug.
Stad Holland zorgverzekering 2022 + premies
Beoordeling

Dit cijfer is gebaseerd op de resultaten uit een grootschalig onderzoek naar de tevredenheid van Nederlanders over hun zorgverzekeraar uitgevoerd door Telegraaf Media Groep en Poliswijzer.nl.

Lees het Nationaal Zorgverzekeraars Onderzoek
TMG Poliswijzer.nl
7,9
21 reviews

Stad Holland zorgverzekering 2022 + premies

Stad Holland Zorgverzekeraar is één van de kleine zorgverzekeraars. Ruim 87.000 mensen hebben een zorgverzekering bij Stad Holland Zorgverzekeraar. Stad Holland Zorgverzekeraar is een label van DSW zorgverzekeraar. Stad Holland Zorgverzekeraar kwalificeert zichzelf als een slagvaardige, betrokken en servicegerichte zorgverzekeraar. Klanten kunnen bij Stad Holland Zorgverzekeraar rekenen op een optimale bereikbaarheid en een snelle betaling van declaraties.

Vergelijk alle verzekeringen van Stad Holland Zorgverzekeraar Of vergelijk met je huidige Stad Holland Zorgverzekeraar verzekering

Premie basisverzekering Stad Holland Zorgverzekeraar 2021

Stad Holland Zorgverzekeraar biedt een basisverzekering aan. De inhoud van deze basisverzekering is door de overheid vastgesteld. Die is dus bij elke verzekeraar hetzelfde. Iedereen in Nederland moet verplicht een basisverzekering afsluiten. Net als bij andere verzekeraars betalen kinderen tot 18 jaar geen premie voor een zorgverzekering bij Stad Holland Zorgverzekeraar.

Premie aanvullende zorgverzekering Stad Holland Zorgverzekeraar 2021

Stad Holland Zorgverzekeraar heeft ook diverse aanvullende verzekeringen. Zo'n aanvullende verzekeringen dekt bijvoorbeeld de kosten van een bril of lenzen, een tandartsbehandeling of fysiotherapie. Een aanvullende verzekering is niet verplicht. Kinderen tot 18 jaar kun je bijschrijven op jouw polis. Ze zijn dan meeverzekerd en betalen geen premie voor de aanvullende zorgverzekering bij Stad Holland Zorgverzekeraar.

Polissen

Hieronder staat het overzicht van alle basis-, aanvullende- en tandverzekeringen van Stad Holland Zorgverzekeraar.

Extra service

Voor Stad Holland Zorgverzekeraar zijn nog geen extra services bekend. Mochten deze in de toekomst wel bekend worden, dan zullen deze toegevoegd worden.

Vergelijk en bespaar tot € 504
Dit bedrag is het verschil tussen de premie van de duurste en de goedkoopste zorgverzekering met een eigen risico van € 385.
per jaar op je zorgverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle zorgverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie