Ben Woldring
Vragen? Wij bellen je graag terug.
AZVZ

AZVZ zorgverzekering 2022 + Premies

Vanaf 1 januari 2011 is AZVZ een label van zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid in Leiden. AZVZ richt zich specifiek op maritieme bedrijven en op maritieme werknemers en hun gezinsleden. AZVZ werkt zonder winstoogmerk en kan daardoor de verzekerden laten profiteren van gunstige voorwaarden en premies. Via collectieve overeenkomsten met de maritieme sectoren kunnen zeevarenden, opvarenden in de binnenvaart, de zeegaande waterbouw en de gezinsleden van deze groepen verzekerden, walpersoneel van rederijen met hun gezinsleden en voormalige zeevarenden plus gezinsleden profiteren van een zeer gunstige premie.

Vergelijk alle verzekeringen van AZVZ Of vergelijk met je huidige AZVZ verzekering

Premies

De zorgpremie 2022 van AZVZ staat in onderstaande tabel zodra AZVZ deze bekendmaakt. Wil je een seintje ontvangen wanneer de premies van alle zorgverzekeraars bekend zijn? Meld je dan aan voor de Poliswekker

AZVZ - Basisverzekering Polis Premie 2022 p.m. Premie 2021 p.m. Verschil in € Verschil in %
Zorg Zeker Polis Natura € 127,50 %

Premie voor de basisverzekering AZVZ zorgverzekering 2022

De basisverzekering gericht op maritieme werknemers biedt eenzelfde dekking als de basisverzekering van andere zorgverzekeraars. De AZVZ zorgverzekering behoort jaarlijks niet tot de goedkoopste zorgverzekeringen. Ook Nederlanders die niet bij maritieme bedrijven werken zijn welkom. Door collectieve overeenkomsten is de polis wel beter betaalbaar voor maritieme werknemers en hun gezinsleden. Verzekerden tot 18 jaar oud zijn gratis meeverzekerd. 


Polissen

Hieronder staat het overzicht van alle basis-, aanvullende- en tandverzekeringen van AZVZ.

Basisverzekering


Extra service

  • AZVZ is onderdeel van Zorg en Zekerheid

Vergelijk en bespaar tot € 535
Dit bedrag is het verschil tussen de premie van de duurste en de goedkoopste zorgverzekering met een eigen risico van € 385.
per jaar op je zorgverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle zorgverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie