Zorgverzekering vergelijken

Ben Woldring
Vragen? Wij bellen je graag terug.
Zorg en Zekerheid zorgverzekering 2022 + Premies
Beoordeling

Dit cijfer is gebaseerd op de resultaten uit een grootschalig onderzoek naar de tevredenheid van Nederlanders over hun zorgverzekeraar uitgevoerd door Telegraaf Media Groep en Poliswijzer.nl.

Lees het Nationaal Zorgverzekeraars Onderzoek
TMG Poliswijzer.nl
7,3
85 reviews

Zorg en Zekerheid zorgverzekering 2022 + Premies

Zorg en Zekerheid is een regionale zorgverzekeraar die zich sterk maakt voor toegankelijke én betaalbare zorg. Zorg waar verzekerden gezond van worden én blijven. Bij Zorg en Zekerheid staat de gezondheid van de klant centraal. Dit laat Zorg en Zekerheid naar eigen zeggen zien aan de kwaliteit van de dienstverlening, de korte lijnen naar de zorgverleners en het werken zonder winstoogmerk. Zorg en Zekerheid bestaat sinds 1825 en is een zelfstandige verzekeraar met ruim 400.000 verzekerden.

Vergelijk alle verzekeringen van Zorg en Zekerheid Of vergelijk met je huidige Zorg en Zekerheid verzekering

Premie basisverzekering Zorg en Zekerheid 2021

Zorg en Zekerheid biedt een basisverzekering aan. De inhoud van deze basisverzekering is door de overheid vastgesteld. Die is dus bij elke verzekeraar hetzelfde. Iedereen in Nederland moet verplicht een basisverzekering afsluiten. Net als bij andere verzekeraars betalen kinderen tot 18 jaar geen premie voor een zorgverzekering bij Zorg en Zekerheid.

Premie aanvullende zorgverzekering Zorg en Zekerheid 2021

Zorg en Zekerheid heeft ook diverse aanvullende verzekeringen. Zo'n aanvullende verzekeringen dekt bijvoorbeeld de kosten van een bril of lenzen, een tandartsbehandeling of fysiotherapie. Een aanvullende verzekering is niet verplicht. Kinderen tot 18 jaar kun je bijschrijven op jouw polis. Ze zijn dan meeverzekerd en betalen geen premie voor de aanvullende zorgverzekering bij Zorg en Zekerheid.

Polissen

Hieronder staat het overzicht van alle basis-, aanvullende- en tandverzekeringen van Zorg en Zekerheid.

Aanvullende verzekering

 • AV Basis
 • AV Sure
 • AV Standaard
 • AV GeZZin Compact
 • AV Top
 • AV GeZZin
 • AV Plus
 • AV Gemak

Buitenland

 • Module Buitenland

Extra service

Zorg en zekerheid is de enige zorgverzekeraar in Nederland die verzekerden de mogelijkheid geeft een niet gebruikte tandartsvergoeding over te hevelen naar de partner. Verder kun je online declareren en je verzekeringsgegevens bekijken via Mijn ZZ of mobiel via de Zorg en Zekerheid app.

Voordelen

 • Gespreid betalen van het eigen risico en eventuele eigen bijdrage.
 • Mobiel declareren.
 • Niet gebruikte tandartsvergoeding over te hevelen naar medeverzekerde partner.

Vergelijk en bespaar tot € 504
Dit bedrag is het verschil tussen de premie van de duurste en de goedkoopste zorgverzekering met een eigen risico van € 385.
per jaar op je zorgverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle zorgverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie