Zorgverzekering vergelijken

Ben Woldring
Vragen? Wij bellen je graag terug.

Zorgverzekering bij Zorg en Zekerheid

Zorgverzekering bij Zorg en Zekerheid
Beoordeling

Dit cijfer is gebaseerd op de resultaten uit een grootschalig onderzoek naar de tevredenheid van Nederlanders over hun zorgverzekeraar uitgevoerd door Telegraaf Media Groep en Poliswijzer.nl.

Lees het Nationaal Zorgverzekeraars Onderzoek
TMG Poliswijzer.nl
7,3
85 reviews

Ben je op zoek naar de premie van Zorg en Zekerheid zorgverzekeringen? Poliswijzer.nl zet de premies van een basisverzekering en aanvullende zorgverzekeringen bij Zorg en Zekerheid voor jou op een rij. Je kunt via Poliswijzer.nl eenvoudig je zorgverzekering bij Zorg en Zekerheid afsluiten of de premies vergelijken met die van andere zorgverzekeraars.

Over zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid

Zorg en Zekerheid is een regionale zorgverzekeraar die zich sterk maakt voor toegankelijke én betaalbare zorg. Zorg waar verzekerden gezond van worden én blijven. Bij Zorg en Zekerheid staat de gezondheid van de klant centraal. Dit laat Zorg en Zekerheid naar eigen zeggen zien aan de kwaliteit van de dienstverlening, de korte lijnen naar de zorgverleners en het werken zonder winstoogmerk. Zorg en Zekerheid bestaat sinds 1825 en is een zelfstandige verzekeraar met ruim 400.000 verzekerden.

Premie basisverzekering Zorg en Zekerheid 2021

Zorg en Zekerheid biedt een basisverzekering aan. De inhoud van deze basisverzekering is door de overheid vastgesteld. Die is dus bij elke verzekeraar hetzelfde.

Premies basisverzekeringen van Zorg en Zekerheid

Iedereen in Nederland moet verplicht een basisverzekering afsluiten. Net als bij andere verzekeraars betalen kinderen tot 18 jaar geen premie voor een zorgverzekering bij Zorg en Zekerheid.

Premie aanvullende zorgverzekering Zorg en Zekerheid 2021

Zorg en Zekerheid heeft ook diverse aanvullende verzekeringen. Zo'n aanvullende verzekeringen dekt bijvoorbeeld de kosten van een bril of lenzen, een tandartsbehandeling of fysiotherapie.

Premies aanvullende verzekeringen van Zorg en Zekerheid

Een aanvullende verzekering is niet verplicht. Kinderen tot 18 jaar kun je bijschrijven op jouw polis. Ze zijn dan meeverzekerd en betalen geen premie voor de aanvullende zorgverzekering bij Zorg en Zekerheid.

Navigatie