Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op Poliswijzer.nl helpen we jou ook te besparen op je (zorg)verzekering!
Vergelijk en bekijk hoeveel je kunt besparen
Zorgverzekeringen vergelijken
DSW Zorgverzekeraar

DSW zorgverzekering en bereken je DSW zorgpremie

DSW is een zorgverzekeraar met 676.000 verzekerden. DSW vindt dat iedereen recht heeft op gemakkelijk toegankelijke en betaalbare zorg van hoge kwaliteit. Daarom is DSW dicht bij de zorg betrokken en participeert DSW in talrijke zorginhoudelijke projecten. DSW vindt dat zorg verzekeren meer is dan premie innen en nota’s uitbetalen.

Vergelijk alle verzekeringen van DSW Zorgverzekeraar Of vergelijk met je huidige DSW Zorgverzekeraar verzekering

Premies

DSW is jaarlijks de eerste verzekeraar die de premie voor het nieuwe jaar bekendmaakt, en dat was ook weer het geval voor de premie van 2024. De premie van DSW stijgt met € 11,50 per maand, dat is € 138 op jaarbasis. Hiermee zit de premie van 2024 van de DSW zorgverzekeraar dicht tegen het gemiddelde aan. Gemiddeld kost de basisverzekering in 2024 namelijk € 147,12.

DSW - Basisverzekering Polis Premie 2024 p.m. Premie 2023 p.m. Verschil in € Verschil in %
Zorgpolis met € 375 eigen risico Combinatie € 149,00 € 137,50 € 11,50 + 8,4 %

Premie basisverzekering DSW 2024

De DSW zorgverzekering (basisverzekering) is qua dekking niet anders dan bij andere zorgverzekeraars. De premie van de DSW zorgverzekering verschilt wel met de premie van andere zorgverzekeraars. Het eigen risico maakt de zorgverzekering van DSW wel bijzonder. Ze brengen namelijk geen € 385, maar € 375. Uiteraard is de premie en het eigen risico ongeacht leeftijd en jouw gezondheid. 

Premie aanvullende zorgverzekering DSW 2024

DSW Zorgverzekeraar heeft ook diverse aanvullende verzekeringen als de basisverzekering voor jou te beperkt is. Aanvullende verzekeringen zijn niet verplicht, maar juist optioneel. In de aanvullende verzekering kun je bijvoorbeeld alternatieve geneeswijzen meeverzekeren. Ga alleen een zorgverzekering afsluiten na een grondige vergelijking. 


Polissen

Hieronder staat het overzicht van alle basis-, aanvullende- en tandverzekeringen van DSW Zorgverzekeraar.

Basisverzekering

Aanvullende verzekering


Extra service

  • Mogelijkheid om het verplicht eigen risico gespreid over 10 maanden te betalen (aanvragen voor 31-01-2024)
  • Bij DSW is het verplichte eigen risico € 10 lager, dus € 375

Vergelijk en bespaar tot € 468
Dit bedrag is het verschil tussen de premie van de duurste en de goedkoopste zorgverzekering met een eigen risico van € 385.
per jaar op je zorgverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle zorgverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie