Zorgverzekering vergelijken

Ben Woldring
Vragen? Wij bellen je graag terug.

Zorgverzekering bij Nationale-Nederlanden

Zorgverzekering bij Nationale-Nederlanden
Beoordeling

Dit cijfer is gebaseerd op de resultaten uit een grootschalig onderzoek naar de tevredenheid van Nederlanders over hun zorgverzekeraar uitgevoerd door Telegraaf Media Groep en Poliswijzer.nl.

Lees het Nationaal Zorgverzekeraars Onderzoek
TMG Poliswijzer.nl
Te weinig reviews

Ben je op zoek naar de premie van Nationale-Nederlanden zorgverzekeringen? Poliswijzer.nl zet de premies van een basisverzekering en aanvullende zorgverzekeringen bij Nationale-Nederlanden voor jou op een rij. Je kunt via Poliswijzer.nl eenvoudig je zorgverzekering bij Nationale-Nederlanden afsluiten of de premies vergelijken met die van andere zorgverzekeraars.

Premie zorgverzekering Nationale Nederlanden

Nationale-Nederlanden behoort met ruim 5 miljoen particuliere en zakelijke klanten tot de grootste en meest toonaangevende financiële dienstverleners van Nederland. Nationale-Nederlanden biedt een compleet assortiment aan producten waaronder verzekeringen en pensioenen aan. Vanaf 1 juli 2018 heeft Nationale Nederlanden de krachten gebundeld met verzekeraar Delta Lloyd. Ze gaan verder onder de naam van Nationale Nederlanden. 

Premie basisverzekering Nationale-Nederlanden 2021

Nationale-Nederlanden biedt een basisverzekering aan. De inhoud van deze basisverzekering is door de overheid vastgesteld. Die is dus bij elke verzekeraar hetzelfde.

Premies basisverzekeringen van Nationale-Nederlanden

Iedereen in Nederland moet verplicht een basisverzekering afsluiten. Net als bij andere verzekeraars betalen kinderen tot 18 jaar geen premie voor een zorgverzekering bij Nationale-Nederlanden.

Premie aanvullende zorgverzekering Nationale-Nederlanden 2021

Nationale-Nederlanden heeft ook diverse aanvullende verzekeringen. Zo'n aanvullende verzekeringen dekt bijvoorbeeld de kosten van een bril of lenzen, een tandartsbehandeling of fysiotherapie.

Premies aanvullende verzekeringen van Nationale-Nederlanden

Een aanvullende verzekering is niet verplicht. Kinderen tot 18 jaar kun je bijschrijven op jouw polis. Ze zijn dan meeverzekerd en betalen geen premie voor de aanvullende zorgverzekering bij Nationale-Nederlanden.

Navigatie