Zorgverzekering vergelijken

Ben Woldring
Vragen? Wij bellen je graag terug.
Nationale-Nederlanden zorgverzekering 2022 + Premies
Beoordeling

Dit cijfer is gebaseerd op de resultaten uit een grootschalig onderzoek naar de tevredenheid van Nederlanders over hun zorgverzekeraar uitgevoerd door Telegraaf Media Groep en Poliswijzer.nl.

Lees het Nationaal Zorgverzekeraars Onderzoek
TMG Poliswijzer.nl
Te weinig reviews

Nationale-Nederlanden zorgverzekering 2022 + Premies

Nationale-Nederlanden behoort met ruim 5 miljoen particuliere en zakelijke klanten tot de grootste en meest toonaangevende financiële dienstverleners van Nederland. Nationale-Nederlanden biedt een compleet assortiment aan producten waaronder verzekeringen en pensioenen aan. Vanaf 1 juli 2018 heeft Nationale Nederlanden de krachten gebundeld met verzekeraar Delta Lloyd. Ze gaan verder onder de naam van Nationale Nederlanden. 

Vergelijk alle verzekeringen van Nationale-Nederlanden Of vergelijk met je huidige Nationale-Nederlanden verzekering

Premie basisverzekering Nationale-Nederlanden 2021

Nationale-Nederlanden biedt een basisverzekering aan. De inhoud van deze basisverzekering is door de overheid vastgesteld. Die is dus bij elke verzekeraar hetzelfde. Iedereen in Nederland moet verplicht een basisverzekering afsluiten. Net als bij andere verzekeraars betalen kinderen tot 18 jaar geen premie voor een zorgverzekering bij Nationale-Nederlanden.

Premie aanvullende zorgverzekering Nationale-Nederlanden 2021

Nationale-Nederlanden heeft ook diverse aanvullende verzekeringen. Zo'n aanvullende verzekeringen dekt bijvoorbeeld de kosten van een bril of lenzen, een tandartsbehandeling of fysiotherapie. Een aanvullende verzekering is niet verplicht. Kinderen tot 18 jaar kun je bijschrijven op jouw polis. Ze zijn dan meeverzekerd en betalen geen premie voor de aanvullende zorgverzekering bij Nationale-Nederlanden.

Polissen

Hieronder staat het overzicht van alle basis-, aanvullende- en tandverzekeringen van Nationale-Nederlanden.

Extra service

Nationale-Nederlanden behoort met  6 miljoen particuliere en zakelijke klanten tot de grootste en meest toonaangevende financiële dienstverleners van Nederland. 

Voordelen

  • Poliswijzer.nl korting op de zorgpremie van Nationale Nederlanden.
  • Basisverzekering: 4% korting.
  • Aanvullende verzekering: 20% korting.
  • Second opinion door een (internationale) topspecialist via Best Doctors©.
  • Vrije zorgkeuze: je kiest zelf je arts, ziekenhuis, fysiotherapeut of apotheek.
  • 24/7 medische vragen stellen aan de Nationale Nederlanden Gezondheidslijn.
  • Meegroeiservice: één keer tussentijds per jaar, wanneer je levensfase verandert.

Vergelijk en bespaar tot € 504
Dit bedrag is het verschil tussen de premie van de duurste en de goedkoopste zorgverzekering met een eigen risico van € 385.
per jaar op je zorgverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle zorgverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie