Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op Poliswijzer.nl helpen we jou ook te besparen op je (zorg)verzekering!
Vergelijk en bekijk hoeveel je kunt besparen
Zorgverzekeringen vergelijken
CZdirect

CZdirect zorgverzekering 2024: basisverzekering & aanvullende verzekeringen

CZdirect is de internetzorgverzekering van CZ, één van de grootste zorgverzekeringsmaatschappijen van Nederland. Iedereen kan bij CZdirect een zorgverzekering afsluiten, maar de verzekeraar richt zich vooral op jongeren en studenten. Bijvoorbeeld met aanvullende verzekeringen die zorgkosten dekken die veel jongeren maken, zoals fysiotherapie, vaccinaties en anticonceptie. Bij CZdirect regel je alles zelf online. Daardoor heeft de zorgverzekering van CZdirect een scherpe premie.

Vergelijk alle verzekeringen van CZdirect Of vergelijk met je huidige CZdirect verzekering

Premies

CZdirect verhoogt de premie in 2024 fors met € 12,20 per maand. De premie komt hier in 2024 mee uit op € 140,50 per maand.

CZdirect - Basisverzekering Polis Premie 2024 p.m. Premie 2023 p.m. Verschil in € Verschil in %
Basisverzerzekering Natura € 140,50 € 128,30 + € 12,20 + 9,5%

Premie basisverzekering CZdirect 2024

De basisverzekering van CZdirect is hetzelfde als basisverzekeringen van andere zorgverzekeraars. De premie verschilt juist sterk. Voor kinderen tot 18 jaar betaal je geen premie. Een basisverzekering is voor iedereen verplicht. 

Premie aanvullende zorgverzekering CZdirect 2024

Bij CZdirect kun je kiezen uit meerdere aanvullende zorgverzekeringen. Kies bijvoorbeeld voor fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen en/of antoconceptie vanaf 21 jaar.


Polissen

Hieronder staat het overzicht van alle basis-, aanvullende- en tandverzekeringen van CZdirect.

Basisverzekering

Aanvullende verzekering

Tandverzekering


Extra service

  • CZDirect is een prijsvechtersmerk van CZ, één van de grootste zorgverzekeraars van Nederland
  • Gratis deelname aan het Get Fit programmaJe krijgt 4 of 8 weken hulp van CZ bij afvallen. Je ontvangt een persoonlijk plan met recepten en sportoefeningen. Ook kun je contact opnemen met een diëtist als dat nodig is.
  • Gratis medisch advies met App de verpleegkundigeStel je gezondheidsvraag aan een verpleegkundige via de app. Medisch deskundigen geven snel antwoord en adviseren of je beter wel of niet naar de huisarts moet gaan. Je kunt ook foto's meesturen in de chat. Zelfs 's avonds of in het weekend.
  • Gratis huidcheck in de SkinVision appMet de SkinVision app check je plekjes op je huid, zoals een moedervlek. De app vertelt aan de hand van jouw foto binnen 30 seconde of het plekje een laag, gemiddeld of hoog risico heeft.

Vergelijk en bespaar tot € 468
Dit bedrag is het verschil tussen de premie van de duurste en de goedkoopste zorgverzekering met een eigen risico van € 385.
per jaar op je zorgverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle zorgverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie