Zorgverzekering vergelijken

Ben Woldring
Vragen? Wij bellen je graag terug.
CZdirect zorgverzekering 2022 + Premies
Beoordeling

Dit cijfer is gebaseerd op de resultaten uit een grootschalig onderzoek naar de tevredenheid van Nederlanders over hun zorgverzekeraar uitgevoerd door Telegraaf Media Groep en Poliswijzer.nl.

Lees het Nationaal Zorgverzekeraars Onderzoek
TMG Poliswijzer.nl
7,4
35 reviews

CZdirect zorgverzekering 2022 + Premies

CZdirect is de internetzorgverzekering van CZ, één van de grootste zorgverzekeringsmaatschappijen van Nederland. Iedereen kan bij CZdirect een zorgverzekering afsluiten, maar de verzekeraar richt zich vooral op jongeren en studenten. Bijvoorbeeld met aanvullende verzekeringen die zorgkosten dekken die veel jongeren maken zoals voor fysiotherapie, vaccinaties en anticonceptie. Bij CZdirect regel je alles zelf online. Daardoor heeft de zorgverzekering van CZdirect een scherpe premie.

Vergelijk alle verzekeringen van CZdirect Of vergelijk met je huidige CZdirect verzekering

Premie basisverzekering CZdirect 2021

CZdirect biedt een basisverzekering aan. De inhoud van deze basisverzekering is door de overheid vastgesteld. Die is dus bij elke verzekeraar hetzelfde. Iedereen in Nederland moet verplicht een basisverzekering afsluiten. Net als bij andere verzekeraars betalen kinderen tot 18 jaar geen premie voor een zorgverzekering bij CZdirect.

Premie aanvullende zorgverzekering CZdirect 2021

CZdirect heeft ook diverse aanvullende verzekeringen. Zo'n aanvullende verzekeringen dekt bijvoorbeeld de kosten van een bril of lenzen, een tandartsbehandeling of fysiotherapie. Een aanvullende verzekering is niet verplicht. Kinderen tot 18 jaar kun je bijschrijven op jouw polis. Ze zijn dan meeverzekerd en betalen geen premie voor de aanvullende zorgverzekering bij CZdirect.

Polissen

Hieronder staat het overzicht van alle basis-, aanvullende- en tandverzekeringen van CZdirect.

Basisverzekering

Tandverzekering

Extra service

CZdirect is de internet verzekeraar van CZ, een van de grootste zorgverzekeraars met 3,5 miljoen verzekerden in Nederland. Bij CZdirect regel je alles online. Of het nu gaat om het indienen van declaraties, het bestellen van medicijnen of het stellen van een vraag.

Voordelen

  • Nota’s online declareren of via de app
  • Je eigen risico kun je gespreid betalen in maandelijkse termijnen
  • Geen medische selectie; je wordt altijd geaccepteerd

Vergelijk en bespaar tot € 504
Dit bedrag is het verschil tussen de premie van de duurste en de goedkoopste zorgverzekering met een eigen risico van € 385.
per jaar op je zorgverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle zorgverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie