Zorgverzekering vergelijken

Ben Woldring
Vragen? Wij bellen je graag terug.
Vergelijk en bekijk hoeveel je kunt besparen
Zorgverzekeringen vergelijken
Zorgverzekering bij CZdirect
Beoordeling

Dit cijfer is gebaseerd op de resultaten uit een grootschalig onderzoek naar de tevredenheid van Nederlanders over hun zorgverzekeraar uitgevoerd door Telegraaf Media Groep en Poliswijzer.nl.

Lees het Nationaal Zorgverzekeraars Onderzoek
TMG Poliswijzer.nl
7,4
35 reviews

Zorgverzekering bij CZdirect

Ben je op zoek naar de premie van CZdirect zorgverzekeringen? Poliswijzer.nl zet de premies van een basisverzekering en aanvullende zorgverzekeringen bij CZdirect voor jou op een rij. Je kunt via Poliswijzer.nl eenvoudig je zorgverzekering bij CZdirect afsluiten of de premies vergelijken met die van andere zorgverzekeraars.

Vergelijk alle verzekeringen van CZdirect

CZdirect is de internetzorgverzekering van CZ, één van de grootste zorgverzekeringsmaatschappijen van Nederland. Iedereen kan bij CZdirect een zorgverzekering afsluiten, maar de verzekeraar richt zich vooral op jongeren en studenten. Bijvoorbeeld met aanvullende verzekeringen die zorgkosten dekken die veel jongeren maken zoals voor fysiotherapie, vaccinaties en anticonceptie. Bij CZdirect regel je alles zelf online. Daardoor heeft de zorgverzekering van CZdirect een scherpe premie.

Premie basisverzekering CZdirect 2021

CZdirect biedt een basisverzekering aan. De inhoud van deze basisverzekering is door de overheid vastgesteld. Die is dus bij elke verzekeraar hetzelfde.

Premies basisverzekeringen van CZdirect

Iedereen in Nederland moet verplicht een basisverzekering afsluiten. Net als bij andere verzekeraars betalen kinderen tot 18 jaar geen premie voor een zorgverzekering bij CZdirect.

Premie aanvullende zorgverzekering CZdirect 2021

CZdirect heeft ook diverse aanvullende verzekeringen. Zo'n aanvullende verzekeringen dekt bijvoorbeeld de kosten van een bril of lenzen, een tandartsbehandeling of fysiotherapie.

Premies aanvullende verzekeringen van CZdirect

Een aanvullende verzekering is niet verplicht. Kinderen tot 18 jaar kun je bijschrijven op jouw polis. Ze zijn dan meeverzekerd en betalen geen premie voor de aanvullende zorgverzekering bij CZdirect.

Vergelijk en bespaar tot € 504
Dit bedrag is het verschil tussen de premie van de duurste en de goedkoopste zorgverzekering met een eigen risico van € 385.
per jaar op je zorgverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle zorgverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie