Zorgverzekering vergelijken

Ben Woldring
Vragen? Wij bellen je graag terug.

Zorgverzekering bij OHRA

Zorgverzekering bij OHRA
Beoordeling

Dit cijfer is gebaseerd op de resultaten uit een grootschalig onderzoek naar de tevredenheid van Nederlanders over hun zorgverzekeraar uitgevoerd door Telegraaf Media Groep en Poliswijzer.nl.

Lees het Nationaal Zorgverzekeraars Onderzoek
TMG Poliswijzer.nl
7,2
120 reviews

Ben je op zoek naar de premie van OHRA zorgverzekeringen? Poliswijzer.nl zet de premies van een basisverzekering en aanvullende zorgverzekeringen bij OHRA voor jou op een rij. Je kunt via Poliswijzer.nl eenvoudig je zorgverzekering bij OHRA afsluiten of de premies vergelijken met die van andere zorgverzekeraars.

Over zorgverzekeraar OHRA

OHRA is een grote Nederlandse verzekeringsmaatschappij. De afkorting staat voor Onderlinge ziekteverzekering der Hoogere Rijks-Ambtenaren. Tegenwoordig kan iedereen bij OHRA een zorgverzekering afsluiten. OHRA richt zich op mensen die weten wat ze willen, veel zelf online regelen én een vrije zorgkeuze belangrijk vinden. Je sluit bij OHRA namelijk een restitutiepolis af. OHRA is onderdeel van de Delta Llloyd Groep, die weer valt onder CZ. CZ is één van de vier grotere verzekeringsconcerns van Nederland. Zo’n 90 procent van de Nederlanders heeft een zorgverzekering bij de 'big four'.

Premie basisverzekering OHRA 2021

OHRA biedt een basisverzekering aan. De inhoud van deze basisverzekering is door de overheid vastgesteld. Die is dus bij elke verzekeraar hetzelfde.

Premies basisverzekeringen van OHRA

Iedereen in Nederland moet verplicht een basisverzekering afsluiten. Net als bij andere verzekeraars betalen kinderen tot 18 jaar geen premie voor een zorgverzekering bij OHRA.

Premie aanvullende zorgverzekering OHRA 2021

OHRA heeft ook diverse aanvullende verzekeringen. Zo'n aanvullende verzekeringen dekt bijvoorbeeld de kosten van een bril of lenzen, een tandartsbehandeling of fysiotherapie.

Premies aanvullende verzekeringen van OHRA

Een aanvullende verzekering is niet verplicht. Kinderen tot 18 jaar kun je bijschrijven op jouw polis. Ze zijn dan meeverzekerd en betalen geen premie voor de aanvullende zorgverzekering bij OHRA.

Navigatie