Zorgverzekering vergelijken

Ben Woldring
Vragen? Wij bellen je graag terug.
Interpolis zorgverzekering 2022 + Premies
Beoordeling

Dit cijfer is gebaseerd op de resultaten uit een grootschalig onderzoek naar de tevredenheid van Nederlanders over hun zorgverzekeraar uitgevoerd door Telegraaf Media Groep en Poliswijzer.nl.

Lees het Nationaal Zorgverzekeraars Onderzoek
TMG Poliswijzer.nl
7,3
44 reviews

Interpolis zorgverzekering 2022 + Premies

Interpolis is een Nederlandse zorgverzekeraar. Je kunt de zorgverzekeringen van Interpolis alleen afsluiten via de Rabobank. Wel kun je via Poliswijzer.nl de premies en dekkingen vergelijken. Interpolis biedt een combinatiepolis aan. Dat houdt in dat je terecht kunt bij alle zorgverleners, maar in sommige vallen niet een volledige vergoeding krijgt. Interpolis is onderdeel van Achmea. Achmea is één van de vier grote zorgverzekeringsconcerns van Nederland. Zo’n 90 procent van de Nederlanders heeft een zorgverzekering bij de 'big four'.

Vergelijk alle verzekeringen van Interpolis Of vergelijk met je huidige Interpolis verzekering

Premie basisverzekering Interpolis 2021

Interpolis biedt een basisverzekering aan. De inhoud van deze basisverzekering is door de overheid vastgesteld. Die is dus bij elke verzekeraar hetzelfde. Iedereen in Nederland moet verplicht een basisverzekering afsluiten. Net als bij andere verzekeraars betalen kinderen tot 18 jaar geen premie voor een zorgverzekering bij Interpolis.

Premie aanvullende zorgverzekering Interpolis 2021

Interpolis heeft ook diverse aanvullende verzekeringen. Zo'n aanvullende verzekeringen dekt bijvoorbeeld de kosten van een bril of lenzen, een tandartsbehandeling of fysiotherapie. Een aanvullende verzekering is niet verplicht. Kinderen tot 18 jaar kun je bijschrijven op jouw polis. Ze zijn dan meeverzekerd en betalen geen premie voor de aanvullende zorgverzekering bij Interpolis.

Polissen

Hieronder staat het overzicht van alle basis-, aanvullende- en tandverzekeringen van Interpolis.

Basisverzekering

Aanvullende verzekering

 • ZorgCompact Plus
 • ZonderMeer
 • MeerZeker
 • ZonderZorgen

Tandverzekering

 • GebitActief (250 euro)
 • GebitActief (500 euro)
 • GebitActief (1.000 euro)
 • GebitActief (1.250 euro)

Extra service

Zorgverzekeraar Interpolis ZorgActief is een merk van Achmea. Je kunt een zorgverzekering van Interpolis alleen afsluiten via de Rabobank. 

Voordelen

 • Second opinion van een arts in het buitenland (Best Doctors).
 • Zorgbemiddeling en hulp bij mantelzorg.

Nadelen

 • Een zorgverzekering bij Interpolis is alleen via de Rabobank af te sluiten

Vergelijk en bespaar tot € 504
Dit bedrag is het verschil tussen de premie van de duurste en de goedkoopste zorgverzekering met een eigen risico van € 385.
per jaar op je zorgverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle zorgverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie