Zorgverzekering vergelijken

Ben Woldring
Vragen? Wij bellen je graag terug.

Zorgverzekering bij Interpolis

Zorgverzekering bij Interpolis
Beoordeling

Dit cijfer is gebaseerd op de resultaten uit een grootschalig onderzoek naar de tevredenheid van Nederlanders over hun zorgverzekeraar uitgevoerd door Telegraaf Media Groep en Poliswijzer.nl.

Lees het Nationaal Zorgverzekeraars Onderzoek
TMG Poliswijzer.nl
7,3
44 reviews

Ben je op zoek naar de premie van Interpolis zorgverzekeringen? Poliswijzer.nl zet de premies van een basisverzekering en aanvullende zorgverzekeringen bij Interpolis voor jou op een rij. Je kunt via Poliswijzer.nl eenvoudig je zorgverzekering bij Interpolis afsluiten of de premies vergelijken met die van andere zorgverzekeraars.

Over zorgverzekeraar Interpolis

Interpolis is een Nederlandse zorgverzekeraar. Je kunt de zorgverzekeringen van Interpolis alleen afsluiten via de Rabobank. Wel kun je via Poliswijzer.nl de premies en dekkingen vergelijken. Interpolis biedt een combinatiepolis aan. Dat houdt in dat je terecht kunt bij alle zorgverleners, maar in sommige vallen niet een volledige vergoeding krijgt. Interpolis is onderdeel van Achmea. Achmea is één van de vier grote zorgverzekeringsconcerns van Nederland. Zo’n 90 procent van de Nederlanders heeft een zorgverzekering bij de 'big four'.

Premie basisverzekering Interpolis 2021

Interpolis biedt een basisverzekering aan. De inhoud van deze basisverzekering is door de overheid vastgesteld. Die is dus bij elke verzekeraar hetzelfde.

Premies basisverzekeringen van Interpolis

Iedereen in Nederland moet verplicht een basisverzekering afsluiten. Net als bij andere verzekeraars betalen kinderen tot 18 jaar geen premie voor een zorgverzekering bij Interpolis.

Premie aanvullende zorgverzekering Interpolis 2021

Interpolis heeft ook diverse aanvullende verzekeringen. Zo'n aanvullende verzekeringen dekt bijvoorbeeld de kosten van een bril of lenzen, een tandartsbehandeling of fysiotherapie.

Premies aanvullende verzekeringen van Interpolis

Een aanvullende verzekering is niet verplicht. Kinderen tot 18 jaar kun je bijschrijven op jouw polis. Ze zijn dan meeverzekerd en betalen geen premie voor de aanvullende zorgverzekering bij Interpolis.

Navigatie