Zorgverzekering vergelijken

Ben Woldring
Vragen? Wij bellen je graag terug.

Zorgverzekering bij HollandZorg

Zorgverzekering bij HollandZorg
Beoordeling

Dit cijfer is gebaseerd op de resultaten uit een grootschalig onderzoek naar de tevredenheid van Nederlanders over hun zorgverzekeraar uitgevoerd door Telegraaf Media Groep en Poliswijzer.nl.

Lees het Nationaal Zorgverzekeraars Onderzoek
TMG Poliswijzer.nl
Te weinig reviews

Ben je op zoek naar de premie van HollandZorg zorgverzekeringen? Poliswijzer.nl zet de premies van een basisverzekering en aanvullende zorgverzekeringen bij HollandZorg voor jou op een rij. Je kunt via Poliswijzer.nl eenvoudig je zorgverzekering bij HollandZorg afsluiten of de premies vergelijken met die van andere zorgverzekeraars.

Premie zorgverzekering HollandZorg

HollandZorg is net als Salland en Zorgdirect onderdeel van Eno. HollandZorg richt zich op mensen die tijdelijk voor werk naar Nederland komen, door haar extra vergoedingen en meertalige dienstverlening. HollandZorg biedt daarnaast de meest optimale service. 

Premie basisverzekering HollandZorg 2020

HollandZorg biedt een basisverzekering aan. De inhoud van deze basisverzekering is door de overheid vastgesteld. Die is dus bij elke verzekeraar hetzelfde.

Premies basisverzekeringen van HollandZorg

Iedereen in Nederland moet verplicht een basisverzekering afsluiten. Net als bij andere verzekeraars betalen kinderen tot 18 jaar geen premie voor een zorgverzekering bij HollandZorg.

Premie aanvullende zorgverzekering HollandZorg 2020

HollandZorg heeft ook diverse aanvullende verzekeringen. Zo'n aanvullende verzekeringen dekt bijvoorbeeld de kosten van een bril of lenzen, een tandartsbehandeling of fysiotherapie.

Premies aanvullende verzekeringen van HollandZorg

Een aanvullende verzekering is niet verplicht. Kinderen tot 18 jaar kun je bijschrijven op jouw polis. Ze zijn dan meeverzekerd en betalen geen premie voor de aanvullende zorgverzekering bij HollandZorg.

Navigatie