Zorgverzekering vergelijken

Ben Woldring
Vragen? Wij bellen je graag terug.

Zorgverzekering bij CZ

Zorgverzekering bij CZ
Beoordeling

Dit cijfer is gebaseerd op de resultaten uit een grootschalig onderzoek naar de tevredenheid van Nederlanders over hun zorgverzekeraar uitgevoerd door Telegraaf Media Groep en Poliswijzer.nl.

Lees het Nationaal Zorgverzekeraars Onderzoek
TMG Poliswijzer.nl
6,7
468 reviews

Ben je op zoek naar de premie van CZ zorgverzekeringen? Poliswijzer.nl zet de premies van een basisverzekering en aanvullende zorgverzekeringen bij CZ voor jou op een rij. Je kunt via Poliswijzer.nl eenvoudig je zorgverzekering bij CZ afsluiten of de premies vergelijken met die van andere zorgverzekeraars.

Over zorgverzekeraar CZ

CZ is met zo’n 3,4 miljoen verzekerden één van de grootste Nederlandse zorgverzekeraars. CZ biedt een ruim aanbod aan basis- en aanvullende zorgverzekeringen. Bovendien kies je bij CZ voor service. Zo kun je gebruik maken van second opinions, wachtlijstbemiddeling en medisch advies. CZ heeft ook een internetverzekering, CZdirect, voor wie een lage premie het allerbelangrijkst vindt.

Premie basisverzekering CZ 2021

CZ biedt een basisverzekering aan. De inhoud van deze basisverzekering is door de overheid vastgesteld. Die is dus bij elke verzekeraar hetzelfde.

Premies basisverzekeringen van CZ

Iedereen in Nederland moet verplicht een basisverzekering afsluiten. Net als bij andere verzekeraars betalen kinderen tot 18 jaar geen premie voor een zorgverzekering bij CZ.

Premie aanvullende zorgverzekering CZ 2021

CZ heeft ook diverse aanvullende verzekeringen. Zo'n aanvullende verzekeringen dekt bijvoorbeeld de kosten van een bril of lenzen, een tandartsbehandeling of fysiotherapie.

Premies aanvullende verzekeringen van CZ

Een aanvullende verzekering is niet verplicht. Kinderen tot 18 jaar kun je bijschrijven op jouw polis. Ze zijn dan meeverzekerd en betalen geen premie voor de aanvullende zorgverzekering bij CZ.

Navigatie