Zorgverzekering vergelijken

Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 17.30 uur
050 2111 456   Logo WhatsApp
Vergelijk en bekijk hoeveel je kunt besparen
Zorgverzekeringen vergelijken
Zorgverzekering bij ZieZo van Zilveren Kruis
Beoordeling

Dit cijfer is gebaseerd op de resultaten uit een grootschalig onderzoek naar de tevredenheid van Nederlanders over hun zorgverzekeraar uitgevoerd door Telegraaf Media Groep en Poliswijzer.nl.

Lees het Nationaal Zorgverzekeraars Onderzoek
TMG Poliswijzer.nl
6,6
447 reviews

Zorgverzekering bij ZieZo van Zilveren Kruis

Ben je op zoek naar de premie van ZieZo van Zilveren Kruis zorgverzekeringen? Poliswijzer.nl zet de premies van een basisverzekering en aanvullende zorgverzekeringen bij ZieZo van Zilveren Kruis voor jou op een rij. Je kunt via Poliswijzer.nl eenvoudig je zorgverzekering bij ZieZo van Zilveren Kruis afsluiten of de premies vergelijken met die van andere zorgverzekeraars.

Vergelijk alle verzekeringen van ZieZo van Zilveren Kruis

ZieZo is de online prijsvechter van Zilveren Kruis en onderdeel van Achmea. Bij ZieZo heb je 24/7 inzicht in je polis, zorgkosten en eigen risico. Met de app van Zilveren Kruis dien je eenvoudig declaraties in. Via de online apothekers bestel je je medicijnen.

Premie basisverzekering ZieZo van Zilveren Kruis 2021

ZieZo van Zilveren Kruis biedt een basisverzekering aan. De inhoud van deze basisverzekering is door de overheid vastgesteld. Die is dus bij elke verzekeraar hetzelfde.

Premies basisverzekeringen van ZieZo van Zilveren Kruis

Iedereen in Nederland moet verplicht een basisverzekering afsluiten. Net als bij andere verzekeraars betalen kinderen tot 18 jaar geen premie voor een zorgverzekering bij ZieZo van Zilveren Kruis.

Premie aanvullende zorgverzekering ZieZo van Zilveren Kruis 2021

ZieZo van Zilveren Kruis heeft ook diverse aanvullende verzekeringen. Zo'n aanvullende verzekeringen dekt bijvoorbeeld de kosten van een bril of lenzen, een tandartsbehandeling of fysiotherapie.

Premies aanvullende verzekeringen van ZieZo van Zilveren Kruis

Een aanvullende verzekering is niet verplicht. Kinderen tot 18 jaar kun je bijschrijven op jouw polis. Ze zijn dan meeverzekerd en betalen geen premie voor de aanvullende zorgverzekering bij ZieZo van Zilveren Kruis.

Vergelijk en bespaar tot € 504
Dit bedrag is het verschil tussen de premie van de duurste en de goedkoopste zorgverzekering met een eigen risico van € 385.
per jaar op je zorgverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle zorgverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie