Zorgverzekering vergelijken

Ben Woldring
Vragen? Wij bellen je graag terug.
ZieZo van Zilveren Kruis zorgverzekering 2022 + Premies
Beoordeling

Dit cijfer is gebaseerd op de resultaten uit een grootschalig onderzoek naar de tevredenheid van Nederlanders over hun zorgverzekeraar uitgevoerd door Telegraaf Media Groep en Poliswijzer.nl.

Lees het Nationaal Zorgverzekeraars Onderzoek
TMG Poliswijzer.nl
6,6
447 reviews

ZieZo van Zilveren Kruis zorgverzekering 2022 + Premies

ZieZo is de online prijsvechter van Zilveren Kruis en onderdeel van Achmea. Bij ZieZo heb je 24/7 inzicht in je polis, zorgkosten en eigen risico. Met de app van Zilveren Kruis dien je eenvoudig declaraties in. Via de online apothekers bestel je je medicijnen.

Vergelijk alle verzekeringen van ZieZo van Zilveren Kruis Of vergelijk met je huidige ZieZo van Zilveren Kruis verzekering

Premie basisverzekering ZieZo van Zilveren Kruis 2021

ZieZo van Zilveren Kruis biedt een basisverzekering aan. De inhoud van deze basisverzekering is door de overheid vastgesteld. Die is dus bij elke verzekeraar hetzelfde. Iedereen in Nederland moet verplicht een basisverzekering afsluiten. Net als bij andere verzekeraars betalen kinderen tot 18 jaar geen premie voor een zorgverzekering bij ZieZo van Zilveren Kruis.

Premie aanvullende zorgverzekering ZieZo van Zilveren Kruis 2021

ZieZo van Zilveren Kruis heeft ook diverse aanvullende verzekeringen. Zo'n aanvullende verzekeringen dekt bijvoorbeeld de kosten van een bril of lenzen, een tandartsbehandeling of fysiotherapie. Een aanvullende verzekering is niet verplicht. Kinderen tot 18 jaar kun je bijschrijven op jouw polis. Ze zijn dan meeverzekerd en betalen geen premie voor de aanvullende zorgverzekering bij ZieZo van Zilveren Kruis.

Polissen

Hieronder staat het overzicht van alle basis-, aanvullende- en tandverzekeringen van ZieZo van Zilveren Kruis.

Basisverzekering

Aanvullende verzekering

  • ZieZo Aanvullend 1
  • ZieZo Werelddekking

Tandverzekering

  • ZieZo Tand 1

Extra service

ZieZo is de voordelige zorgverzekering (prijsvechter) van Zilveren Kruis. Met een ZieZo zorgverzekering regel je veel zaken online. 

Voordelen

  • Met de Zilveren Kruis App heb je toegang tot alles rondom jouw zorgverzekering bij ZieZo. Altijd en overal.
  • Kies zelf de afschrijfdatum van je zorgpremie en krijg grip op jouw zorgkosten

Vergelijk en bespaar tot € 504
Dit bedrag is het verschil tussen de premie van de duurste en de goedkoopste zorgverzekering met een eigen risico van € 385.
per jaar op je zorgverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle zorgverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie