Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op Poliswijzer.nl helpen we jou ook te besparen op je (zorg)verzekering!
Vergelijk en bekijk hoeveel je kunt besparen
Zorgverzekeringen vergelijken
ZieZo van Zilveren Kruis

ZieZo van Zilveren Kruis zorgverzekering en de premies voor 2024

ZieZo is de online prijsvechter van Zilveren Kruis en onderdeel van Achmea. Bij ZieZo heb je 24/7 inzicht in je polis, zorgkosten en eigen risico. Met de app van Zilveren Kruis dien je eenvoudig declaraties in. Via de online apothekers bestel je je medicijnen.

Vergelijk alle verzekeringen van ZieZo van Zilveren Kruis Of vergelijk met je huidige ZieZo van Zilveren Kruis verzekering

Premies

ZieZo was eerder nog één van goedkoopste zorgverzekeraars. Sinds hun voordeligste polis (natura beperkt) er niet meer is en ZieZo de premie van hun andere basisverzekering vorig jaar met  € 17,70 verhoogde in 2024 met € 10, is ZieZo niet meer de voordeligste zorgverzekeraar.

ZieZo - Basisverzekering Polis Premie 2024 p.m. Premie 2023 p.m. Verschil in € Verschil in %
ZieZo Basis Natura € 139,95 € 129,95 + € 10,00 + 7,7%

Basisverzekering van ZieZo – Premie 2024

De overheid bepaalt welke dekking de basisverzekering biedt. De inhoud van deze verzekering is daardoor bij alle verzekeraars identiek. De premie verschilt juist sterk tussen de diverse zorgverzekeraars. Zorgverzekeraar ZieZo van Zilveren Kruis biedt jaarlijks één van de goedkoopste basisverzekeringen aan. Jongeren tot 18 jaar zijn gratis verzekerd en betalen geen eigen risico over vergoedingen uit de basisverzekering.

Aanvullende verzekering van ZieZo – Premie 2024

De dekking in de aanvullende verzekering is afhankelijk van welke je kiest. ZieZo zorgverzekering biedt verschillende aanvullende pakketten aan tegen uiteenlopende premies. In tegenstelling tot de basisverzekering is de aanvullende verzekering niet verplicht. Toch hebben de meeste Nederlanders een aanvullende verzekering gericht op bijvoorbeeld de tandartskosten en fysiotherapie.


Polissen

Hieronder staat het overzicht van alle basis-, aanvullende- en tandverzekeringen van ZieZo van Zilveren Kruis.

Basisverzekering

Aanvullende verzekering

Tandverzekering


Extra service

  • ZieZo is een prijsvechtersmerk van Zilveren Kruis, één van de grootste zorgverzekeraars van Nederland
  • Kies zelf het moment in de maand waarop je de premie af wil laten schrijven
  • Medicijnen bestel je makkelijk bij de gecontracteerde internetapothekenAls er geen spoed bij is, bestel je medicijnen makkelijk bij de volgende gecontracteerde internetapotheken: Benu Apotheek, Efarma, Nationale Apotheek en Thuisapotheek.. Uiteraard kun je medicijnen, bijvoorbeeld bij spoed, ook halen bij één van de vele apotheken in de buurt waar ZieZo Zilveren Kruis een contract mee heeft
  • Gratis gezondheidscheck en tips die passen bij jouw situatie met TotaalCheckDe TotaalCheck geeft inzicht in jouw gezondheid en helpt jou om aan de slag te gaan met slapen, bewegen, relaties, ontspannen, voeding en je omgeving.
  • Gratis Actify-AppMet deze app krijg je hulp van een persoonlijke digitale Activy Vitaliteitscoach die helpt om gezonder te leven, met bijvoorbeeld tips, recepten, een stappenteller en meditaties.

Vergelijk en bespaar tot € 468
Dit bedrag is het verschil tussen de premie van de duurste en de goedkoopste zorgverzekering met een eigen risico van € 385.
per jaar op je zorgverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle zorgverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie