Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op Poliswijzer.nl helpen we jou ook te besparen op je (zorg)verzekering!
Vergelijk en bekijk hoeveel je kunt besparen
Zorgverzekeringen vergelijken
Salland zorgverzekeringen

Salland zorgverzekering en de Salland premies voor 2024

Salland is een onderdeel van Eno, een moderne dienstverlener die een optimale gezondheid van klanten centraal stelt in haar denken en handelen. Eno is de nieuwe naam voor de coöperatie Salland, opgericht in 1860. Salland heeft al meer dan 150 jaar aandacht voor mensen en hun persoonlijke situatie. Energiek vrouwenverzekering behoort ook tot de dienstverlening van Eno. Salland heeft geen winstoogmerk en vindt toegankelijke en goed betaalbare zorg belangrijk.

Vergelijk alle verzekeringen van Salland zorgverzekeringen Of vergelijk met je huidige Salland zorgverzekeringen verzekering

Premies

De basisverzekering van Salland wordt volgend jaar € 11 per maand duurder. In vergelijking met de andere zorgverzekeraars is dit een gemiddelde verhoging van de premie. Voor 2023 voerde de verzekeraar een zeer forse verhoging van de premie door.

Salland - Basisverzekering Polis Premie 2024 p.m. Premie 2023 p.m. Verschil in € Verschil in %
Basispolis Natura € 145,90 € 134,90 + € 11,00 + 8,2%

Premie basisverzekering Salland 2024

De dekking waar je recht op hebt vanuit de basisverzekering is bij alle verzekeraars gelijk, maar de premie verschilt enorm. Jaarlijks stelt Salland opnieuw de premie voor de basisverzekering vast. De hoogte van de premie hangt af van het bedrag dat de verzekeraar nodig denkt te hebben om alle kosten te dekken. Voor jonge verzekerden tot 18 jaar is de basisverzekering gratis.

Premie aanvullende zorgverzekering Salland 2024

Met de aanvullende zorgverzekering verzeker je bijvoorbeeld tandartskosten, fysiotherapie en brillen en contactlenzen mee in de zorgverzekering van Salland. Een aanvullende verzekering is niet zoals de basisverzekering verplicht. De premie voor de aanvullende verzekering is afhankelijk van welke dekking je wenst. Er zijn namelijk meerdere varianten.


Polissen

Hieronder staat het overzicht van alle basis-, aanvullende- en tandverzekeringen van Salland zorgverzekeringen.

Basisverzekering

Aanvullende verzekering

Tandverzekering


Extra service

  • Salland valt onder ENO zorgverzekeraar
  • Mogelijkheid om het verplicht eigen risico gespreid over 10 maanden te betalen
  • Een maand gratis toegang tot de online sportschool Fitchannel.com 
  • Salland Clubactie ondersteunt en sponsort sportverenigingen in de omgeving Salland in Overijssel 

Vergelijk en bespaar tot € 468
Dit bedrag is het verschil tussen de premie van de duurste en de goedkoopste zorgverzekering met een eigen risico van € 385.
per jaar op je zorgverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle zorgverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie