Zorgverzekering vergelijken

Ben Woldring
Vragen? Wij bellen je graag terug.
Salland zorgverzekering 2022 + Premies
Beoordeling

Dit cijfer is gebaseerd op de resultaten uit een grootschalig onderzoek naar de tevredenheid van Nederlanders over hun zorgverzekeraar uitgevoerd door Telegraaf Media Groep en Poliswijzer.nl.

Lees het Nationaal Zorgverzekeraars Onderzoek
TMG Poliswijzer.nl
5,9
10 reviews

Salland zorgverzekering 2022 + Premies

Salland is een onderdeel van Eno, een moderne dienstverlener die een optimale gezondheid van klanten centraal stelt in haar denken en handelen. Eno is de nieuwe naam voor de coöperatie Salland, opgericht in 1860. Salland heeft al meer dan 150 jaar aandacht voor mensen en hun persoonlijke situatie. Energiek vrouwenverzekering behoort ook tot de dienstverlening van Eno. Salland heeft geen winstoogmerk en vindt toegankelijke en betaalbare zorg belangrijk.

Vergelijk alle verzekeringen van Salland zorgverzekeringen Of vergelijk met je huidige Salland zorgverzekeringen verzekering

Premies

Voor deze zorgverzekeraar zijn nog geen premiewijzigingen voor volgend jaar bekend. Zodra deze in de toekomst wel bekend zijn, dan zullen deze hier toegevoegd worden.

Polissen

Hieronder staat het overzicht van alle basis-, aanvullende- en tandverzekeringen van Salland zorgverzekeringen.

Basisverzekering

Aanvullende verzekering

Tandverzekering

Extra service

Voordelen

  • Mobiel declareren met de Salland Declaratie App voor iPhone en Android toestellen
  • Vrije zorgkeuze

Nadelen

  • Acceptatievoorwaarden voor de TandTop verzekering
  • Alleen af te sluiten door mensen die in de regio Salland wonen

Vergelijk en bespaar tot € 504
Dit bedrag is het verschil tussen de premie van de duurste en de goedkoopste zorgverzekering met een eigen risico van € 385.
per jaar op je zorgverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle zorgverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie