Zorgverzekering vergelijken

Ben Woldring
Vragen? Wij bellen je graag terug.

Zorgverzekering op Maat

Gemeente Putten

Zorgverzekeringen 2022 vergelijken?

Mail mij als alle premies bekend zijn.

Let op: Vanaf uiterlijk 16 november kun je hier de nieuwe premies van alle zorgverzekeraars vergelijken. Tot dit moment wachten we nog op enkele zorgverzekeraars voor het doorgeven van de premies en voorwaarden.

Waarom vergelijken via Poliswijzer.nl?

Speciaal voor jou heeft Gemeente Putten met Poliswijzer.nl de digitale vergelijkingstool ontwikkeld. In deze slimme tool hebben we alle zorgverzekeringen van Nederland ondergebracht. Geef aan wat jij zoekt in een zorgverzekering en alleen de polissen die daar 100% aan voldoen blijven over. En altijd staat de goedkoopste bovenaan. Dat noemen wij de Zorgverzekering op Maat.

Voordelen van de Zorgverzekering op Maat

 • Stel simpel de zorgverzekering samen die bij jou past
 • Keuze uit alle zorgverzekeraars in Nederland
 • Alle ziekenhuizen in Nederland zijn gedekt
 • Altijd geaccepteerd door de verzekeraar
 • Geen wachttijd op vergoedingen
 • Gratis deskundig advies van gediplomeerde adviseurs
Lees meer veelgestelde vragen
"Zeer goed duidelijke website en daarnaast vriendelijke klantenservice."
9 september 2021

Heb je een vraag over zorgverzekeringen?

Neem dan gerust contact op met de specialisten van Poliswijzer.nl.
Wij staan iedere maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.30 voor je klaar.
Poliswijzer.nl Bencom specialisten

Veelgestelde vragen

Lees alles over onze zorgverzekeringen en de samenwerking tussen Poliswijzer.nl en de Gemeente Putten

 • Wat is een collectieve zorgverzekering?

  Gemeenten, werkgevers en ledenorganisaties kunnen met verzekeraars afspraken maken over de zorgverzekering. Door deze afspraken kunnen inwoners, werknemers of leden soms korting krijgen op de premie van zo'n collectieve zorgverzekering. Op dit moment mag een zorgverzekeraar overigens nog maar maximaal 5% korting geven op de basisverzekering. In 2023 zal deze korting helemaal komen te vervallen.

  De laatste jaren is de collectieve zorgverzekering minder interessant geworden. Verzekeraars geven minder korting of trekken zich volledig terug.

 • Wat is een zorgverzekering op maat?

  Er is niet één zorgverzekering die voor iedereen voldoet. Dit komt doordat iedereen andere zorgbehoeften heeft. Daardoor heeft een collectieve verzekering al snel een te uitgebreide dekking. Denk maar eens aan de fysiotherapeut: niet iedereen heeft 24 behandelingen nodig maar je betaalt er wel voor. De Zorgverzekering op Maat werkt persoonlijk. Door het eenvoudig vergelijken van alle zorgverzekeringen op de markt kies je de best passende zorgverzekering in jouw persoonlijke situatie tegen de laagste premie. Alleen de zorgverzekering die voldoet aan al jouw wensen blijft over. Dat noemen we de Zorgverzekering op Maat.

 • Kan ik begeleiding en ondersteuning krijgen bij het vergelijken?

  Jazeker. De gediplomeerde zorgadviseurs van Team Poliswijzer.nl helpen je graag wanneer je een vraag hebt over de vergelijker of met een persoonlijk advies over de verschillende zorgverzekeringen. Wij zijn iedere maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 09.00 tot 17.30 via mail, telefoon en WhatsApp. Hierboven staan de contactgegevens. 

 • Wanneer kan ik overstappen?

  Vanaf half november zijn alle zorgpremies voor het komende jaar bekend. Je kunt dan t/m 31 december overstappen. Overstappen is geen gedoe. Wij regelen de gehele overstap en je oude polis wordt automatisch opgezegd. Onze servicedesk zit altijd voor je klaar om je te helpen met kiezen en overstappen.

Let op: Vanaf uiterlijk 16 november kun je hier de nieuwe premies van alle zorgverzekeraars vergelijken. Tot dit moment wachten we nog op enkele zorgverzekeraars voor het doorgeven van de premies en voorwaarden.

Tandverzekering nodig? Sport je veel?

Wij helpen je stap voor stap de juiste zorgverzekering te vinden

Navigatie