Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 17.30 uur
050 2111 456   Logo WhatsApp
Vergelijk en bekijk hoeveel je kunt besparen
Woonverzekeringen vergelijken

Waar vind ik de goedkoopste opstalverzekering?

De goedkoopste opstalverzekering vind je door alle verzekeringen te vergelijken op premie. Of de goedkoopste woonhuisverzekering ook de beste optie voor jouw huis is hangt af van de dekking en het eventuele eigen risico.

goedkoopste-opstalverzekering.png

Misschien is er voor een paar centen meer een opstalverzekering te vinden met betere polisvoorwaarden of met een lager eigen risico. Heb je een aantal goedkope opstalverzekeringen gevonden in onze vergelijker? Zet ze naast elkaar en vergelijk de polissen onderling op dekking en eigen risico. In één oogopslag zie je daarmee welke goedkope opstalverzekering het beste bij je past. 

Waar is de premie voor de opstalverzekering van afhankelijk? 

De hoogte van de premie heeft veel afhankelijkheden, maar verzekeraars schatten de risico’s die ze lopen ieder op hun eigen manier in. Hierdoor kan het gebeuren dat je bij de ene verzekeraar tientallen euro’s per jaar meer kwijt bent voor exact dezelfde dekking. Je huidige woonverzekering jaarlijks vergelijken met die van de andere opstalverzekeraars is dan ook verstandig. De premie is onder andere afhankelijk van: 

  • Het verzekerd bedrag 
  • De bouwaard van het huis  
  • De hoogte van de herbouwwaarde 
  • De regio waar je woont 

Blijf dus kritisch en vergelijk voor de beste en goedkoopste opstalverzekering! 

Geactualiseerd: vrijdag 12 april 2019

Lesley Anker
Lesley Anker Online Productspecialist Verzekeringen

Lesley is sinds 2019 werkzaam als communicatiemedewerker & gediplomeerd adviseur zorg- en schadeverzekeringen bij Poliswijzer.nl. Daardoor kan Lesley je het juiste advies geven over de financiële producten die Poliswijzer.nl aanbiedt. Lesley vindt het waardevol om mensen verder te helpen en te adviseren. Bijvoorbeeld door moeilijke informatie begrijpelijk te maken. Zodat onze websitebezoekers verzekeringen eenvoudig en eerlijk met elkaar kunnen vergelijken. Het continue verbeteren van de website is dan ook elke dag vaste prik.

Vergelijk en bespaar tot € 292
Dit bedrag is het verschil tussen de jaarpremie van het duurste en het goedkoopste woonverzekering pakket met Allrisk dekking.
per jaar op je woonverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle woonverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie