Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar

Zorgverzekering op Maat voor gemeente Nederweert

Gemeente Nederweert

Vergelijk de goedkoopste zorgverzekeringen

Je leeftijd kan van invloed zijn op de hoogte van de premie.
Wij vragen je postcode omdat we willen laten zien bij welke zorgverleners zoals ziekenhuizen in jouw buurt je terecht kunt.
Je kunt altijd terecht bij alle ziekenhuizen in Nederland.

Tandverzekering nodig? Sport je veel?

Wij helpen je stap voor stap de juiste zorgverzekering te vinden

Waarom vergelijken via Poliswijzer.nl?

Iedereen heeft een zorgverzekering nodig. Er zijn veel verzekeraars en nog meer keuzes. Samen met Poliswijzer.nl heeft de gemeente Nederweert een vergelijkingstool ontwikkeld. Deze brengt de verschillende zorgpolissen zorgvuldig in kaart. Je krijgt een persoonlijk advies voor een passende zorgverzekering. De goedkoopste staat altijd bovenaan. Dat noemen wij de Zorgverzekering op Maat.

Bijzondere bijstand voor aanvullende verzekering

De gemeente biedt minima een tegemoetkoming van maximaal € 24 per maand voor het afsluiten van een aanvullende zorgverzekering, voor bijvoorbeeld tandarts- of fysiotherapiekosten. Ben je aanvullend verzekerd en heb je een inkomen dat lager is dan 120% van de bijstandsnorm, dan kun je in aanmerking komen.

Voordelen van de Zorgverzekering op Maat

 • Stel simpel de zorgverzekering samen die bij jou past
 • Keuze uit alle zorgverzekeraars in Nederland
 • Alle ziekenhuizen in Nederland zijn gedekt
 • Altijd geaccepteerd door de verzekeraar
 • Geen wachttijd op vergoedingen
 • Gratis deskundig advies van gediplomeerde adviseurs
Lees meer veelgestelde vragen
"Eenvoudig in gebruik! Helemaal geweldig."
22 maart 2023

Heb je een vraag over zorgverzekeringen?

Neem dan gerust contact op met de specialisten van Poliswijzer.nl.
Wij staan iedere maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.30 voor je klaar.
Poliswijzer.nl Poliswijzer gediplomeerde verzekeringsadviseurs

Extra hulp nodig? Kom langs tijdens een inloopspreekuur!

Tussen 18 november en 19 december staan de Sociale raadslieden klaar om je te helpen met vergelijken en overstappen tijdens extra inloopspreekuren. Deze hulp is gratis. Waar kan ik terecht?

Veelgestelde vragen

Lees alles over onze zorgverzekeringen en de samenwerking tussen Poliswijzer.nl en de Gemeente Nederweert

 • Wat is een zorgverzekering op maat?

  Er is niet één zorgverzekering die voor iedereen voldoet. Dit komt doordat iedereen andere zorgbehoeften heeft. Daardoor heeft een collectieve verzekering al snel een te uitgebreide dekking. Denk maar eens aan de fysiotherapeut: niet iedereen heeft 24 behandelingen nodig maar je betaalt er wel voor. De Zorgverzekering op Maat werkt persoonlijk. Door het eenvoudig vergelijken van alle zorgverzekeringen op de markt kies je de best passende zorgverzekering in jouw persoonlijke situatie tegen de laagste premie. Alleen de zorgverzekering die voldoet aan al jouw wensen blijft over. Dat noemen we de Zorgverzekering op Maat.

 • Wat is een collectieve zorgverzekering?

  Gemeenten, werkgevers en ledenorganisaties kunnen met verzekeraars afspraken maken over de zorgverzekering. Door deze afspraken kunnen inwoners, werknemers of leden soms korting krijgen op de premie van zo'n collectieve zorgverzekering. In 2020 mag een zorgverzekeraar overigens nog maar maximaal 5% korting geven op de basisverzekering. 

 • Kan ik bijzondere bijstand krijgen voor de aanvullende zorgverzekering?

  De gemeente Nederweert kan voor de kosten van een aanvullende zorgverzekering een bedrag van maximaal € 24 per maand bijzondere bijstand verstrekken. Inwoners die aanvullend verzekerd zijn en een inkomen hebben dat lager is dan 120% van de bijstandsnorm, kunnen een tegemoetkoming krijgen. Het maakt niet uit bij welke zorgverzekeraar je een aanvullende verzekering afsluit. Je hebt de keuzevrijheid.

  Om voor de bijzondere bijstand in aanmerking te komen, gelden naast regels over inkomen ook regels over vermogen (zoals bijvoorbeeld spaargeld). Voor meer informatie over de mogelijkheid van bijzondere bijstand voor de kosten van de aanvullende zorgverzekering, kun je contact opnemen met de gemeente via 0495-677111, kijken op de website van de gemeente of een bezoek brengen aan de steunpunten van gemeente Nederweert.

 • Kan ik begeleiding en ondersteuning krijgen bij het vergelijken?

  Als je het fijn vindt om hulp te krijgen bij het kiezen van een zorgverzekering die bij jouw situatie past, kun je contact opnemen met de sociale raadslieden van Nederweert. Zij helpen je met het invullen van de Poliswijzer en kunnen je ondersteunen met het overstappen. Je maakt jouw eigen keuzes, en je bent niets verplicht. De hulp is gratis.

 • Wanneer kan ik overstappen?

  Na 12 november zijn alle zorgpremies voor het komende jaar bekend. Je kunt dan t/m 31 december 2019 overstappen. Overstappen is geen gedoe. Wij regelen de gehele overstap en je oude polis wordt automatisch opgezegd. Onze zorgverzekering experts zitten altijd voor je klaar om je te helpen met kiezen en overstappen.

Vergelijk de goedkoopste zorgverzekeringen

Je leeftijd kan van invloed zijn op de hoogte van de premie.
Wij vragen je postcode omdat we willen laten zien bij welke zorgverleners zoals ziekenhuizen in jouw buurt je terecht kunt.
Je kunt altijd terecht bij alle ziekenhuizen in Nederland.

Tandverzekering nodig? Sport je veel?

Wij helpen je stap voor stap de juiste zorgverzekering te vinden

Navigatie