Autoverzekering vergelijken

Ben Woldring
Vragen? Neem contact met ons op.
  • Facebook
  • Twitter

Let op meer dan alleen de premie van een autoverzekering

auto droom.jpg

De goedkoopste autoverzekering kiezen lijkt de meest logische keuze na een vergelijking. Maar is die premie nog steeds zo goedkoop als je een keer schade rijdt? Op Poliswijzer.nl doen wij het anders dan andere vergelijkingssites voor autoverzekeringen. Wij maken ook inzichtelijk wat de gevolgen zijn voor de premie na een schade. De autoverzekering met de goedkoopste premie kan na een schade door jouw schuld namelijk ineens een kat in de zak blijken te zijn en dan betaal je uiteindelijk de hoofdprijs. 

Weg met een top 3

Autoverzekeringen kun je naast premie ook vergelijken op andere zaken zoals door de polisvoorwaarden naast elkaar te leggen. Sommige vergelijkingssites presteren het om een zelf in elkaar geknutselde top 3 te presenteren nadat je eerst veel vragen krijgt voorgeschoteld. In de top 3 van zo'n vergelijker zie je vervolgens alleen maar de verzekeringen die bij zo'n vergelijker zijn af te sluiten.

drie.jpg

Poliswijzer.nl doet het volledig anders. Geen lange vragenlijst en met onze vergelijker zit jezelf aan de knoppen. Wij brengen de markt van autoverzekeringen zorgvuldig voor je in kaart aan de hand van jouw eigen wensen. We tonen alle resultaten en beperken ons niet tot een top 3 die je alleen bij ons kunt afsluiten. Dat is pas eerlijk en onafhankelijlk vergelijken. 

autoverzekering - beoordeling.jpg

Een schade! Wat betaal je volgend jaar

Verzekeraars kunnen met de laagste premies schermen, maar na een schade moet de autoverzekering ook nog betaalbaar zijn toch?  Een schade kan gevolgen hebben voor de hoogte van de premie van een autoverzekering. Die impact op de premie verschilt per verzekeraar. Op Poliswijzer.nl laten wij je zien welke autoverzekering na een schade nog steeds gunstig is voor je portemonnee en welke verzekering niet. 

schade premie.jpg

Wat weegt het zwaarst bij autoverzekeringen?

We denken dat voor jou je auto het zwaarste weegt. Die heb je tenslotte weloverwogen uitgezocht. Daarbij heb je vast niet gekeken naar alleen de prijs van de auto maar ook wat er onder de motorkap zit.

motorkap autoverzekering.jpg

Je autoverzekering kiezen werkt net zo. Door onze vergelijker te gebruiken zie je precies wat onder de motorkap van een verzekering zit. Dan is de autoverzekering die bij je past toch zo gevonden.

Navigatie