Ben Woldring
Vragen? Wij bellen je graag terug.
Vergelijk en bekijk hoeveel je kunt besparen
Woonverzekeringen vergelijken

Wat is een inboedelverzekering?

Een inboedelverzekering biedt dekking tegen schade aan je spullen die niet 'aard- en nagelvast' aan het huis zitten. Dit zijn spullen zoals meubels, gordijnen, sieraden, audio- en videoapparatuur. Het is verstandig om een inboedelverzekering af te sluiten. 

wat-is-inboedelverzekering.png

Waarom sluit je de inboedelverzekering af? 

Voor een klein bedrag per maand heb jij je spullen goed verzekerd tegen bijvoorbeeld brand, inbraak en waterschade. Bij opzet, grove schuld en achterstallig onderhoud keert de verzekeraar niet uit, maar bijvoorbeeld bij schade door vernielingen of bij een poging tot inbraak wel. 
 
Vooral door een brand kan het schadebedrag hoog oplopen. Om te voorkomen dat je hoge schadelasten zelf moet dragen, sluit je een inboedelverzekering af. 

Geactualiseerd: vrijdag 12 april 2019

Juul Dijkhuis
Juul Dijkhuis Webredacteur

Als freelance tekstschrijver ben ik gespecialiseerd in het schrijven van teksten over verzekeringszaken. Na een carrière van 20 jaar als verzekeringsadviseur, leg ik mij nu toe op het voorlichten over verzekeringen. Mijn doel is om mijn kennis over te dragen aan de bezoekers van Poliswijzer.nl en ik deel graag nieuwe ontwikkelingen. Over het verzekeren wordt vaak ingewikkeld gedaan, maar eigenlijk is het eenvoudig.

Vergelijk en bespaar tot € 439
Dit bedrag is het verschil tussen de jaarpremie van het duurste en het goedkoopste woonverzekering pakket met Allrisk dekking.
per jaar op je woonverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle woonverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie