Zorgverzekering vergelijken

Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 17.30 uur
050 2111 456   Logo WhatsApp
Vergelijk en bekijk hoeveel je kunt besparen
Zorgverzekeringen vergelijken
Review en beoordeling DSW Zorgverzekeraar
Beoordeling

Dit cijfer is gebaseerd op de resultaten uit een grootschalig onderzoek naar de tevredenheid van Nederlanders over hun zorgverzekeraar uitgevoerd door Telegraaf Media Groep en Poliswijzer.nl.

Lees het Nationaal Zorgverzekeraars Onderzoek
TMG Poliswijzer.nl
8,1
182 reviews

Review en beoordeling DSW Zorgverzekeraar

Om je te helpen bij de keuze voor de verzekeraar die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over DSW Zorgverzekeraar geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over DSW Zorgverzekeraar. Is DSW Zorgverzekeraar je huidige verzekeraar en wil je zelf een ervaring en/of review over deze verzekeraar plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Vergelijk alle verzekeringen van DSW Zorgverzekeraar

Om je te helpen bij de keuze voor de verzekeraar die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over DSW Zorgverzekeraar geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over DSW Zorgverzekeraar. Is DSW Zorgverzekeraar je huidige verzekeraar en wil je zelf een ervaring en/of review over deze verzekeraar plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Klantervaringen over DSW Zorgverzekeraar

9
  • Algemene tevredenheid: 9
  • Declaraties: 10
  • Klantenservice: 9
  • Prijs/kwaliteit: 8
Ik raad DSW Zorgverzekeraar aan
Ton Drenth 5-11-2020 - 13:53

  • De fatsoenlijke visie en het daadwerkelijk doorvoeren van deze. M.a.w. ... ik heb niet, in tegenstelling met andere zorgverzekeraars, het gevoel dat het DSW te doen is om mij doelbewust een poot uit te draaien.
  • Nog geen onaangename ervaring met dsw
10
  • Algemene tevredenheid: 10
  • Declaraties: 10
  • Klantenservice: n.v.t.
  • Prijs/kwaliteit: 10
Ik raad DSW Zorgverzekeraar aan
J.C. Schoonheim 5-11-2020 - 11:37

Neen

  • Heb DSW nooit aan de lijn, alles gaat digitaal. Declaraties worden binnen de kortste keren afgehandeld. Positief is ook dat het eigen risico -als symbool- iets verlaagd is!
  • Nergens niet-tevreden over!
9
  • Algemene tevredenheid: 9
  • Declaraties: 10
  • Klantenservice: n.v.t.
  • Prijs/kwaliteit: 8
Ik raad DSW Zorgverzekeraar aan
B 5-11-2020 - 11:14

  • snelle afhandeling declaraties
  • handige app waar je kunt zien wat er is gedeclareerd
  • melding via mail dat een zorgverlener iets gedeclareerd heeft
  • -
10
  • Algemene tevredenheid: 10
  • Declaraties: 10
  • Klantenservice: 10
  • Prijs/kwaliteit: 10
Ik raad DSW Zorgverzekeraar aan
Ray Halve 5-11-2020 - 11:06

  • DSW is eigenzinnig, doet niet mee aan het 'overstapcircus' en is kritisch. Doet niet mee met prijsafspraken en kartelvorming met de 'grote' (corrupte) verzekeraars.
8
  • Algemene tevredenheid: 8
  • Declaraties: 9
  • Klantenservice: 8
  • Prijs/kwaliteit: 7
Ik raad DSW Zorgverzekeraar aan
Gerard van den Heuvel 31-10-2019 - 11:40

Nee

  • Snelle afhandeling declaraties.
  • Overzichtelijke app.
  • Alternatieve geneeswijzen worden karig (of helemaal niet) vergoed.
  • Aanvullende fysiotherapie beperkt tot max. 27 behandelingen. Een groter aantal tegen een hogere premie zou mogelijk moeten zijn, maar wordt niet aangeboden.
8
  • Algemene tevredenheid: 9
  • Declaraties: 8
  • Klantenservice: 9
  • Prijs/kwaliteit: 8
Ik raad DSW Zorgverzekeraar aan
Renée van Aller 29-10-2019 - 23:06

Neen

  • Geen onpersoonlijke grote verzekeraar of ondergeschoven dochter van een dergelijke verzekeraar.
  • Niets
10
  • Algemene tevredenheid: 10
  • Declaraties: n.v.t.
  • Klantenservice: 10
  • Prijs/kwaliteit: 10
Ik raad DSW Zorgverzekeraar aan
Rien van Hooijdonk 29-10-2019 - 18:25

nvt

  • duidelijk uiteenzetting aan de telefoon
  • nvt
10
  • Algemene tevredenheid: 10
  • Declaraties: 10
  • Klantenservice: 10
  • Prijs/kwaliteit: 9
Ik raad DSW Zorgverzekeraar aan
Harrie & Marianne van de Ven 29-10-2019 - 16:26

Neen.

  • Seer snelle en correcte afhandeling van declaraties.
  • Niets.
10
  • Algemene tevredenheid: 10
  • Declaraties: 10
  • Klantenservice: 9
  • Prijs/kwaliteit: 10
Ik raad DSW Zorgverzekeraar aan
Mariska 29-10-2019 - 14:37

Ik zou iedereen deze verzekering aanraden zolang er nog steeds geen collectieve verzekering is in Nederland.

  • DSW denkt mee met zijn klanten. Zo is de premie laag t.o.v de polis en duidelijk.
  • Daarnaast is het nu al voor de 2e keer dat DSW een tientje van de eigen bijdrage zelf bijdraagt. Voor sommigen heel erg fijn!! Dus ook voor mij!
  • Declareren gaat makkelijk en snel.
  • Hoewel ik het enigzins begrijp vind ik het toch erg jammer dat de verzekering duurder is geworden!
8
  • Algemene tevredenheid: 8
  • Declaraties: 8
  • Klantenservice: 8
  • Prijs/kwaliteit: 8
Ik raad DSW Zorgverzekeraar aan
Rob Lutz 29-10-2019 - 14:16

ga zo door

  • snelle afhandeling
  • geen
8
  • Algemene tevredenheid: 8
  • Declaraties: 8
  • Klantenservice: n.v.t.
  • Prijs/kwaliteit: 8
Ik raad DSW Zorgverzekeraar aan
Knijf 29-10-2019 - 13:14

tot op heden geen problemen gehad maar ook niet veel ziek geweest of ziekenhuis gehad

  • snelle declaraties en duidelijkheid over zorg maar nog steeds eigenrisico van 375 waar bij anderen een 10tje hoger
  • hoe de verrekening gaat met het eigen risico dit is niet duidelijk
9
  • Algemene tevredenheid: 9
  • Declaraties: 9
  • Klantenservice: 9
  • Prijs/kwaliteit: 9
Ik raad DSW Zorgverzekeraar aan
Paul van Tongeren 22-12-2017 - 17:14

Nee

  • De beste verzekeraar die dicht bij de burger staat
  • Nvt
7
  • Algemene tevredenheid: 7
  • Declaraties: 8
  • Klantenservice: n.v.t.
  • Prijs/kwaliteit: 5
Everlast 22-12-2017 - 17:05

Aanvullende verzekering is dit jaar bijna gelijk gebleven qua prijs maar bv qua fysiotherapie uitgekleed.

  • Prijs, communicatie, declareren
  • Tandartsverzekering dekt minimaal, bv tandsteen verwijderen maar 2x5 minuten per jaar
1
  • Afsluitproces: 1
  • Algemene tevredenheid: 1
  • Declaraties: 1
  • Klantenservice: 1
  • Prijs/kwaliteit: 1
Frank 30-5-2017 - 13:17

Sinds 2016 bij DSW verzekerd, extra polis voor fysiotherapie. In 2017 niks veranderd, hierbij heb ik de fout gemaakt dat ik dacht dat de premie gewoon werd doorgezet. Dit bleek dus niet het geval. De aanvullende premie had ik in 2016 weer moeten aankaarten. Heb dit niet gedaan dus in februari mijn premie weer verhoogd met een extra polis voor de fysio (1x zelf fysio moeten betalen, maarja eigen fout, eigen schuld). Deze zou vanaf maart ingaan. Nu moet ik vanaf maart al betalen, maar ben ik pas sinds mei verzekerd voor fysio. Twee maanden wachttijd, klantenservice kon mij niet vertellen waarom ik twee maanden moest betalen en niks vergoed kreeg. Dit was hun regel, geen waarom, geen logische verklaring, gewoon geldklopperij. Het duurt echt geen twee maanden om iets aan of uit te zetten. Je mag dus wel lekker betalen, maar krijgt niks vergoed.

9
  • Afsluitproces: 9
  • Declaraties: 9
  • Klantenservice: 9
  • Online dienstverlening: 9
  • Prijs/kwaliteit: 9
Ik raad DSW Zorgverzekeraar aan
Nanny Neeleman 11-2-2015 - 18:02

Wij zijn nu 8 jaar bij DSW en zijn nog steeds dik tevreden.
we kunnen zelf kiezen naar welke dokter of hulpverlener we gaan.

  • 1.de diabetes ketenzorg is goed geregeld.
  • 2.de tandarts zit in de aanvullende verzekering en wordt in de meeste gevallen 100% vergoed. dus kost geen extra polis.
  • 3.Bij het declareren heb je het binnen een week teruggekregen op je rekening
  • 4.De telefonische dienst werkt erg snel .
  • 5.De verzekering is dit jaar niet in prijs verhoogd.
  • 6.Sterker nog, we kregen in december geld terug.
  • Verbeterpunten heb ik niet.

Vergelijk en bespaar tot € 504
Dit bedrag is het verschil tussen de premie van de duurste en de goedkoopste zorgverzekering met een eigen risico van € 385.
per jaar op je zorgverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle zorgverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie