Zorgverzekering vergelijken

Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 17.00 uur
050 2111 456   Logo WhatsApp

Review en beoordeling DSW Zorgverzekeraar

Review en beoordeling DSW Zorgverzekeraar

Om je te helpen bij de keuze voor de verzekeraar die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over DSW Zorgverzekeraar geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over DSW Zorgverzekeraar. Is DSW Zorgverzekeraar je huidige verzekeraar en wil je zelf een ervaring en/of review over deze verzekeraar plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

  • Beoordeling: 9
    • Algemene tevredenheid: 9
    • Declaraties: 10
    • Klantenservice: 9
    • Prijs/kwaliteit: 8
    Aanrader? Ja
    Ton Drenth op 5-11-2020 om 13:53
    Pluspunten
    • De fatsoenlijke visie en het daadwerkelijk doorvoeren van deze. M.a.w. ... ik heb niet, in tegenstelling met andere zorgverzekeraars, het gevoel dat het DSW te doen is om mij doelbewust een poot uit te draaien.
    Verbeterpunten
    • Nog geen onaangename ervaring met dsw
  • Beoordeling: 10
    • Algemene tevredenheid: 10
    • Declaraties: 10
    • Klantenservice: n.v.t.
    • Prijs/kwaliteit: 10
    Aanrader? Ja
    J.C. Schoonheim op 5-11-2020 om 11:37
    Neen
    Pluspunten
    • Heb DSW nooit aan de lijn, alles gaat digitaal. Declaraties worden binnen de kortste keren afgehandeld. Positief is ook dat het eigen risico -als symbool- iets verlaagd is!
    Verbeterpunten
    • Nergens niet-tevreden over!
  • Beoordeling: 9
    • Algemene tevredenheid: 9
    • Declaraties: 10
    • Klantenservice: n.v.t.
    • Prijs/kwaliteit: 8
    Aanrader? Ja
    Pluspunten
    • snelle afhandeling declaraties
    • handige app waar je kunt zien wat er is gedeclareerd
    • melding via mail dat een zorgverlener iets gedeclareerd heeft
    Verbeterpunten
    • -
  • Beoordeling: 10
    • Algemene tevredenheid: 10
    • Declaraties: 10
    • Klantenservice: 10
    • Prijs/kwaliteit: 10
    Aanrader? Ja
    Ray Halve op 5-11-2020 om 11:06
    Pluspunten
    • DSW is eigenzinnig, doet niet mee aan het 'overstapcircus' en is kritisch. Doet niet mee met prijsafspraken en kartelvorming met de 'grote' (corrupte) verzekeraars.
  • Beoordeling: 8
    • Algemene tevredenheid: 8
    • Declaraties: 9
    • Klantenservice: 8
    • Prijs/kwaliteit: 7
    Aanrader? Ja
    Gerard van den Heuvel op 31-10-2019 om 11:40
    Nee
    Pluspunten
    • Snelle afhandeling declaraties.
    • Overzichtelijke app.
    Verbeterpunten
    • Alternatieve geneeswijzen worden karig (of helemaal niet) vergoed.
    • Aanvullende fysiotherapie beperkt tot max. 27 behandelingen. Een groter aantal tegen een hogere premie zou mogelijk moeten zijn, maar wordt niet aangeboden.
  • Beoordeling: 8
    • Algemene tevredenheid: 9
    • Declaraties: 8
    • Klantenservice: 9
    • Prijs/kwaliteit: 8
    Aanrader? Ja
    Renée van Aller op 29-10-2019 om 23:06
    Neen
    Pluspunten
    • Geen onpersoonlijke grote verzekeraar of ondergeschoven dochter van een dergelijke verzekeraar.
    Verbeterpunten
    • Niets
  • Beoordeling: 10
    • Algemene tevredenheid: 10
    • Declaraties: n.v.t.
    • Klantenservice: 10
    • Prijs/kwaliteit: 10
    Aanrader? Ja
    Rien van Hooijdonk op 29-10-2019 om 18:25
    nvt
    Pluspunten
    • duidelijk uiteenzetting aan de telefoon
    Verbeterpunten
    • nvt
  • Beoordeling: 10
    • Algemene tevredenheid: 10
    • Declaraties: 10
    • Klantenservice: 10
    • Prijs/kwaliteit: 9
    Aanrader? Ja
    Harrie & Marianne van de Ven op 29-10-2019 om 16:26
    Neen.
    Pluspunten
    • Seer snelle en correcte afhandeling van declaraties.
    Verbeterpunten
    • Niets.
  • Beoordeling: 10
    • Algemene tevredenheid: 10
    • Declaraties: 10
    • Klantenservice: 9
    • Prijs/kwaliteit: 10
    Aanrader? Ja
    Mariska op 29-10-2019 om 14:37
    Ik zou iedereen deze verzekering aanraden zolang er nog steeds geen collectieve verzekering is in Nederland.
    Pluspunten
    • DSW denkt mee met zijn klanten. Zo is de premie laag t.o.v de polis en duidelijk.
    • Daarnaast is het nu al voor de 2e keer dat DSW een tientje van de eigen bijdrage zelf bijdraagt. Voor sommigen heel erg fijn!! Dus ook voor mij!
    • Declareren gaat makkelijk en snel.
    Verbeterpunten
    • Hoewel ik het enigzins begrijp vind ik het toch erg jammer dat de verzekering duurder is geworden!
  • Beoordeling: 8
    • Algemene tevredenheid: 8
    • Declaraties: 8
    • Klantenservice: 8
    • Prijs/kwaliteit: 8
    Aanrader? Ja
    Rob Lutz op 29-10-2019 om 14:16
    ga zo door
    Pluspunten
    • snelle afhandeling
    Verbeterpunten
    • geen
  • Beoordeling: 8
    • Algemene tevredenheid: 8
    • Declaraties: 8
    • Klantenservice: n.v.t.
    • Prijs/kwaliteit: 8
    Aanrader? Ja
    tot op heden geen problemen gehad maar ook niet veel ziek geweest of ziekenhuis gehad
    Pluspunten
    • snelle declaraties en duidelijkheid over zorg maar nog steeds eigenrisico van 375 waar bij anderen een 10tje hoger
    Verbeterpunten
    • hoe de verrekening gaat met het eigen risico dit is niet duidelijk
  • Beoordeling: 9
    • Algemene tevredenheid: 9
    • Declaraties: 9
    • Klantenservice: 9
    • Prijs/kwaliteit: 9
    Aanrader? Ja
    Paul van Tongeren op 22-12-2017 om 17:14
    Nee
    Pluspunten
    • De beste verzekeraar die dicht bij de burger staat
    Verbeterpunten
    • Nvt
  • Beoordeling: 7
    • Algemene tevredenheid: 7
    • Declaraties: 8
    • Klantenservice: n.v.t.
    • Prijs/kwaliteit: 5
    Aanrader? Misschien
    Everlast op 22-12-2017 om 17:05
    Aanvullende verzekering is dit jaar bijna gelijk gebleven qua prijs maar bv qua fysiotherapie uitgekleed.
    Pluspunten
    • Prijs, communicatie, declareren
    Verbeterpunten
    • Tandartsverzekering dekt minimaal, bv tandsteen verwijderen maar 2x5 minuten per jaar
  • Beoordeling: 1
    • Afsluitproces: 1
    • Algemene tevredenheid: 1
    • Declaraties: 1
    • Klantenservice: 1
    • Prijs/kwaliteit: 1
    Aanrader? Nee
    Sinds 2016 bij DSW verzekerd, extra polis voor fysiotherapie. In 2017 niks veranderd, hierbij heb ik de fout gemaakt dat ik dacht dat de premie gewoon werd doorgezet. Dit bleek dus niet het geval. De aanvullende premie had ik in 2016 weer moeten aankaarten. Heb dit niet gedaan dus in februari mijn premie weer verhoogd met een extra polis voor de fysio (1x zelf fysio moeten betalen, maarja eigen fout, eigen schuld). Deze zou vanaf maart ingaan. Nu moet ik vanaf maart al betalen, maar ben ik pas sinds mei verzekerd voor fysio. Twee maanden wachttijd, klantenservice kon mij niet vertellen waarom ik twee maanden moest betalen en niks vergoed kreeg. Dit was hun regel, geen waarom, geen logische verklaring, gewoon geldklopperij. Het duurt echt geen twee maanden om iets aan of uit te zetten. Je mag dus wel lekker betalen, maar krijgt niks vergoed.
  • Beoordeling: 9
    • Afsluitproces: 9
    • Declaraties: 9
    • Klantenservice: 9
    • Online dienstverlening: 9
    • Prijs/kwaliteit: 9
    Aanrader? Ja
    Nanny Neeleman op 11-2-2015 om 18:02
    Wij zijn nu 8 jaar bij DSW en zijn nog steeds dik tevreden.
    we kunnen zelf kiezen naar welke dokter of hulpverlener we gaan.
    Pluspunten
    • 1.de diabetes ketenzorg is goed geregeld.
    • 2.de tandarts zit in de aanvullende verzekering en wordt in de meeste gevallen 100% vergoed. dus kost geen extra polis.
    • 3.Bij het declareren heb je het binnen een week teruggekregen op je rekening
    • 4.De telefonische dienst werkt erg snel .
    • 5.De verzekering is dit jaar niet in prijs verhoogd.
    • 6.Sterker nog, we kregen in december geld terug.
    Verbeterpunten
    • Verbeterpunten heb ik niet.

Navigatie