Ben Woldring
Vragen? Wij bellen je graag terug.
Review en beoordeling FBTO

Review en beoordeling FBTO

Om je te helpen bij de keuze voor de verzekeraar die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over FBTO geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over FBTO. Is FBTO je huidige verzekeraar en wil je zelf een ervaring en/of review over deze verzekeraar plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Vergelijk alle verzekeringen van FBTO Of vergelijk met je huidige FBTO verzekering

Om je te helpen bij de keuze voor de verzekeraar die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over FBTO geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over FBTO. Is FBTO je huidige verzekeraar en wil je zelf een ervaring en/of review over deze verzekeraar plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Klantervaringen over FBTO

9
  • Algemene tevredenheid: 9
  • Declaraties: 9
  • Klantenservice: 8
  • Prijs/kwaliteit: 10
Ik raad FBTO aan
Joop Bosman 15-6-2022 - 10:12

  • Door de storm van februari 2022 was onze schutting bezweken over de volle lengte van zo'n 13 meter. Samen met de buren nieuwe mandelige laten plaatsen. Deze is met betonpalen, elementen van Douglas hout en in betonbedden gefundeerd. Sowieso dus duurzamer én duurder dan de oorspronkelijke. Neem daarbij ook nog een eventuele te rechtvaardigen afschrijving bij in acht. Dan is het van grote klasse, wanneer je onder aftrek van het eigen risico van € 200,-- bij stormschade de volledige factuur vergoed krijgt! Kan niet beter! Niet op gerekend!
  • Door de enorme drukte na de storm liep de aanbevolen online-melding na het drukken op de knop 'verzenden' volledig vast en bleef urenlang rondjes draaien. Uitgelogd na eerst screenshots te hebben gemaakt om niet alles kwijt te zijn. De melding nogmaals via WhatsApp gedaan met bijlagen. Alleen 'standaard-antwoord' dat het zo druk is. Niets inhoudelijks. Zekerheidshalve definitieve factuur en bijbehorende stukken met begeleidende brief aangetekend per post laten aanbieden en nu binnen een week positieve antwoordbrief per email.
2
  • Algemene tevredenheid: 1
  • Declaraties: 1
  • Klantenservice: 5
  • Prijs/kwaliteit: 2
Ed 26-4-2022 - 11:21

  • Ik heb heel negatief ervaring met fbto, geen kosten gemaakt maar toch fbto gaat met me afrekenen dat noemen we diefstaal!
  • Elk keer moet ik bellen om alles weer recht te krijgen totaal geen respect aan klanten waardeloos.
  • Niet klanten zomaar geld afpakken.
3
  • Algemene tevredenheid: 2
  • Declaraties: 1
  • Klantenservice: 6
  • Prijs/kwaliteit: 2
Ron 31-3-2022 - 15:00

  • Wil stoppen met roken, pleisters ontvangen, deze gaven klachten, medicijn gevraagd via huisarts, fbto zegt 2 de stoppoging, dus t wordt niet vergoed.... zure ervaring.....
4
  • Algemene tevredenheid: 1
  • Declaraties: 1
  • Klantenservice: 2
  • Prijs/kwaliteit: 10
Perry IJsselstijn 14-1-2022 - 22:42

Ze luisteren niet naar de klant. Ze verzinnen zelf wel een oorzaak.
Slechte verzekering
Gaat niet naar FBTO

  • Ik heb totaal geen positieve ervaring met Fbto
  • Ik heb water lekkage gehad en dat heeft roet mee genomen op mijn plafond. Dat is normaal verzekerd maar Fbto heeft ervan gemaakt dat het door de schoorsteenwand is heen gekomen wat dus niet verzekerd is. Maar dat is absoluut niet waar het is aan de bovenkant ingeregend. Zelfs een door hun gestuurde deskundige heeft niets aan de schoorsteenwand kunnen vinden wat niet goed is. Het is een verzekering die net zo lang gaat zoeken en draaien zodat zij niet hoeven te betalen, ook al is het niet waar wat ze bedenken.
10
  • Algemene tevredenheid: 10
  • Declaraties: n.v.t.
  • Klantenservice: n.v.t.
  • Prijs/kwaliteit: 10
Ik raad FBTO aan
Harry 5-11-2020 - 10:37

8
  • Algemene tevredenheid: 8
  • Declaraties: 8
  • Klantenservice: n.v.t.
  • Prijs/kwaliteit: 8
Ik raad FBTO aan
Thea Dussenbroek 5-11-2020 - 10:27

-

  • Nooit gedoe
  • -
8
  • Algemene tevredenheid: 8
  • Declaraties: 8
  • Klantenservice: 7
  • Prijs/kwaliteit: 8
Ik raad FBTO aan
L tromp 5-11-2020 - 10:02

Nee

  • Goed te bereiken altijd een oplossing voor elk probleem behulpzame medewerkers echt top
  • dat er heel veel digitaal moet
9
  • Afsluitproces: 9
  • Algemene tevredenheid: 9
  • Declaraties: 9
  • Klantenservice: 8
  • Prijs/kwaliteit: 8
Ik raad FBTO aan
Ilse 14-8-2017 - 07:52

Gewoon fijn online alles te regelen. Declareren heel handig zelf te doen. Duidelijke website.
Losse modules aan én uit te zetten zodat je nooit teveel betaald.

M.H. van der Velden 9-8-2017 - 11:10

Ik ben tevreden over FBTO. Ik heb voor FBTO gekozen omdat ze i.t.t. veel andere verzekeraars geen wachttijd hanteren voor orthodontie en omdat je modules aan en uit kunt zetten.

Vergelijk en bespaar tot € 535
Dit bedrag is het verschil tussen de premie van de duurste en de goedkoopste zorgverzekering met een eigen risico van € 385.
per jaar op je zorgverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle zorgverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie