Zorgverzekering vergelijken

Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 17.30 uur
050 2111 456   Logo WhatsApp
Review en beoordeling Menzis
Beoordeling

Dit cijfer is gebaseerd op de resultaten uit een grootschalig onderzoek naar de tevredenheid van Nederlanders over hun zorgverzekeraar uitgevoerd door Telegraaf Media Groep en Poliswijzer.nl.

Lees het Nationaal Zorgverzekeraars Onderzoek
TMG Poliswijzer.nl
6,5
277 reviews

Review en beoordeling Menzis

Om je te helpen bij de keuze voor de verzekeraar die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Menzis geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Menzis. Is Menzis je huidige verzekeraar en wil je zelf een ervaring en/of review over deze verzekeraar plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Vergelijk alle verzekeringen van Menzis Of vergelijk met je huidige Menzis verzekering

Om je te helpen bij de keuze voor de verzekeraar die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Menzis geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Menzis. Is Menzis je huidige verzekeraar en wil je zelf een ervaring en/of review over deze verzekeraar plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Klantervaringen over Menzis

1
  • Algemene tevredenheid: 1
  • Declaraties: 1
  • Klantenservice: 1
  • Prijs/kwaliteit: 1
A van der Ploeg 13-4-2021 - 15:25

Lichten klanten fout voor en laten vervolgens de klant met hoge rekeningen zitten!

  • Niks
  • Nergens
2
  • Algemene tevredenheid: 3
  • Declaraties: 1
  • Klantenservice: 1
  • Prijs/kwaliteit: 1
M v riel 8-1-2021 - 14:47

Bij de declaratie werd ook geen uitleg gegeven. Gewoon schandalig hoe je behandeld wordt. Ik ben overgestapt naar een andere verzekeraar.

  • Zolang je geen declaratie hoeft in te dienen lopen de zaken wel.
  • Afhandeling ban de declaratie voor de zwangerschap. Meegedaan aan een cursus, voor zwanger en fit/ fysio. Dit om lichamelijk fit te blijven tijdens de zwangerschap.
1
  • Algemene tevredenheid: 1
  • Declaraties: 1
  • Klantenservice: 1
  • Prijs/kwaliteit: 1
miranda friis 19-12-2020 - 10:38

  • niks!
  • Verzeker uzelf of uw gezin nooit bij HEMA of MENZIS. (Menzis zit achter deze verzekering)
  • Het zijn grote oplichters!! Eind 2018 kwam ik in de minnelijke schuldsanering door mijn eigen bedrijf (kledingwinkel te Amsterdam). Hierdoor zat ik begin 2019 3 maanden zonder geld, zelfs geen bijstand uitkering, helemaal niks omdat het traject voor bijstand enige tijd duurt als je een eigen bedrijf hebt gehad. In deze tijd kon ik natuurlijk mijn rekeningen niet betalen en dus ook niet mijn zorgverzekering, met elk bedrijf kon ik betaalafspraken maken > energie, tv,internet,tel,belasting,verzekering auto, inboedel en nog tig bedrijven.
  • Behalve met Hema Menzis! Uiteindelijk is een rekening van € 300 uiteindelijk 3000 EURO geworden!!!
  • Met alle gevolgen indien > loonbeslag op bijstand ed. Even later moest ik een operatie ondergaan en zelfs met een verklaring op papier van een arts uit het Academisch ziekenhuis te Amsterdam hebben ze mij deze operatie gewoon laten betalen van 5000 Euro!!
  • En toen ik natuurlijk einde van het jaar van deze oplichterij verzekering af wilde en mij had aangemeld bij een andere verzekering werd dat even tegengehouden door hun omdat ik via een incassoburo een betalingsregeling had lopen voor Hema verzekering en moest ik verplicht bij deze oplichters blijven. Mensen ik vertel u dit om u te behoeden voor deze zorgverzekering, ze willen alleen uw geld en het woord zorg kunt u bij deze verzekering negeren!
4
  • Algemene tevredenheid: 1
  • Declaraties: 1
  • Klantenservice: 3
  • Prijs/kwaliteit: 10
Isa 12-12-2020 - 16:57

Ik heb aangegeven dat de dekking van mijn verzekering perfect aansloot bij mijn situatie, echter, daar heb je natuurlijk alleen maar wat aan wanneer de verzekeraar dan ook daadwerkelijk tot uitkering overgaat.

  • Niets positiefs te melden.
  • Declaraties worden zeer traag afgehandeld, duurt soms enkele maanden, en wordt herhaaldelijk eerst onterecht afgewezen. Erg vervelend en amateuristisch. Persoonlijk ook ervaren dat een schriftelijke toezegging van een hoge vergoeding, nadat ik had gedeclareerd, uiteindelijk niet werd uitbetaald. Ging om een bedrag van meer dan 10000 euro.
  • Inmiddels uit pure wanhoop maar een rechtszaak aangespannen. Menzis blijft de boel traineren terwijl het gaat om een behandeling die gewoon vanuit de basisverzekering vergoed wordt. 112 miljoen winst in 2019. Ik begrijp wel hoe ze dat doen, over de rug van de klanten! Blijkbaar geven ze liever veel geld uit aan dure juristen dan aan de zorg voor hun klanten. Hele slechte zaak.
9
  • Algemene tevredenheid: 9
  • Declaraties: 9
  • Klantenservice: n.v.t.
  • Prijs/kwaliteit: 8
Ik raad Menzis aan
Wiert 8-11-2020 - 14:24

  • Ik heb geen probleem gehad . Alles liep zoals het hoorde
7
  • Algemene tevredenheid: 6
  • Declaraties: 7
  • Klantenservice: 7
  • Prijs/kwaliteit: 7
Ik raad Menzis aan
Roel Birza 5-11-2020 - 19:16

nee helemaal tevreden

  • Prettig geholpen op het hoofdkantoor in Groningen
  • geen
10
  • Algemene tevredenheid: 9
  • Declaraties: 10
  • Klantenservice: 9
  • Prijs/kwaliteit: 10
Ik raad Menzis aan
E. Robben 5-11-2020 - 17:22

  • Gemakkelijke website.
  • Goed bereikbare website.
  • Kosten en declaraties zijn goed te vinden
  • Snelle uitbetaling van declaraties
8
  • Algemene tevredenheid: 8
  • Declaraties: 8
  • Klantenservice: 8
  • Prijs/kwaliteit: 8
Ik raad Menzis aan
M Bremen 5-11-2020 - 13:16

  • Bereikbaar en duidelijk
  • Dekking mag ruimer voor de prijs
9
  • Algemene tevredenheid: 9
  • Declaraties: 9
  • Klantenservice: 9
  • Prijs/kwaliteit: 9
Ik raad Menzis aan
Anouchka van Helden- Maasbommel 5-11-2020 - 11:10

  • Bereikbaarheid van de klantenservice
5
  • Algemene tevredenheid: 4
  • Declaraties: 7
  • Klantenservice: 4
  • Prijs/kwaliteit: 6
Kristel 30-10-2020 - 14:30

Als je zelf niet mondig bent, wordt je mond gesnoerd. En je bent al niet fit... Anders heb je die zorg niet nodig.

  • App is prima. Verspreid eigen risico betalen.
  • Diverse behandelaars hebben ze geen contract mee. Problemen met Covid fysio, mondhygiënist (kom ik al 15 jaar) en nu met revidatie centrum. Nog nooit zoveel gezeik en discussie met verzekering gehad. Eens en nooit meer!
4
  • Algemene tevredenheid: 7
  • Declaraties: 2
  • Klantenservice: 1
  • Prijs/kwaliteit: 7
Ik raad Menzis aan
Daphbe 24-2-2020 - 17:30

Dat iedereen op 1 lijn zit

  • Snelheid
  • Dat de ene medewerker dit zegt en een ander weer heel iets anders en er weinig ervaring en of verstand van heeft
8
  • Algemene tevredenheid: 8
  • Declaraties: 8
  • Klantenservice: 8
  • Prijs/kwaliteit: 8
Ik raad Menzis aan
Jan Geerts 31-10-2019 - 02:22

Het blijft iets persoonlijks. Heb je weinig ervaringen gehad die niet zo goed waren, ben je natuurlijk enkel negatief en begrijpelijk. Heb je één goede ervaring gehad en verder niets, dan heb je weinig reden om negatief te zijn.

  • Klantvriendelijkheid. Vergoeding speciale medicijnen. Terugbellen door de klantenservice. Duidelijke informatie over bepaalde onderwerpen. Kortom: positief!
  • Zou ik op dit moment niet kunnen zeggen. Heb tot nu toe geen negatieve ervaringen.
9
  • Algemene tevredenheid: 8
  • Declaraties: n.v.t.
  • Klantenservice: 10
  • Prijs/kwaliteit: 9
Ik raad Menzis aan
A 29-10-2019 - 21:31

Maandelijke vind ik het wel veel geld, ik ben nooit ziet en ga bijna nooit naar de dokter.

  • Door een vervelende gebeurtenis konden we een dure verzekering omzetten in een goedkopere zodat we deze konden blijven betalen
  • Zaken waar je niet op vooruit kan kijken worden niet vergoed duw bijvoorbeeld onverwacht een bril nodig krijg je niks vergoed
8
  • Algemene tevredenheid: 8
  • Declaraties: 8
  • Klantenservice: n.v.t.
  • Prijs/kwaliteit: 8
Ik raad Menzis aan
Lot 29-10-2019 - 17:16

Tevreden!

  • Snelle afhandeling van kosten
  • Duidelijk digitaal dossier
9
  • Algemene tevredenheid: 9
  • Declaraties: 8
  • Klantenservice: 10
  • Prijs/kwaliteit: 10
Ik raad Menzis aan
Wilma Van Beek 29-10-2019 - 15:09

Jammer dat jullie niet door gaan met collectieve verzekering.

  • Ze hebben er goed voor gezorgd dat me dochter naar een speciale tandarts kon .
  • ____
9
  • Algemene tevredenheid: 9
  • Declaraties: 9
  • Klantenservice: 9
  • Prijs/kwaliteit: 9
Ik raad Menzis aan
H. Timmer 29-10-2019 - 12:00

n.v.t.

  • cijfer 9 zegt m.i. meer dan voldoende
  • n.v.t.
1
  • Algemene tevredenheid: 1
  • Declaraties: 1
  • Klantenservice: 1
  • Prijs/kwaliteit: 1
F.c 7-12-2018 - 20:08

Voor de vakantie ik heb 111 formulier gevraagd. nee mr. Je moet alarm nummer bellen als wat gebeurt regels veranderd ik weet niet s van.als je van af buitenland bellen kosten enorm veel wie gaat telefoon kosten betalen wat den heuvel klanten wat anders .als ik wist 111 formulier Regels veranderd was ik allang weg van menzis.Dar na wij waren op vakantie ik ben tandarts geweest met mijn zoon bij ons tandarts kontrol e foto's gratis de man heeft mijn tand gemaakt mijn zoon tanden gekijken een was niet goed de man heeft de ook gemaakt nog wat extra gedaan bij mij was +-30euro bij hem -+115 mijn zoon was nabehandeling 1 week ziek tot de genezing bij mij hebben ze betaald zoon niet .daar mijn vrouw rare vlekken haar gezicht gekregen .ik zij wachten tot Holland.Mijn vrouw was pissig daarna hadden wij kleine ziekenhuis zeg maar kliniek in Istanbul gevonden lage prijs 500 lira alle kontrole alles hebben ze 2 uur tijd gedaan laste was arts kontrole erg waar onbegrijpelijk 1dag later was alles klaar uitslag ook als behandelen hier in Holland was 600 700euro denk ik maar dat hadden wij erg war 71euro betaald tot is afgewezen door menzis .je moet verwijzen brief hebben van huisarsten zeggen ze Hollo ik wil geen verkeerde informatie geven .eerst onderzoeken dan doen ik was 27 klant DSW nooit problemen gehad 3 jaar bij menzis vorige jaar zelf te deze jaar nog erger. Menzis weet alles better .Wij weten niets alle regels geldig voor hun. Hoge mensen regelt regels wij kunnen niets aan doen.jammer maar overal in de wereld hun vinnen altijd .ik heb nog een keer verloren....((((((((((

  • Over alles zijn ze moeilijk slecht. betalen klachten informatie behandelen.
1
  • Afsluitproces: 1
  • Declaraties: 1
  • Klantenservice: 1
  • Online dienstverlening: 1
  • Prijs/kwaliteit: 1
Benno 20-11-2015 - 13:05

Absoluut de slechtste verzekering.
Heb zeer slechte ervaringen met deze club.

4
  • Afsluitproces: 8
  • Declaraties: 1
  • Klantenservice: 1
  • Online dienstverlening: n.v.t.
  • Prijs/kwaliteit: 7
j van den bosch 11-2-2015 - 16:18

ze weigeren een rekening te betalen. elke keer een ander verhaal waarom niet. uiteindelijk willen ze een gedeelte betalen, maar trekken het eigen risico eraf, terwijl bij het aanvullend pakket geen eigen risico geldt.

  • afsluiten was geen probleem
  • klantenservice
7
  • Afsluitproces: n.v.t.
  • Declaraties: 9
  • Klantenservice: 8
  • Online dienstverlening: 6
  • Prijs/kwaliteit: 7
Ik raad Menzis aan
Henk van As 15-1-2015 - 14:23

Al jaren klant bij Menzis, gewoon goed. Niets op aan te merken eigenlijk.

Vergelijk en bespaar tot € 504
Dit bedrag is het verschil tussen de premie van de duurste en de goedkoopste zorgverzekering met een eigen risico van € 385.
per jaar op je zorgverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle zorgverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie