Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op Poliswijzer.nl helpen we jou ook te besparen op je (zorg)verzekering!
Vergelijk en bekijk hoeveel je kunt besparen
Zorgverzekeringen vergelijken
Salland zorgverzekeringen

Salland zorgverzekering reviews en ervaringen

Om je te helpen bij de keuze voor de zorgverzekeraar die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Salland zorgverzekeringen geven. Twijfel je nog? Lees de reviews over Salland zorgverzekeringen.

Vergelijk alle verzekeringen van Salland zorgverzekeringen Of vergelijk met je huidige Salland zorgverzekeringen verzekering

 Is Salland zorgverzekeringen je huidige verzekeraar en wil je zelf een ervaring en/of review over deze verzekeraar plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Klantervaringen over Salland zorgverzekeringen

1
  • Algemene tevredenheid: 1
  • Declaraties: 1
  • Klantenservice: 1
  • Prijs/kwaliteit: 1
Jan de Cock 11-1-2021 - 10:30

  • Helemaal niets
  • Verreweg de meest onpersoonlijke, meest zakelijke, kille en ongeorganiseerde zorgverzekering waar ik ooit bij heb gezeten. Niet informatief, medewerkers zonder kennis en alles behalve pro actief om in uitzonderlijke gevallen mensen op weg te helpen of te ondersteunen. Begin er niet aan. Tv spotjes doen het overkomen alsof Salland een persoonlijke manier van werken heeft, maar de praktijk leert dat alles draait om geld en ze zijn extreem kil en zakelijk. Ik kan niet in detail treden over de specifieke casus en die van anderen, maar de ervaringen spreken echt boekdelen; begin er niet aan. Ook leidinggevenden krijgt u niet aan de lijn of een afdeling die bijzondere casussen in behandeling neemt. Erg slim om op deze wijze alle regie te kunnen houden en mensen zonder enige reden af te kunnen wijzen.
  • Apart daarvan is er iemand die door Salland, door het niet juist oppakken van een verzoek, de kille en extreem zakelijke werkwijze, een aantal dagen ''te laat'' is met overstappen, omdat diegene nog in afwachting was van een antwoord op een verzoek (waar client al maanden mee bezig was geweest en een maand van tevoren had ingediend). Nu krijgt diegene de mogelijkheid niet meer om over te stappen en komt client in de finaciele problemen. Zelfs in dit soort zeer uitzonderlijke gevallen blijkt Salland zorgverzekeringen gewoon een zeer zakelijk, ongeorganiseerd en onmenselijk ''zorg'' orgaan te zijn dat niets persoonlijks heeft. Als ik sterren in de min kon geven had ik dat gedaan, maar dat gaat helaas niet.

Vergelijk en bespaar tot € 468
Dit bedrag is het verschil tussen de premie van de duurste en de goedkoopste zorgverzekering met een eigen risico van € 385.
per jaar op je zorgverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle zorgverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie