Ben Woldring
Vragen? Wij bellen je graag terug.

Anderzorg verhoogt de jaarpremie met 108 euro

door Tony Duchenne Leestijd: 2 minuten

Update: Kijk hier voor de huidige premies van de zorgverzekeringen van Anderzorg. 

Anderzorg.gif

Zorgverzekeraar Anderzorg heeft vandaag haar premies voor 2017 bekendgemaakt. Het internetmerk dat opereert onder de vlag van Menzis verhoogt de premie met 9 euro per maand bij een standaard eigen risico.

Ondanks de stijging heeft Anderzorg voor het zevende jaar op rij één van de laagste premies wanneer gekozen wordt voor het maximaal eigen risico van € 885 (€ 78 per maand, € 936 op jaarbasis). De premies van de aanvullende en tandartsverzekeringen blijven gelijk of stijgen licht.

Premies basisverzekeringen Anderzorg 2017

Zorgverzekering Eigen risico Premie 2017 Premie 2016 Verschil in € Verschil in %

Anderzorg
standaard eigen risico

€ 385 € 102 € 93 + € 9 + 9,7%
Anderzorg
maximaal eigen risico
€ 885 € 78 € 69 + € 9 + 13%

Vergelijk alle verzekeringen van Anderzorg op Poliswijzer.nl 

Teruggave reserves

Als verzekeraar is Anderzorg verplicht om reserves (eigen vermogen) op te bouwen om eventuele tegenslagen in zorgkosten op te vangen. Positieve resultaten die niet nodig zijn voor de reserves geeft Anderzorg weer terug via de premie. Dat doet Anderzorg nu voor het vijfde jaar op rij door € 52 per volwassene op jaarbasis van de reserves in te zetten.

Alle premies in premieoverzicht 2017

Een overzicht van alle tot nu toe bekende premies vind je in ons zorgverzekering vergelijken 2017 overzicht. 

Deel dit artikel op:

Geactualiseerd: donderdag 28 september 2017

Tony Duchenne
Tony Duchenne Product Owner verzekeringen

Als Product Owner verzekeringen ben ik verantwoordelijk voor de kwaliteit van het vergelijken op Poliswijzer.nl. Belangrijk voor mij hierbij is de vertaalslag, zodat jij als bezoeker eenvoudig uitgelegd krijgt waar het bij verzekeringen allemaal om gaat. Te vaak hoor ik geluiden als ‘we zien door de bomen het bos niet meer’. Mijn missie is dan ook duidelijkheid en eenvoud te brengen in de wirwar aan polissen. Daarnaast ben ik Wft-gediplomeerd Adviseur Zorg- en Schadeverzekeringen zodat ik jou deskundig kan adviseren welke verzekering, naast een lage maandpremie, ook nog goede voorwaarden heeft.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Meer nieuwsberichten

Vergelijk en bespaar tot € 535
Dit bedrag is het verschil tussen de premie van de duurste en de goedkoopste zorgverzekering met een eigen risico van € 385.
per jaar op je zorgverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle zorgverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie