Zorgverzekering vergelijken

Ben Woldring
Vragen? Wij bellen je graag terug.

Zorgverzekering bij Anderzorg

Zorgverzekering bij Anderzorg
Beoordeling

Dit cijfer is gebaseerd op de resultaten uit een grootschalig onderzoek naar de tevredenheid van Nederlanders over hun zorgverzekeraar uitgevoerd door Telegraaf Media Groep en Poliswijzer.nl.

Lees het Nationaal Zorgverzekeraars Onderzoek
TMG Poliswijzer.nl
7,0
101 reviews

Ben je op zoek naar de premie van Anderzorg zorgverzekeringen? Poliswijzer.nl zet de premies van een basisverzekering en aanvullende zorgverzekeringen bij Anderzorg voor jou op een rij. Je kunt via Poliswijzer.nl eenvoudig je zorgverzekering bij Anderzorg afsluiten of de premies vergelijken met die van andere zorgverzekeraars.

Over zorgverzekeraar Anderzorg

Anderzorg is een zorgverzekeraar met één van de scherpste premies bij een maximaal eigen risico. Dat kan onder meer omdat Anderzorg geen winstoogmerk heeft en je bij Anderzorg veel zelf online of via een app regelt. De verzekeraar richt zich op mensen die relatief gezond en zelfstandig zijn. Anderzorg is samen met Hema en Menzis onderdeel van het verzekeringsconcern Menzis. Dat is één van de vier grote verzekeringsconcerns van Nederland.

Premie basisverzekering Anderzorg 2021

Anderzorg biedt een basisverzekering aan. De inhoud van deze basisverzekering is door de overheid vastgesteld. Die is dus bij elke verzekeraar hetzelfde.

Premies basisverzekeringen van Anderzorg

Iedereen in Nederland moet verplicht een basisverzekering afsluiten. Net als bij andere verzekeraars betalen kinderen tot 18 jaar geen premie voor een zorgverzekering bij Anderzorg.

Premie aanvullende zorgverzekering Anderzorg 2021

Anderzorg heeft ook diverse aanvullende verzekeringen. Zo'n aanvullende verzekeringen dekt bijvoorbeeld de kosten van een bril of lenzen, een tandartsbehandeling of fysiotherapie.

Premies aanvullende verzekeringen van Anderzorg

Een aanvullende verzekering is niet verplicht. Kinderen tot 18 jaar kun je bijschrijven op jouw polis. Ze zijn dan meeverzekerd en betalen geen premie voor de aanvullende zorgverzekering bij Anderzorg.

Navigatie