Zorgverzekering vergelijken

Ben Woldring
Vragen? Wij bellen je graag terug.
Anderzorg zorgverzekering 2022 + Premies
Beoordeling

Dit cijfer is gebaseerd op de resultaten uit een grootschalig onderzoek naar de tevredenheid van Nederlanders over hun zorgverzekeraar uitgevoerd door Telegraaf Media Groep en Poliswijzer.nl.

Lees het Nationaal Zorgverzekeraars Onderzoek
TMG Poliswijzer.nl
7,0
101 reviews

Anderzorg zorgverzekering 2022 + Premies

Anderzorg is een zorgverzekeraar met één van de scherpste premies bij een maximaal eigen risico. Dat kan onder meer omdat Anderzorg geen winstoogmerk heeft en je bij Anderzorg veel zelf online of via een app regelt. De verzekeraar richt zich op mensen die relatief gezond en zelfstandig zijn. Anderzorg is samen met Hema en Menzis onderdeel van het verzekeringsconcern Menzis. Dat is één van de vier grote verzekeringsconcerns van Nederland.

Vergelijk alle verzekeringen van Anderzorg Of vergelijk met je huidige Anderzorg verzekering

Premie basisverzekering Anderzorg 2021

Anderzorg biedt een basisverzekering aan. De inhoud van deze basisverzekering is door de overheid vastgesteld. Die is dus bij elke verzekeraar hetzelfde. Iedereen in Nederland moet verplicht een basisverzekering afsluiten. Net als bij andere verzekeraars betalen kinderen tot 18 jaar geen premie voor een zorgverzekering bij Anderzorg.

Premie aanvullende zorgverzekering Anderzorg 2021

Anderzorg heeft ook diverse aanvullende verzekeringen. Zo'n aanvullende verzekeringen dekt bijvoorbeeld de kosten van een bril of lenzen, een tandartsbehandeling of fysiotherapie. Een aanvullende verzekering is niet verplicht. Kinderen tot 18 jaar kun je bijschrijven op jouw polis. Ze zijn dan meeverzekerd en betalen geen premie voor de aanvullende zorgverzekering bij Anderzorg.

Polissen

Hieronder staat het overzicht van alle basis-, aanvullende- en tandverzekeringen van Anderzorg.

Basisverzekering

Aanvullende verzekering

Buitenland Werelddekking

Extra service

Anderzorg is onderdeel van grote zorgverzekeraar Menzis. Bij Anderzorg kun je online declaren en je verzekeringsgegevens bekijken via Mijn Anderzorg of mobiel declareren via de Anderzorg declaratie app.

Voordelen

  • Anderzorg is onderdeel van Menzis (2,2 miljoen verzekerden)
  • Al 10 jaar op rij één van de goedkoopste premies bij € 885 eigen risico
  • Alles geregeld in de Anderzorg App
  • Geen medische selectie; je wordt altijd geaccepteerd
  • Bij Anderzorg is het mogelijk om je verplicht eigen risico gespreid over 10 maanden te betalen
  • Gratis deelname aan het SamenGezond spaarprogramma

Vergelijk en bespaar tot € 504
Dit bedrag is het verschil tussen de premie van de duurste en de goedkoopste zorgverzekering met een eigen risico van € 385.
per jaar op je zorgverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle zorgverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie