Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en bekijk hoeveel je kunt besparen
Zorgverzekeringen vergelijken
Anderzorg

Anderzorg zorgverzekering 2023 en Anderzorg premie 2023

Anderzorg is een zorgverzekeraar met één van de scherpste premies bij een maximaal eigen risico. Dat kan onder meer omdat Anderzorg geen winstoogmerk heeft en je bij Anderzorg veel zelf online of via een app regelt. De verzekeraar richt zich op mensen die relatief gezond en zelfstandig zijn. Anderzorg is samen met Hema en Menzis onderdeel van het verzekeringsconcern Menzis. Dat is één van de vier grote verzekeringsconcerns van Nederland.

Vergelijk alle verzekeringen van Anderzorg Of vergelijk met je huidige Anderzorg verzekering

Premies

Anderzorg heeft de premie voor de basisverzekering verhoogd in 2023. De combinatieverzekering wordt € 15,50 per maand duurder. De goedkope naturaverzekering van Anderzorg is er niet meer in 2023.

Anderzorg - Basisverzekering Polis Premie 2023 p.m. Premie 2022 p.m. Verschil in € Verschil in %
Basis Combinatie € 134,75 € 119,25 + € 15,50 + 13%

Premie basisverzekering Anderzorg 2023

Anderzorg biedt één basisverzekering aan, waar andere zorgverzekeraars vaak meerdere opties aanbieden. De dekking in de basisverzekering is bij alle verzekeraars gelijk. De premie verschilt wel. Bij Anderzorg betaal je een lage premie, maar de scherpe premie gaat dus niet ten laste van de kwaliteit van de zorgverzekering. Het afsluiten van de basisverzekering is verplicht. Kinderen tot 18 jaar zijn gratis meeverzekerd.

Premie aanvullende verzekering Anderzorg 2023

De Anderzorg zorgverzekering kun je uitbreiden met een aanvullende zorgverzekering. In zo'n aanvullend pakket verzeker je bijvoorbeeld kosten van fysiotherapie en de tandartskosten. In vergelijking met andere verzekeraars biedt Anderzorg maar een beperkt aantal aanvullende dekkingen aan. Als Anderzorg de dekking verstrekt die jij verwacht vanuit aanvullende verzekeringen, is Anderzorg een goede keuze.


Polissen

Hieronder staat het overzicht van alle basis-, aanvullende- en tandverzekeringen van Anderzorg.

Basisverzekering

Aanvullende verzekering

Buitenland of Flex


Extra service

  • Anderzorg is een prijsvechtersmerk van Menzis, één van de grootste zorgverzekeraars van Nederland
  • Mogelijkheid om het verplicht eigen risico gespreid over 10 maanden te betalen (aanvragen voor 31-01-2023)
  • Uitgebreide zorgvinder met informatie over contracten, ervaring van de patiënt en de wachttijd
  • Anderzorg heeft samen met de andere labelsAnderzorg en VinkVink zijn net zoals HEMA onderdeel van Menzis van Menzis de meeste keuze in gecontracteerde GLI zorgverlenersGLI staat voor gecombineerde leefstijl interventie. Een GLI zorgverlener helpt door gedragsverandering, zoals meer bewegen, gezonder in het leven te staan.
  • Gratis toegang tot de beweeg-app SamenGezondMet SamenGezond krijg je iedere week een persoonlijk beweegdoel. De app zorgt ervoor dat je meer gaat bewegen, zoals wandelen, fietsen en hardlopen. Als je het beweegdoel behaalt, maak je kans op prijzen. Wil je meer voor je gezondheid doen dan alleen bewegen? Je kunt in de app ook opdrachten krijgen die bijvoorbeeld helpen om beter te slapen of bewuster te eten.
  • Gratis toegang tot online GGZ programma's

Vergelijk en bespaar tot € 402
Dit bedrag is het verschil tussen de premie van de duurste en de goedkoopste zorgverzekering met een eigen risico van € 385.
per jaar op je zorgverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle zorgverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie