Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op Poliswijzer.nl helpen we jou ook te besparen op je (zorg)verzekering!
Vergelijk en bekijk hoeveel je kunt besparen
Zorgverzekeringen vergelijken
Anderzorg

Anderzorg zorgverzekering en de Anderzorg zorgpremies voor 2024

Een goede zorgverzekering met extra voordeel. Dat is waar je bij Anderzorg op kunt rekenen. Met slimme aanvullende verzekeringen, toegang tot digitale zelfzorg en andere voordelen die je bij je zorgverzekering ontvangt. Met Anderzorg haal je meer uit je verzekering. Zo heb je gratis toegang tot App de Huisarts, is er de Mental Check In bij burn-outklachten en kun je sporten met korting. Het leven verandert en zorg verandert. Anderzorg verandert met je mee. Anderzorg is samen met VinkVink en Hema onderdeel van het verzekeringsconcern Menzis. Dat is één van de vier grote zorgverzekeraars van Nederland.

Vergelijk alle verzekeringen van Anderzorg Of vergelijk met je huidige Anderzorg verzekering

Premies

Anderzorg heeft de premie voor de basisverzekering verhoogd in 2024. De combinatieverzekering wordt volgend jaar € 6,50 duurder. Dit komt neer op een premie van € 141,85 per maand.

Anderzorg - Basisverzekering Polis Premie 2024 p.m. Premie 2023 p.m. Verschil in € Verschil in %
Basis Combinatie € 141,85 € 134,75 + € 6,50 + 4,8%

Premie basisverzekering Anderzorg 2024

Anderzorg biedt één basisverzekering aan, waar andere zorgverzekeraars vaak meerdere opties aanbieden. De dekking in de basisverzekering is bij alle verzekeraars gelijk. De premie verschilt wel. Bij Anderzorg betaal je een lage premie, maar de scherpe premie gaat dus niet ten laste van de kwaliteit van de zorgverzekering. Het afsluiten van de basisverzekering is verplicht. Kinderen tot 18 jaar zijn gratis meeverzekerd.

Premie aanvullende verzekering Anderzorg 2024

De Anderzorg zorgverzekering kun je uitbreiden met een aanvullende zorgverzekering. In zo'n aanvullend pakket verzeker je bijvoorbeeld kosten van fysiotherapie en de tandartskosten. In vergelijking met andere verzekeraars biedt Anderzorg maar een beperkt aantal aanvullende dekkingen aan. Als Anderzorg de dekking verstrekt die jij verwacht vanuit aanvullende verzekeringen, is Anderzorg een goede keuze.


Polissen

Hieronder staat het overzicht van alle basis-, aanvullende- en tandverzekeringen van Anderzorg.

Basisverzekering

Aanvullende verzekering

Buitenland of Flex


Extra service

  • Anderzorg is een merk van Menzis, één van de grootste zorgverzekeraars van Nederland
  • Zelf alles gemakkelijk regelen in de Anderzorg app
  • App de huisarts - Altijd een huisarts op zak
  • Coach op zak - Direct aan de slag met jouw mentale gezondheidDe Coach op zak app is gratis voor klanten van Anderzorg. Op basis van een persoonlijke test geeft de app een advies op maat dat aansluit bij jouw persoonlijke situatie.
  • Korting op sporten bij jou in de buurt
  • Anderzorg FlexEen combinatie van een buitenland- en tandongevallenverzekering én toegang tot 4 gezondheidsapps om aan je (mentale) gezondheid te werken. de eerste maand gratis
  • Uitgebreide zorgvinder met informatie over contracten, ervaring van de patiënt en de wachttijd
  • Anderzorg heeft samen met de andere labelsAnderzorg en VinkVink zijn net zoals HEMA onderdeel van Menzis van Menzis de meeste keuze in gecontracteerde GLI zorgverlenersGLI staat voor gecombineerde leefstijl interventie. Een GLI zorgverlener helpt door gedragsverandering, zoals meer bewegen, gezonder in het leven te staan.
  • Mogelijkheid om het verplicht eigen risico gespreid over 10 maanden te betalen (aanvragen voor 31-01-2024)

Vergelijk en bespaar tot € 468
Dit bedrag is het verschil tussen de premie van de duurste en de goedkoopste zorgverzekering met een eigen risico van € 385.
per jaar op je zorgverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle zorgverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie