Zorgverzekering vergelijken

Ben Woldring
Vragen? Wij bellen je graag terug.

Zorgverzekering bij VvAA zorgverzekering

Zorgverzekering bij VvAA zorgverzekering
Beoordeling

Dit cijfer is gebaseerd op de resultaten uit een grootschalig onderzoek naar de tevredenheid van Nederlanders over hun zorgverzekeraar uitgevoerd door Telegraaf Media Groep en Poliswijzer.nl.

Lees het Nationaal Zorgverzekeraars Onderzoek
TMG Poliswijzer.nl
Te weinig reviews

Ben je op zoek naar de premie van VvAA zorgverzekering zorgverzekeringen? Poliswijzer.nl zet de premies van een basisverzekering en aanvullende zorgverzekeringen bij VvAA zorgverzekering voor jou op een rij. Je kunt via Poliswijzer.nl eenvoudig je zorgverzekering bij VvAA zorgverzekering afsluiten of de premies vergelijken met die van andere zorgverzekeraars.

Over zorgverzekeraar VvAA Zorgverzekering

VvAA is een leden organisatie, in 1924 door een aantal artsen opgericht. VvAA is onderdeel van zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid en biedt naast zorgverzekeringen onder andere ook aansprakelijkheid-, recht-, en autoverzekeringen aan. Ruim 42.000 zorgprofessionals hebben een zorgverzekering bij VvAA.

Premie basisverzekering VvAA zorgverzekering 2021

VvAA zorgverzekering biedt een basisverzekering aan. De inhoud van deze basisverzekering is door de overheid vastgesteld. Die is dus bij elke verzekeraar hetzelfde.

Premies basisverzekeringen van VvAA zorgverzekering

Iedereen in Nederland moet verplicht een basisverzekering afsluiten. Net als bij andere verzekeraars betalen kinderen tot 18 jaar geen premie voor een zorgverzekering bij VvAA zorgverzekering.

Premie aanvullende zorgverzekering VvAA zorgverzekering 2021

VvAA zorgverzekering heeft ook diverse aanvullende verzekeringen. Zo'n aanvullende verzekeringen dekt bijvoorbeeld de kosten van een bril of lenzen, een tandartsbehandeling of fysiotherapie.

Premies aanvullende verzekeringen van VvAA zorgverzekering

Een aanvullende verzekering is niet verplicht. Kinderen tot 18 jaar kun je bijschrijven op jouw polis. Ze zijn dan meeverzekerd en betalen geen premie voor de aanvullende zorgverzekering bij VvAA zorgverzekering.

Navigatie