Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en bekijk hoeveel je kunt besparen
Zorgverzekeringen vergelijken
VvAA zorgverzekering

VvAA zorgverzekering 2023 + Premies

VvAA is een leden organisatie, in 1924 door een aantal artsen opgericht. VvAA is onderdeel van zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid en biedt naast zorgverzekeringen onder andere ook aansprakelijkheid-, recht-, en autoverzekeringen aan. Ruim 42.000 zorgprofessionals hebben een zorgverzekering bij VvAA.

Vergelijk alle verzekeringen van VvAA zorgverzekering Of vergelijk met je huidige VvAA zorgverzekering verzekering

Premies

Zorgverzekeraar VvAA gaat in 2023 de premie voor de basisverzekering verhogen met € 8 naar € 142,50. Dat ligt in lijn met de zorgverzekeraar ONVZ waar VvAA onder valt.

VvAA - Basisverzekering Polis Premie 2023 p.m. Premie 2022 p.m. Verschil in € Verschil in %
Zorgverzekering Basis Combinatie € 142,50 € 134,50 € 8,00 5,9%

Premie basisverzekering VvAA 2023

De premie voor de basisverzekering verschilt sterk per verzekeraar. Dat geldt niet voor de dekking. Deze is bij alle verzekeraars identiek. De dekking in de basisverzekering is namelijk vastgesteld door de overheid. De meest noodzakelijke zorgkosten zijn hierin verzekerd. Kinderen tot 18 jaar zijn gratis meeverzekerd, maar ze moeten wel een zorgverzekering afsluiten.

Premie aanvullende zorgverzekering VvAA 2023

Ter uitbreiding van de basisverzekering kun je een aanvullende verzekering afsluiten. Je kunt bijvoorbeeld tandartskosten, orthodontie en fysiotherapie verzekeren in een aanvullende zorgverzekering. Het afsluiten van de aanvullende dekking is niet verplicht. Ook voor de aanvullende verzekering betalen kinderen tot 18 jaar geen premie.


Polissen

Hieronder staat het overzicht van alle basis-, aanvullende- en tandverzekeringen van VvAA zorgverzekering.

Basisverzekering

Aanvullende verzekering

Wereldfit

ontzorgplus

Tandverzekering


Extra service

  • VvAA is onderdeel van ONVZ
  • Mogelijkheid om het verplicht eigen risico gespreid over 10 maanden te betalen (aanvragen voor 31-01-2023)
  • Persoonlijke hulp en adviesBijvoorbeeld bij het kiezen van een Huisarts, psycholoog of ziekenhuis, gesprekken met de arts voorbereiden, wachtlijstbemiddeling en bij het regelen van een second opinion. De ZorgConsulent geeft ook informatie over gezond eten, leven en bewegen. van ZorgConsulenten met een medische achtergrond 

Vergelijk en bespaar tot € 402
Dit bedrag is het verschil tussen de premie van de duurste en de goedkoopste zorgverzekering met een eigen risico van € 385.
per jaar op je zorgverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle zorgverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie