Zorgverzekering vergelijken

Ben Woldring
Vragen? Wij bellen je graag terug.
VvAA zorgverzekering 2022 + Premies
Beoordeling

Dit cijfer is gebaseerd op de resultaten uit een grootschalig onderzoek naar de tevredenheid van Nederlanders over hun zorgverzekeraar uitgevoerd door Telegraaf Media Groep en Poliswijzer.nl.

Lees het Nationaal Zorgverzekeraars Onderzoek
TMG Poliswijzer.nl
Te weinig reviews

VvAA zorgverzekering 2022 + Premies

VvAA is een leden organisatie, in 1924 door een aantal artsen opgericht. VvAA is onderdeel van zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid en biedt naast zorgverzekeringen onder andere ook aansprakelijkheid-, recht-, en autoverzekeringen aan. Ruim 42.000 zorgprofessionals hebben een zorgverzekering bij VvAA.

Vergelijk alle verzekeringen van VvAA zorgverzekering Of vergelijk met je huidige VvAA zorgverzekering verzekering

Premie basisverzekering VvAA zorgverzekering 2021

VvAA zorgverzekering biedt een basisverzekering aan. De inhoud van deze basisverzekering is door de overheid vastgesteld. Die is dus bij elke verzekeraar hetzelfde. Iedereen in Nederland moet verplicht een basisverzekering afsluiten. Net als bij andere verzekeraars betalen kinderen tot 18 jaar geen premie voor een zorgverzekering bij VvAA zorgverzekering.

Premie aanvullende zorgverzekering VvAA zorgverzekering 2021

VvAA zorgverzekering heeft ook diverse aanvullende verzekeringen. Zo'n aanvullende verzekeringen dekt bijvoorbeeld de kosten van een bril of lenzen, een tandartsbehandeling of fysiotherapie. Een aanvullende verzekering is niet verplicht. Kinderen tot 18 jaar kun je bijschrijven op jouw polis. Ze zijn dan meeverzekerd en betalen geen premie voor de aanvullende zorgverzekering bij VvAA zorgverzekering.

Polissen

Hieronder staat het overzicht van alle basis-, aanvullende- en tandverzekeringen van VvAA zorgverzekering.

Basisverzekering

Aanvullende verzekering

Wereldfit

ontzorgplus

Tandverzekering

Extra service

Voor VvAA zorgverzekering zijn nog geen extra services bekend. Mochten deze in de toekomst wel bekend worden, dan zullen deze toegevoegd worden.

Vergelijk en bespaar tot € 504
Dit bedrag is het verschil tussen de premie van de duurste en de goedkoopste zorgverzekering met een eigen risico van € 385.
per jaar op je zorgverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle zorgverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie