Zorgverzekering vergelijken

Ben Woldring
Vragen? Wij bellen je graag terug.
ZEKUR zorgverzekering 2022 + Premies
Beoordeling

Dit cijfer is gebaseerd op de resultaten uit een grootschalig onderzoek naar de tevredenheid van Nederlanders over hun zorgverzekeraar uitgevoerd door Telegraaf Media Groep en Poliswijzer.nl.

Lees het Nationaal Zorgverzekeraars Onderzoek
TMG Poliswijzer.nl
6,7
16 reviews

ZEKUR zorgverzekering 2022 + Premies

ZEKUR is een merk van Univé en biedt verzekeringen voor een lage premie. ZEKUR richt zich op mensen die hun verzekeringen zelf online willen aanvragen. Doordat verzekeringen samengevoegd worden in bundels, betaal je een scherpe premie. Univé maakt deel uit van Nederlands één-na-grootste zorgverzekeraar VGZ.

Vergelijk alle verzekeringen van ZEKUR Of vergelijk met je huidige ZEKUR verzekering

Premie basisverzekering ZEKUR 2021

ZEKUR biedt een basisverzekering aan. De inhoud van deze basisverzekering is door de overheid vastgesteld. Die is dus bij elke verzekeraar hetzelfde. Iedereen in Nederland moet verplicht een basisverzekering afsluiten. Net als bij andere verzekeraars betalen kinderen tot 18 jaar geen premie voor een zorgverzekering bij ZEKUR.

Premie aanvullende zorgverzekering ZEKUR 2021

ZEKUR heeft ook diverse aanvullende verzekeringen. Zo'n aanvullende verzekeringen dekt bijvoorbeeld de kosten van een bril of lenzen, een tandartsbehandeling of fysiotherapie. Een aanvullende verzekering is niet verplicht. Kinderen tot 18 jaar kun je bijschrijven op jouw polis. Ze zijn dan meeverzekerd en betalen geen premie voor de aanvullende zorgverzekering bij ZEKUR.

Polissen

Hieronder staat het overzicht van alle basis-, aanvullende- en tandverzekeringen van ZEKUR.

Aanvullende verzekering

  • Extra ZEKUR Zorg (inclusief tandarts)
  • Aanvullend ZEKUR Fysiotherapie

Aanvullende verzekering Buitenland

  • Aanvullend ZEKUR Buitenland

Tandverzekering

  • Aanvullend ZEKUR Tand

Extra service

Zekur is een merk van Univé en ondergebracht bij verzekeraar VGZ. Bij ZEKUR kun je online declareren en je verzekeringsgegevens bekijken in je persoonlijke ZEKUR Zorgomgeving. 

Voordelen

  • Geen eigen risico bij vergoeding voorkeursgeneesmiddel.
  • Online declareren.

Nadelen

  • Weinig gecontracteerde zorgverleners bij Gewoon Zekur.
  • Voor kinderen jonger dan 18 jaar moet voor een aanvullende verzekering een klein bedrag aan premie worden betaald.

Vergelijk en bespaar tot € 504
Dit bedrag is het verschil tussen de premie van de duurste en de goedkoopste zorgverzekering met een eigen risico van € 385.
per jaar op je zorgverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle zorgverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie