Zorgverzekering vergelijken

Ben Woldring
Vragen? Wij bellen je graag terug.

Zorgverzekering bij ZEKUR

Zorgverzekering bij ZEKUR
Beoordeling

Dit cijfer is gebaseerd op de resultaten uit een grootschalig onderzoek naar de tevredenheid van Nederlanders over hun zorgverzekeraar uitgevoerd door Telegraaf Media Groep en Poliswijzer.nl.

Lees het Nationaal Zorgverzekeraars Onderzoek
TMG Poliswijzer.nl
6,7
16 reviews

Ben je op zoek naar de premie van ZEKUR zorgverzekeringen? Poliswijzer.nl zet de premies van een basisverzekering en aanvullende zorgverzekeringen bij ZEKUR voor jou op een rij. Je kunt via Poliswijzer.nl eenvoudig je zorgverzekering bij ZEKUR afsluiten of de premies vergelijken met die van andere zorgverzekeraars.

Over zorgverzekeraar ZEKUR

ZEKUR is een merk van Univé en biedt verzekeringen voor een lage premie. ZEKUR richt zich op mensen die hun verzekeringen zelf online willen aanvragen. Doordat verzekeringen samengevoegd worden in bundels, betaal je een scherpe premie. Univé maakt deel uit van Nederlands één-na-grootste zorgverzekeraar VGZ.

Premie basisverzekering ZEKUR 2021

ZEKUR biedt een basisverzekering aan. De inhoud van deze basisverzekering is door de overheid vastgesteld. Die is dus bij elke verzekeraar hetzelfde.

Premies basisverzekeringen van ZEKUR

Iedereen in Nederland moet verplicht een basisverzekering afsluiten. Net als bij andere verzekeraars betalen kinderen tot 18 jaar geen premie voor een zorgverzekering bij ZEKUR.

Premie aanvullende zorgverzekering ZEKUR 2021

ZEKUR heeft ook diverse aanvullende verzekeringen. Zo'n aanvullende verzekeringen dekt bijvoorbeeld de kosten van een bril of lenzen, een tandartsbehandeling of fysiotherapie.

Premies aanvullende verzekeringen van ZEKUR

Een aanvullende verzekering is niet verplicht. Kinderen tot 18 jaar kun je bijschrijven op jouw polis. Ze zijn dan meeverzekerd en betalen geen premie voor de aanvullende zorgverzekering bij ZEKUR.

Navigatie