Zorgverzekering vergelijken

Ben Woldring
Vragen? Wij bellen je graag terug.

Beter Dichtbij wordt ondergebracht bij De Amersfoortse

door Jeanet Woldring

De zorgverzekering van BeterDichtbij wordt ondergebracht bij De Amersfoortse. Zij blijven samen met de Vereniging van Samenwerkende Algemene Ziekenhuizen (SAZ) ook in 2016 de zorgbelangen van verzekerden behartigen.

Wat betekent de overgang naar De Amersfoortse?

De basisverzekering van De Amersfoortse wijkt op één punt af van die van BeterDichtbij. Bij BeterDichtbij betalen klanten geen eigen risico voor liesbreuk, galblaas verwijderen, kijkoperatie knie, heupprothese, staaroperatie, als deze behandelingen in één van de SAZ ziekenhuizen plaatsvinden. Deze regeling vervalt bij de overgang naar De Amersfoortse. In plaats hiervan krijgen klanten 7,5% korting op de basisverzekering.

De aanvullende verzekering – en eventueel tandartsverzekering - van BeterDichtbij wordt omgezet naar een vergelijkbare verzekering van De Amersfoortse. Op een aantal punten kunnen voor 2016 de dekkingen verschillen tussen De Amersfoortse en de huidige BeterDichtbij verzekering.

Vergelijken

Is jouw pakket veranderd en wil je een nieuwe verzekering? Maak dan de vergelijking op Poliswijzer.nl

Deel dit artikel op:

Gepubliceerd: dinsdag 24 november 2015

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur
Jeanet Woldring is als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en de eindredactie van de nieuws- en persberichten op Gaslicht.com. Jeanet is gespecialiseerd in alle energiediensten en energieproducten die op Gaslicht.com vergeleken worden, zowel voor de zakelijke als consumentenmarkt. Daarnaast is Jeanet al 20 jaar werkzaam in de energiebranche en heeft daardoor brede kennis opgedaan over de wereld van energie.
Volg Jeanet op: Linkedin
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Meer nieuwsberichten

Vergelijk en bespaar tot € 504
Dit bedrag is het verschil tussen de premie van de duurste en de goedkoopste zorgverzekering met een eigen risico van € 385.
per jaar op je zorgverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle zorgverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie