Ben Woldring
Vragen? Wij bellen je graag terug.

Beter Dichtbij wordt ondergebracht bij De Amersfoortse

door Jeanet Woldring Leestijd: 1 minuut

De zorgverzekering van BeterDichtbij wordt ondergebracht bij De Amersfoortse. Zij blijven samen met de Vereniging van Samenwerkende Algemene Ziekenhuizen (SAZ) ook in 2016 de zorgbelangen van verzekerden behartigen.

Wat betekent de overgang naar De Amersfoortse?

De basisverzekering van De Amersfoortse wijkt op één punt af van die van BeterDichtbij. Bij BeterDichtbij betalen klanten geen eigen risico voor liesbreuk, galblaas verwijderen, kijkoperatie knie, heupprothese, staaroperatie, als deze behandelingen in één van de SAZ ziekenhuizen plaatsvinden. Deze regeling vervalt bij de overgang naar De Amersfoortse. In plaats hiervan krijgen klanten 7,5% korting op de basisverzekering.

De aanvullende verzekering – en eventueel tandartsverzekering - van BeterDichtbij wordt omgezet naar een vergelijkbare verzekering van De Amersfoortse. Op een aantal punten kunnen voor 2016 de dekkingen verschillen tussen De Amersfoortse en de huidige BeterDichtbij verzekering.

Vergelijken

Is jouw pakket veranderd en wil je een nieuwe verzekering? Maak dan de vergelijking op Poliswijzer.nl

Deel dit artikel op:

Geactualiseerd: donderdag 28 september 2017

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Meer nieuwsberichten

Vergelijk en bespaar tot € 535
Dit bedrag is het verschil tussen de premie van de duurste en de goedkoopste zorgverzekering met een eigen risico van € 385.
per jaar op je zorgverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle zorgverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie